TANKAR D-VITAMIN…!

 

Mina kära bloggvänner! 

SOM jag njuuuter dagarna här nere i paradiset! Och nu har jag verkligen gått in i “Thailand koman”, på riktigt,  vilket innebär att jag knappt öppnar min mac, blandar ihop dagar, aldrig har klockan på armen och bara fokuserar på att tanka energi, D-vitamin och feelgood….  och jag fullkomligt älskar det!

Igår var vi iväg till en av våra absoluta favorit resorter: Katathani, och i morgon sticker vi iväg på en liten semester från semestern då vi checkar in på vårt älskade Sunwing Bangtao. Det blir en perfekt avslutning på våra veckor här nere innan vi lyfter mot nordligare breddgrader på fredag kväll / natt…. !  Och till er som undrar om jag längtar hem? så är svaret nej. Eller ja alltså jag tok längtar efter vår älskade fluffiga lilla älskade Gizella men jag saknar varken kyla, tjocka varma kläder eller snö… Så – just precis därför ska dessa dagar här nere i +32 grader och soool maxas till max! 🙂

 

Men alltså hur underbar var inte min utsikt från solstolen igår… Jag fullkomligt älskar Katathani Phuket Beach Resort som ligger så vackert på Kata Noi Beach.  Denna resort kan jag varmt rekommendera till alla er som funderar på att resa hit. Vi har bott där mer än 15 gånger de senaste 13 åren och älskar det! 

Om jag inte knipsar selfies så blir det inga bilder av mig…. så ni få ha överseende. Min fotograf är nämligen mer intresserad av att fotografera sig själv om dagen än sin gamla mamma (life with tweenie…). Ha, ha.  Här tankar jag i alla fall D-vitamin för fullt…  Och min hatt kommer från Gina Tricot, halsbanden är skatter shoppade här i Phuket för många år sen och bikinin hittade jag på Central Festival häromdagen.. 

Lunch with a view….   Ja men du förstår ju att jag älskar stället… !  

 

Nu är klockan mitt i natten här, 02.30 för att var exakt, så jag håller på att somna och måste dyka  säng.  I morgon kommer vår chaufför och hämtar oss redan kl. 09 så klockan ringer 08… Jag vet, det är sovmorgon för alla er som är back in business efter ledigheterna men för oss så är det tidigt alltså… vi sover gärna länge…

Önskar dig en riktigt , riktigt festlig lille-lördags kväll!  Och du – FÖRLÅT dålig uppdatering här på bloggen. Jag hoppas verkligen att du följer mig på instagram också för där lägger jag upp flera inlägg om dagen på storys…  Jag heter Gizmolinas på instagram.  Följ mig om du inte redan gör det! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Thailand 2019 | 3 Comments

3 responses to “TANKAR D-VITAMIN…!”

 1. Mia says:

  Så härligt ni verkar ha det i solen och värmen! Njut så mycket du kan de sista dagarna i ert paradis. Jag har en undran när det gäller Johanna och hennes skola, är det lätt att få extra ledigt utöver skolloven? Upplever att det har blivit svårare att få beviljat ledighet nämligen där vi bor i södra Sverige…

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Låter helt underbart! Som vanligt är du snyggast på beachen, är så fint hur du matchar med accessoarer, verkligen jättefint, borde fler göra inklusive jag själv. Har varit så mysigt att få följa er på er resa. Ladda på här hemma är så grått och trist! Förstår att du inte längtar hem, nu sist va vi inte ens hemma två veckor förens vi hade bokat nästa resa. Känns så skönt att vi kommer ner i februari igen. Stor kram!

 3. Linda says:

  Så härligt!! Vi har äntligen bokat hus i Thailand nästa år, i Mae Phim, skall bli underbart och så roligt att ta med barnen för första gången. Jag har varit några ggr tidigare i Thailand, fast innan jag fick barn så nu är det 9 år sedan sist.
  Vem tar hand om er fyrbenta lilla jamande vän under tiden som ni är i Thailand?
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *