T.O.R.S.D.A.G.

Jag blev helt tagen av att Johanna skrev så här fint & klokt då vi besökte Big Buddha i Phuket i somras.

 

Gooodmorgon kära vänner! 

Förlåt min frånvaro igår… vår älskade lilla fluffiga Gizella löper så alla lediga stunder ville jag bara ligga vid hennes sida och mysa. Stackars lilla sötisen.. jag får så ont av att se henne… och eftersom vi ska resa bort över helgen så ringde jag Djursjukhuset och bad att få prata med en veterinär för att checka att det var “normalt” att hon beter sig som hon gör. Och det var det. Men för mig som aldrig har haft en honkatt innan (både Gizmo & Gucci var hankatter) så var detta beteende helt nytt. Och hon har redan varit så här i några dagar (det toppade sig bara igår…) så antagligen lägger det sig inom kort. Och hon mår fint i övrigt, äter, dricker, går på toaletten och spinner när hon ligger nära… så det är ingen fara, bara en normal fas som hon ska igenom. Och vi ska kastrera henne men vi blev rekommenderade av uppfödaren att göra det när hon är runt den här åldern så vi planerar att göra det då vi kommer hem från Thailand.

Och idag torsdag och jag har en maffig to-do-list vid min sida eftersom vi har take off i kväll. En Oslo helg väntar på oss girls och både födelsedag (JIG´s) och morsdag ska firas också ska vi så klart på KYGO spelningen i morgon kväll. Sen har jag dessutom tid hos både frisören + vippe refill, sååå efterlängtat för utväxten är hemsk och vipperna ska vi inte ens tala om… (help). Och ja, jag var väldigt tveksam till om vi skulle kunna resa från Gizella men efter samtalet med veterinären igår så känner jag mig lugnare för alla katter löper och hon är inte sjuk. (thank god!).  och hon har dessutom världens bästa kattvakt! 🙂

 

Snart är vi tillbaka nere i paradiset och jag är sååå spänd på hur lägenheten kommer att se ut nu då vi hyr ut den… kommer kännas lite annorlunda…  så här såg det i alla fall ut på gästrummet då vi lämnade, i juli. 

 

Önskar dig en riktigt fin dag kära du! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina Phuket | 1 Comment

One response to “T.O.R.S.D.A.G.”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Åh så klok liten höna du har, så underbart! Åh va härligt att ni ska till Thailand snart. De klockorna är så fina! Jag köpte en mini mini när vi var vid THE big Buddha som jag har ramat in i Ikeas ribba den som är som ett tittskåp i svart, blev så snyggt. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *