T.O.R.S.D.A.G.

Jag är så otroligt tacksam över att jag får ha en dialog med var och en av er bloggvänner varje dag. Det förgyller mitt liv! 

 

Happy torsdag mina fina vänner! 

Det blev ingen runda för mig på morgon, istället fick jag sitta på toaletten… BLÄ för att vara dålig i magen!  och jag är det SÅ sällan, typ aldrig. Jo, en gång varje gång vi är i Thailand, men annars inte så – det i kombo med att det började regna fick mig att bli hemma istället. Och idag är sista dagen jIG är här så vill ta tillvara det också.  Ja, det var för bra för att vara sant att han skulle vara här helt fram till söndag, ha, ha. så nu lyfter han plötsligt mot Østen / Asia i morgon bitti. Och eftersom vi båda har hemmakontor så sitter vi nu här med varsin mac framför oss. Det är det bästa med att vara sina egna chefer!

Och igår blev det som sagt en liten shoppingrunda på mig, då jag var på Lindex och speed stylade shoppingtips inför en London weekend (du hittar det på min instastory) och då passade jag även på att helg handla. Redan på en onsdag! och det är ju bara så otroligt super skönt när man har sånt gjort! Så nu är kylskåpet fyllt, goda bubblor ligger på kylning och vi har allt sånt där praktiskt som man behöver “i hus”. Jag älskar den känslan!  Och jag höll ju helt på att glömma: Johanna gjorde ett till hår i örat efter skolan! tillsammans med en bästa vän. Så nu har hon 3 hål i ett (och 1 hål i det andra..) och själv passade jag också på att få hjälp att trycka igenom ett örhänge i ett hål jag inte använt på en stund så nu har jag också 2 hål i ett öra och är lite pepp på att göra ett till…  Tycker att det är så snyggt med många hål och olika örhängen!  🙂

 

Igår var vi på en riktigt trevlig & god middag hemma hos mamma för att fira hennes Hans som fyllt 77 år. Och vi var som alltid liiite små sena så de här bilderna av oss knipsade JIG minst sagt i farten…  Så de ser ut mer som smygtagna papparazzi bilder. ha, ha. Men kanske lite härligt det också ibland?! 

Jag hade på mig klänning från Stine Goya och J har på sig topp från Gina Tricot och världens finaste skjørt / kjol från vår favoritbutik Soup Store på CC-vest i Oslo.  I handen håller hon sin nya skol i-pad (de har i-pads istället för datorer). Och i H&M påsen gömmer sig kläder som jag shoppat åt min mamma. I´m her personal shopper… Då & då.

 

Nu ska jag ta tillvara den här dagen!!!

Önskar dig en magisk dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “T.O.R.S.D.A.G.”

  1. Anna says:

    Åh så fin klänning du har! Och dröm att ha dig som personal shopper.
    Du är grym! Blir alltid så glad och inspirerad av att hälsa på här hos dig, som den finaste väninna. Tack för att du strösslar härligheter runt omkring dig, magiskt!

    Ha en fin dag! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *