T.O.R.S.D.A.G.

Glad torsdag mina vänner! 

Här vaknade precis J efter att ha sovit i 11 timmar och TACK och lov så har febern gått ner och hon mår lite bättre än igår. Sömn är verkligen bästa medicin… !  Själv har jag däremot knappt sovit en blund i natt för jag har sprungit upp och checkat att J andas. Alltså hallååå hon är ju inte direkt nyfödd… ha, ha. Men jag slutar aldrig att noja mig över såna saker när hon är sjuk så jag stod där runt kl. 03, 04, 05, 06 och checkade att täcket åkte upp och ner….  Så himla tokigt så idag är det jag som är såååå trött… oh my…  Undrar om jag någonsin kommer sluta att oroa mig över att hon slutar andas på natten? får kanske köpa en sån där baby call eller vad de heter? ha, ha.

Och idag torsdag men det känns som måndag eftersom det var söndag igår. Maj månad är verkligen en enda lång fest av röda dagar och kul happenings och nu närmar sig verkligen 17:e maj med s.t.o.r.m.s.t.e.g. så snälla, snälla, SAS: sluta strejka nu så att vi kan boka biljetter till OK pris! för just nu går det på 13.000 kr per person att resa Luleå – Oslo, med andra ord 26.000 sek för mig och J tur & retur och det är ju heeeelt galet.  Så ja, fingers crossed för vi är såååå PEPP på att fira dagen i Oslo i år. Sen fick jag en kommentar där det stod något i stil med att jag skiter i att din dotter ska på dans, ge mig mer shopping & interiör (jag älskar när ni är tydliga och ger mig önsk.) så varsågoda, här kommer några interiör pics från Casa Gizmolina!  😉

 

Det blev en väldigt soft dag här hemma igår då J låg i sängen hela dagen så jag chillade här, i vardagsrummet med ett gäng nya inspirerande magasin.  

Jag tog ju av det lösa tyget / trekket från våra fåtöljer för en stund sen så nu ser de ut som de gjorde då vi köpte de.  Kul med lite förändring! 

Och de här blommorna är favoriter! inte alltid jag får tag i de så här stora och maffiga så jag älskar när det händer. Och nu var det perfekt att byta ut påskriset mot dessa som sprider lite sommar känslor… !

 

Önskar dig en strålande dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina | 10 Comments

10 responses to “T.O.R.S.D.A.G.”

 1. Johanna says:

  Det var ju super fint tyg på fåtöljerna! Tycker sååå mkt om din blogg!! Den är så inspirerande och man blir alltid glad av att gå in och läsa nya inlägg! ❤️
  Har läst den i flera år, sen Johanna var liten.

  • Åh tusen miljoner T.A.C.K. för de finaste ord Johanna! Du anar inte hur glad jag blev nu!!! 🙂 Att få höra att jag inspirerar och att du har följt mig i många år är den finaste feedback jag kan få. Finns inget som peppar mig så mycket i mitt bloggande som just det så – TACK!!! You made my day! 🙂 och så kul att du gillade tyget på fåtöljerna.

   Önskar dig en underbar dag fylld av lyckliga stunder! Stor tacksam kram!

 2. Pia says:

  Sommarkänsla behöver vi ! Undra var våren och försommarkänslan tog vägen.
  Fast man får väl se det som att vädret kan vi inte påverka ännu och naturen ville verkligen ha regn. Här i Sthlms skärgård ser man spåren av förra sommarens torka mkt mindre blå och vitsippor och torkad ljung.

  Ha en fin torsdag och hoppas att J tillfrisknande håller i sig.

  • Ja sommarkänslor behöver vi verkligen för här i norr är det bara +2 och har t.o.m. snöat idag ! men bara väldigt lite samtidigt som solen strålade, mycket märkligt… men märkligt väder hör ju till den här årstiden… Och tack för omtanken ang. Johanna, jag hoppas också att hon snart dansar igen.

   Njut dagen & Stockholms skärgård Pia! Kram! 🙂

 3. Frida Prydz says:

  Haha, vilken rolig kommentar du fick! : D Och jag läser gärna om både Johannas dans och ser härliga inspirerande bilder på inredning. Vi har samma ”eldstad” som er och gillar verkligen att du har sånna fejkblockljus däri så jag ska genast leta reda på mina och sätta i vår ”eld” 🙂
  Sen gillar jag verkligen ljusslingan på spegeln också, darling, du inspirerar så otroligt mycket!! <3

  Skönt att höra att Johanna är lite piggare, fingers crossed att hon är frisk lagom till helgen.

  Njut lillfredagen, det ska jag. Kramar!

  • Ha, ha ja men eller hur?! Ibland är det härligt när folk är “rakt fram” utan krusiduller. 😉 Men nu är ju mitt & Johannas liv och vardag en stor del av bloggen så jag blir väldigt glad när jag läser att du gillar det! TACK!! Och så kul att det är samma fejk öppenspis som som du har. Den är ju så fin att jag har lust på en till… ! Men jag kan tyvärr inte elda i den så ofta p.g.a. Gizella så – därför fejk ljusen..

   Och jag blir sååå GLAD när jag läser att jag inspirerar. Tusen miljoner tack Frida! Nu smiler jag från öra till öra här! 🙂 Och tack för omtanken ang. Johanna, hon är som tur är piggare så vi håller tummarna att detta går åt rätt håll nu.

   Njut lillfredagen du också och hoppas solen skiner och att snön smält! Kram! 🙂

 4. Tina says:

  Älskar dom “nya” fåtöljerna!

 5. Evelina says:

  Hoppas J snabbt kryar på, så himla jobbigt när det “små” är sjuka. Håller också tummarna för att SAS strejken avslutas, har resan till veckan och vill SÅ gärna komma iväg på den. Ska få visa mina tjejer NY och jag längtas så mycket.

 6. Lena says:

  Tummen upp!! Snyggt och fräscht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *