THAI STYLE FLOWER SHOPPING.

Dagens reminder… Vad skulle hända om du la lite av den tid som du checkar instagram till att checka dig själv, dina mål, dina drömmar, din hälsa? Tex 20 min per dag från insta till dig själv? Testa!  och lyssna på Anders Hansens sommarprat i P1 om du inte redan gjort det!!! 

 

Mina darlings! 

Idag har vi haft en riktigt, riktigt soft hemmadag. Älskar att ha en sån dag efter att vi varit iväg på vift! Att komma hem och landa och fixa håret (vi blev en natt längre än planerat på Sunwing så att få tvätta + rulla håret idag var extra skönt) och vattna växterna på terrassen och packa upp. Looovely!!!  Och jag startade dagen på gymmet med att köra 60 min på löpbandet men alltså det är föööör varmt nu då de gjort om vårt gym här på resorten. Jag höll på att svimma…  Men oavsett värt det för att få känna på den där underbara känslan efteråt… !

Sen, runt kl.16, så kom vår chaufför och hämtade upp oss girls och vi stack iväg på en liten shoppingtur.  Flower shopping stod på listan + att jag skulle se efter lite små ting till vårt hem här nere så rundan avslutades väldigt svenskt med ett besök på IKEA. Lite galet att jag har närmare till den butiken här än hemma i Sverige. 🙂

 

På dagens shoppingtur så hade jag på mig klänning från H&M, mina favorit Havaianas på fötterna… 

…och min nya hatt som jag shoppat på Zara här i Phuket. Väskan fick jag i sommarpresent av min bästa K.

Och självklart matchade vi girls varandra! Johannas fina topp (jag har en lik…) kommer också från H&M, shortsen från Zara och den super söta väskan är shoppad här i Phuket.  Men bilden blev ju lite crazy för vi filmade oss själva och sen tog jag screen shot. Ha, ha. 

Första stopp på turen var flower shopping på mitt favorit ställe inne i Phuket town. Det är ingen vanlig blomsterbutik, mer som en “engross”, och här har jag handlat blomster de senaste 10 åren. 

Den här blomman är väldigt speciell. Den säljs bara 1 gång per år och nu hade de fått in den p.g.a. att man firar Buddhas “födelsedag” i dag + i morgon. Och här sitter de och handplockat bort små, små gula typ fröpåsar (vet inte helt vad det var…) från hela leveransen som precis kommit in från Bangkok. 

Men alltså hur lyxigt maffigt vackert är det inte med alla dessa snitt orchidés? Jag älskar det!!! Och det här var första gången någonsin som jag sett buntar med punderrosa, de nere till höger… Så självklart köpte jag med mig en bunt av de + de vita som skymtar (det är inte så lätt att få tag i vita… ).

Nästa stopp blev i en ballongbutik. Det är tradition att jag alltid köper en fin ballong till Johanna och den här gången blev det en “disco ballong”  (den glittrar helt fantastiskt!) med turkos tassel också skrift på.  Jag testade en ny ballongbutik som funnits länge men som jag aldrig tidigare besökt. Helt OK den också men min “gamla” är charmigare… 

Sen blev det en tur på Big C och där var det flera år sen vi var.  En butik som säljer mängder av hårspännen etc. lockade + att vi passade på att äta middag på KFC. Enkelt & gott.

(jag har fler bilder från Big C men kom på att jag knipsade med Johannas telefon p.g.a. att min var tom för batteri så får uppdater med de i morgon).

När vi kom hem så snittade jag alla blomster och alltså hemmet blir ju sååå mycket finare med snittblommor i vaser. Mer “levande”. Och hur vackra är inte dessa speciella blomster? Jag har köpt de tidigare också men de var nytt för mig att de var så unika att de endast finns en gång per år…  (lite som vår julros / påsklilja…).

 

Nu närmar sig klockan 02 så det är HÖG tid för mig att dyka i säng…zzz… Men först en liten efterlysning!  jag undrar om någon av er har tips på boende på Santorini, i Grekland? i så fall: hit me!!

Önskar dig en riktigt fin kväll vidare! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina Phuket, Sommaren 2019, Thailand 2019 | 1 Comment

One response to “THAI STYLE FLOWER SHOPPING.”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Åh är det nån speciell hårspänne butik? Eller inne på nån större big c? Tycker jättemycket om big c för att handla mat och så, men massa hår spännen har de inte haft på Kamala eller den i jungceylon. Den senare har de så söta lunchlådor med hello Kitty som jag alltid köper med mig massa olika i från varje gång gör alltid succé hemma på picknick och så. Sen har de en favoritsylt dottern gillar på alla big c och det på jungceylon har super super bra förvaring till typ smycken och smink så där läckra genomskinliga som Kardashians brukar ha, har jag med köpt flera. Åhh är super nyfis om det va en större big c eller om det va en annan hårspännebutik? Stor kram och så snygga ni va!! Underbart att matcha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *