THAILAND VIBES!

Goodmorning sweeties! 

Igår var vi helt crazy spontana och hoppade på ett flyg till vårt andra hem nere i Phuket. Jag kände en så enorm saknad så vi bara gjorde det.  Well… I wish… men nejdå, jag är kvar uppe i ett soligt Luleå men jag drömmer mig verkligen till Thailand idag. Längtar tillbaka. Längtar efter flip-flop´s, sand mellan tårna och softa dagar utan tider att passa…  Och – jag vet att ni är många bloggvänner som planerar Thailand resor i vinter för jag får sååå många frågor om hotell etc. så – därför tänker jag att det vore en bra idé att samla alla era frågor i ett och samma inlägg.

Så – alla ni som har funderingar kring en Thailand resa. Hit me! så svarar jag senare. Men – först har jag lovat att svara på frågestunden som jag hade för typ evigheter sen… men sen, efter att jag gjort det, så svarar jag på alla era frågor ang. att resa till Thailand! eller frågor ang. resor med barn rent generellt !  Och kom i håg att jag har mest koll på Phuket, för vi reser inte runt när vi är där, också har jag pyttelite koll på Bangkok… men bara lite…, och att resa med barn, det har jag väldigt BRA koll på för jag har rest själv med Johanna både långt & kort sedan hon var 3 månader. Och, när jag tänker mig om så vågar jag nog faktiskt påstå att jag är den bloggare som rest mest med barn så – det kan jag! 🙂

 

Bild från förra sommaren i Phuket då vi precis checkat in på en favorit resort. Vi har varit där varje sommar sedan vi köpte vår lägenhet i Chalong, för 12 år sedan, och jag fullkomligt älskar Thailand på sommaren!  Och vi var ju där i sommar igen och nu planerar vi nästa resa, som blir i december (om inte förr…).

 

Jag var ute på ett varv runt sjön på morgon fast jag egentligen inte tänkt det för alla träningskläder låg i tvättmaskinen men – så fick jag sån lust att gå ut så jag sökte fram några gamla Nike byxor (SOM jag fick söka.. ha, ha) och iväg gick jag.  Och nu är jag mitt i att tömma J´s pysselrum. Målet är att få målat ett varv där uppe i dag men det ser lite osäkert ut för hjälp! vad mycket saker det är där inne… små saker, såna där saker som tar tiiiid att sortera / städa bort och för att inte tala om alla slime saker… Oh My…  Men – snart är det gjort!

Önskar dig den bästa dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “THAILAND VIBES!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så roligt! Tack vare dig åkte vi till Thailand i november första gången och va där i somras tack vare dig och älskar det. Innan trodde vi i tre Thailand va nått för oss, men sen när vi fick barn så tänkte vi att de kunde nog va nått, mycket inspiration av din blogg. Så min fråga.. vi du funderar verkligen med på att köpa lägenhet där nere. Så snälla berätta allt om det. Allt från köp process till va man ska tänka på försäkringar, uthyrning och tröttnar man på att åka till “samma” ställe (det säger alla till oss när vi säger att vi funderar på att köpa där nere). Är rädd att man inte utnyttjar det tillräckligt ofta. Ja snälls berätta allt. Har ni nån gång tänkt varför köpte vi där nere att det va dåligt eller om ni ångrat er nån gång på nått sätt. Samt va som bra att tänka på ja allt. Stor kram och så roligt inlägg ska bli kul att läsa sen

 2. Veronica says:

  Hej! Vi åker till Thailand för första gången över jul& nyår. Kmr vara i Bangkok, krabi och koh Lanta. Flyger lla-Arn- Peking o Bangkok. Hur gör du med vinterklöder? Åker direkt fr jobbet till Kallax. Tänkte lämna jacka osv i bilen. Men skor? Kan ju inte gå i sandaler på Arlanda eller? Annars har jag fått mycket tips fr en blogg som heter Come fly with me. Rekommenderas. Kmr säkert fråga mer när det närmar sig. Haha.. Fortsatt trevlig dag!

  • Angående vinterkläder.
   Ihoprullbar lättviktsdunjacka.
   Gympaskor eller ballerinas.
   Byter till Birkenstock innan jag kliver av planet i Bangkok.
   Bara ett litet tips från mig, med ett andra hem i Huay Yang.
   Titti

  • Viktoria-pinkpastry says:

   När vi flyger till varmare på vintern, tex Thailand brukar jag lämna jackan i bilen och sen ha en kofta (är ofta kallt på planet tycker jag och den är lätt att bara packa ner). Sen brukar jag ha gympaskor och sandaler i bagaget.

 3. Deseree says:

  Ett tips är att du kan ju ha frågestund på insta stories live. Om du bestämner en dag och tid så kan ju alla som vill ha svar på frågor få svar direkt.kör alla svar på den gamla frågestunden där också.

 4. Regina says:

  Hej!
  Vad härligt med Thailand i december!
  Det var genom googlesökningar på Bangtao som jag hittade
  till din blogg. Var där 2011 så jag måste ha följt din blogg sedan dess – din blogg är så härlig och inspirerande 🙂
  Drömmer mig också bort till ännu en Thailandsresa, ett av mina favoritresmål.
  Funderar på Khao Lak – vet du hur det är där?

  Önskar dig en fortsatt fin tisdagkväll!

 5. Cissi says:

  Tittar på Kalla Fakta och känner att jag får en klump i magen. Vi kommer inte kunna fortsätta resa med flyg som vi gör nu. Jag har rest extremt mycket i mitt liv men nu har jag börjat ändra mitt tänk kring resor för jag har sådan klimatångest. Titta på programmet- en riktig tankeställare

 6. Cissi says:

  Min kommentar flög iväg:) Ha en fin kväll!

 7. Lillyk says:

  Jag undrar över hotellet i Bangkok, Shangri-La. Hurr det? Tänker främst på frukost och servicen. Tack för allt du delar med dig utav 🙂

 8. Tusen TACK för alla kommentarer, frågor och önsk ! 🙂

  Jag ser fram emot att svara på allt en dag snart!

  Kramar!
  AnnaStina 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *