THAT FRIDAY FEELING…!

God fredag mina kära bloggvänner! 

Jag har varit sååå trött idag för att följa upp allt kring pappa tar på krafterna… Och mitt i allt så ringer Luleå Kommun mig på onsdag och säger att pappa är utskriven från sjukhuset torsdag (!) så de satte igång värsta cirkusen med leveranser av hjälpmedel till pappa hus på Bergnäset. Helt – i – onödan !!! för pappa skulle absolut inte bli utskriven torsdag och det var inte ens genomfört någon check av vilka hjälpmedel man menar att han har behov för.  Behöver jag säga att jag klickade ?!? Det var som att samma historia upprepade sig och jag höll verkligen helt på att tappa det…  Oh my… Mycket ska man tydligen vara med om och jag är helt förkrossad över hur lite hjärta och medmänsklighet vissa personer som ringer mig visar.  Hur som helst – pappa är THANK GOD kvar på sjukhuset för vidare vård och jag har väntar på att läkaren ska ringa mig hela veckan men so far så har han tyvärr inte hört av sig.  Jag får så klart daglig uppdatering av sköterskorna men svar på prover och hur vägen framåt ska se ut är det läkaren som återkopplar om så jag får vänta vidare… .

Men nu helg och det var sååå härligt att solen & värmen hittade tillbaka till oss idag efter några dagar med ett riktigt höstrusk. Jag startade fredagen med att köra ut och köpa extra god frukost och nya inspirerande magasin och sen åt vi en lång härlig “brunsj” (ja, klockan han gå från fruskot till brunsj innan allt var framdukat) ute på terrassen jag och mina J.  Och sen så har jag chillat ute på loungesängen på terrassen h.e.l.a. dagen. Så otroligt skönt !  Johanna har väckt mig 100 gånger då jag somnat…zzz… och sen gasade jag iväg till återvinningen med sopor innan de stängde kl. 16.  Nu är klockan 19.19 och JIG är ute och hämtar take away dinner till oss. Jag har inte orkat fixa med mat de här veckorna då pappa åkt in och ut på sjukhus så vi har verkligen “support the locals” med hämtning av mat (nästan) dagligen…  Och i kväll blir det en favorit: Bastard Burger! Alltså deras burgare, pommes och dressing är såå otroligt super GOTT!!! Nästan som Shake Shack i L.A. Men bara nästan… ! 😉

 

Idag har jag chillat här uppe på terrassen h.e.l.a. dagen och det har verkligen varit helt magiskt skönt…!  Och ja, jag veeet, väldigt olikt mig att ha vissna hortensia på bild, de ska bytas ut a.s.a.p i morgon. 

Fredagsgodis…  Alltså som jag älskar nya inspirerande magasin! och det här 3 av mina absoluta favoritmagasin: Red, British Vogue och Living Etc.  Och det här är det snyggaste cover jag sett på Vogue på väldigt  länge! 

Fredagsbubbel är alltid en bra idé ! 

Njuuuut din fredagkväll och ta tillvara de magiska sommardagarna !

Uppdatering kl.21.54: vi fick tyvärr super ofräsch mat från Bastard Burgers… så JIG fick köra in igen och hämta ny. Hatar när det händer…  och blev såå besviken för det är ju inte direkt donken priser på deras burgare… så då är kraven större.  

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

32
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “THAT FRIDAY FEELING…!”

  1. pia says:

    All styrka till dig ! Under all kritik att läkare inte återkopplar. Fråga på avdelningen om läkaren har svårt att ta telefonkontakt och fråga vilken tid du kan komma upp på sjukhuset för att träffa läkaren eller åk dit bara och kräv att få träffa en läkare. Tyvärr så ses inte de äldre som en egen person i alla sammanhang utan en produkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *