THAT FRIDAY FEELING…!

Mina kära bloggvänner! 

BAM! så har vi varit här nere i vårt andra hem i Thailand i 2 veckor vilket betyder att vi har exakt, på dagen, 2 veckor kvar. En sååå härlig känsla!  Och idag strååålarde solen och vi kom nyss hem från en super härlig Beach Club där vi chillat efter att J´s skola.  Det var en helt perfekt avslutning på veckan och start på helgen.

Johanna har varit iväg på en heldagsutflykt idag och egentligen så var det här sista dagen på skolan men hon har bestämt sig för att hon vill gå ytterligare 1 vecka (eller i alla fall måndag – onsdag) så på måndag är hon på det igen. Mitt älskade hjärta. SOM jag beundrar hennes mod!!!  Hon går trots allt på en skola där i.n.g.e.n. kan hennes språk och hon känner igen men tack vare att hon är så fantastiskt bra på att finna vänner vart vi än är i världen så går det hur bra som helst. Och vi märker redan stor skillnad på engelskan (som hon var riktigt bra på redan från början) så ja,  lärorikt är det! och om J fick bestämma skulle vi prata engelska hemma varje dag,  vilket vi också gör ibland.  Very international! 🙂

Dagens (och gårdagens….) väder. Kan inte bli bättre! så I´m super happy!!!

Och här låg jag idag från strax efter kl.11 till runt kl.13.30. Såååå super skönt!  Jag älskar att jag har poolen för mig själv och njuter av att bara vara Me, myself & I.

 

Nu har mina J redan somnat och jag ska strax göra samma sak, är sååå trött… zzz…  Märker i kroppen att jag har tränat varje morgon hela veckan och idag sprang jag mer än någonsin på löpbandet, brukar varva att spring och gå men idag så orkade jag springa sista 30 min i sträck och när det hade gått 60 min så kände jag sån enorm lycka. Tänk att jag, som inte tränat på flera år kört 5 pass / vecka  sedan vi kom ner. Det är banne mig inte dåligt!

Nu tar jag helg med GOTT samvete och tänker njuta dagarna max! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2018 | 16 Comments

16 responses to “THAT FRIDAY FEELING…!”

 1. Maria says:

  Det ser så härligt ut längtar till vi själva ska åka.
  Sååå duktigt av Johanna, hon kommer att gå långt.
  Fortsätt att njuta

  • Åh så härligt att du har en Thailand resa att se fram emot! förstår att du längtar för här är underbart ! 🙂 Och tack för fantastiskt fina ord ang. Johanna och skolan.

   Önskar dig en underbar kväll och en solig morgondag Maria! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Så cool hon är din lilla höna, härligt

 3. Anitha says:

  Hon är superduktig din tuffa tjej och vad skönt att ni har fint väder, Jippi! 😀 Jag läste i tidningen att Luleå leder solligan här hemma i Sverige. Med idel höga temperaturer och hög luftfuktighet på det så känns det tropiskt. HonoLule 😉

  • Tusen 1000 tack för fina ord ang. Johanna och skolan Anitha ! 🙂 Och så fantastiskt att Luleå leder solligan! alla Luleåbor förtjänar verkligen en toppen sommar efter den långa kalla vintern och jag läste att det här är den varmaste sommaren i Sverige på 260 år ! Crazy !!

   Njut HonoLule och fånga solstrålarna! Kram! 🙂

 4. Johanna says:

  Grym du är som kör på med träningen!! Och vilken fantastiskt modig dotter du har!

 5. Maria says:

  Bra jobbat både du & dottern! Heja!

 6. Anna says:

  Låter toppen och vad lärorikt för Johanna.Vi flyttade från Luleå till USA för 3 månader sen och barnen har kommit in bra i skolan och med engelskan.Har ni möjlighet att bo där en längre tid så ta chansen 😉 Svenska och andra ämnen går att läsa på distans på sofiadistans.nu om ni vill …
  Ha det gott i värmen!

  • Wow så fantastiskt att flytta till USA! och så otroligt lärorikt för barnen! Bor ni där för en tillfällig period eller längre? Vi har alltid lekt med tanken om att ta 1 år här nere och nu då den här nya internationella skolan öppnat granne med vår resort så känns det mer aktuellt än någonsin. Kanske när Johanna går ut 6:e klass om 1 år… vi får se! 🙂 Och tack för tips om att läsa svenska på distans, det ska jag ta en titt på!

   Önskar dig och din familj stort lycka till med ert nya liv! Kram! 🙂

 7. Kerstin says:

  Som sagt…iår är det medelhavsvärme i hela Sverige så just för den biten blir man inte speciellt sugen på att resa till varmare breddgrader….
  Roligt för Johanna att hon trivs.

 8. Conny says:

  Det ser fint ut på bilderna och det är klart att det måste vara fantastiskt att kunna ha två hem. Bra jobb med skola och träning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *