T.O.R.S.D.A.G.S.I.N.T.E.R.V.J.U.

7d55186b990b5fd880e8e282b1495480

Gooodmorgon Anna-Stina, hur mår du idag? 

Tusen t.a.c.k. för att du frågar!  Just idag mår jag faktiskt inte helt bra…. känner mig lite illamående men det beror nog mest på att jag har lite mycket att tänka på…  och ovanpå det så ska Johannas klass ha övernattning på skolan idag, en happening som jag är en av de som tagit på mig att arrangera trots att jag egentligen inte alls har tid till det för planen är att jag ska resa till Oslo men en flight 06.05 i morgon så ja, det är lite rörigt.

Oj, det låter inte så kul. Hur ska du hamna i ett bättre läge?

Nej, men det är alltid lite roddigt då jag ska resa bort och är själv hemma med Johanna för det ska styras upp med övernattningar och massa praktiskt fix så ofta hamnar jag i ett läge då jag tänker att det är bättre att jag blir hemma, enklast så..…  Men samtidigt så känner jag att jag förtjänar lite egen-tid… Så sliter lite med beslutsångest…  Men vet du, jag använde precis en nödlina och ringa min bästa K och nu känns faktiskt allt lite bättre. Åhhhh så glad & tacksam jag är över mina allra bästa närmaste vänner.  De betyder obeskrivligt mycket för mig och samtalet fick mig att flytta över negativa tankar till positiva. Allt ordnar sig.

Det var skönt att höra! Vad ska du göra idag då? 

Nu ska jag unna mig en riktigt god frukost och sen ska jag gå ut på gården och njuta det helt fantastiska sommarväder som vi äntligen har här uppe i norr. Det här är vår 2:a dag med runt 20 grader och strååååålande sol och jag älskar det!  Vi förtjänar verkligen sommarväder nu efter en låååång tid med riktigt kyliga vindar och det är faktiskt inte så länge sen som den sista snön försvann från gården. Ha, ha. Så – gården ska krattas (jag är garanterat sist ut i vårt kvarter med att vår-kratta, men någon ska ju vara det också ,ha, ha)., sen väntar några timmars jobb innan jag ska iväg och handla allt inför kvällens sleepover på skolan. Johanna ska hämtas runt kl.14 också måste jag ta tag i min Oslo resa.  Sen, kl.18, ska jag möta upp klasskompisarna till J på skolan för deras allra första övernattning i klassrummet. 

Då har du en del att göra hör jag så jag ska inte uppehålla dig längre, men en sista fråga bara: har du verkligen bara 1 barn? inte fler? 

Ha, ha. den frågan får jag sååååå ofta. Framfor allt i Thailand. Alla thai-damer säger: Ohhhh madame, only one???? De förstår ingenting av det. Ha, ha. Men ja, jag har bara Johanna och jag är super happy över det eftersom jag egentligen inte alls tänkt mig barn.  Sen kan jag absolut tänka tanken att vi kanske skulle ha ett till ibland (framförallt då sånna som du frågar om jag bara har ett?) så att Johanna skulle få ett syskon men vi har aldrig gått in för att försöka få ett till barn. Jag vet fortfarande inte ens när jag har ägglossning? var det 10 dagar före eller efter mens? har ingen aning! Ha, ha.  Men jag frågade Johanna häromdagen om hon saknar syskon? och då svarade hon nej, jag har ju så många fina vänner! det var ett fantastiskt svar tycker jag.  Så svaret på din fråga är ja, jag har verkligen bara 1 barn och jag älskar det!  för det förenklar våra möjligheter att resa runt i världen och bara det att överhuvudtaget vara så lyckligt lottad att man kan få barn är ju en helt fantastisk gåva. Ett mirakel! 

Härligt att höra! då tackar jag för mig och önskar dig en magisk dag!  och föresten – lycka till med övernattningen!

Tusen tack själv! och ha en underbar dag du också!  men du, jag ska inte övernatta, får inte ihop det med resan, så jag smyger hem då barnen har somnat och överlämnar natten + frukosten till 2 andra toppen föräldrar. 

P.S kan jag få ta en selfie med dig?

OK. ett ögonblick bara, måste hitta mina solbriller för jag har inte sminkat mig ännu… 

Bild 2017-06-08 kl. 10.43 #4

Puss! och t.a.c.k. för en trevlig intervju!  hur många barn har du själv föresten? Ha, ha. Och du, kan jag få ta en selfie jag också? till min instagram? Självklart! om du skyndar för dig för min flight till Disneyland i Hong Kong går strax… 

18954655_10154518502105796_7215957835598894580_o

Bye, bye! vi ses förhoppningsvis i Hong Kong snart igen!  Men alltså din bluuuus! var har du köpt den? Åh, tack! hos Cubus! ett riktigt budget fynd!  Men skynda dig iväg nu så du inte missar flyget!  Puss & kram!  & trevlig resa! 

Kategori: Allmänt, torsdagsintervju | 14 Comments

14 responses to “T.O.R.S.D.A.G.S.I.N.T.E.R.V.J.U.”

 1. Anne-Jorunn says:

  Herlig intervju!! Lykke til med alle forberedelsene og god tur til Oslo.

  Klem

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner t.a.c.k. Anne-Jorunn! 🙂

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Klem!

 2. Härligt med intervjun ha ha =) lycka till med allt och hoppas att du får en trevlig resa =)
  <3 kramar

 3. Deseree says:

  Haha vilket roligt inlägg vilken bra idé. Du får gärna ha fler såna kanske även intervjua dina nära och kära också ☺

 4. D says:

  Haha! Love it!
  To barn selv, akkurat passe for meg<3 og nå savner jeg de sånn, etter fire dager på reise. På vei hjem til Oslo nå, drikker et (for meg) tiiidlig glass hvitvin på flyplassen..

  Ha en fin tur til Oslo!

 5. Anna-Lena says:

  Vilket underbart inlägg. Gjorde hela min dag 🙂 Tackar för det!! 🙂

 6. Anna says:

  Vilket härligt inlägg!

 7. Kristin says:

  Om ingen andre stiller de riktige spørsmålene er det best å fikse det selv. Takk for et informativt og artig intervju, Minnie.

 8. Ida Carrol says:

  Du är fantastiskt kreativ Anna-Stina! Vilken roligt upplägg på blogginlägg. Det här vill vi se mer av, intervjuer med olika teman!

 9. Caroline says:

  Hoppas du är på väg nu! Stor fredagskram 🙂

 10. Elisabet says:

  Du är ju underbart rolig! Ha en ljuvlig bubblig helg! Kramar

 11. Åsa says:

  Underbart! Ha en härlig tid i Oslo och tanka massa energi.
  Trevlig helg!

 12. Elin says:

  Men snälla du, var tacksam att inte din klocka ringer kl.05:00 varje morgon och du ska ge dig ut på motorvägen och pendlandet. För att komma hem allt mellan kl.17-20! Och då sköta hemmet och barnen. Vilket jag givetvis delar med maken, men han jobbar mycket kvällar o nätter då jag är själv. Att få så mycket egentid att kunna resa iväg själv existerar inte, och det blir aldrig några dejter med maken, eller mkt resande med familjen heller. Har inte råd, tros alla timmar man är på jobbet.

  Vill bara säga, när du känner dig så stressad, försök se ditt liv i ett större perspektiv, så som de flesta av oss andra har det!

 13. Caroline says:

  Men snälla Elin!
  Missunnsamhet är inte klädsamt. Alla har vi olika liv med olika saker vi kämpar med.
  Trist att du inte kan se det, för då skulle du säkerligen kunna glädjas med andra, och stötta då det behövs.
  Hoppas din kommentar bottnar i en dålig dag!
  /Caroline som älskar att vi alla lever olika liv, blir inspirerade av varandra och kan glädjas med andra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *