THAT FRIDAY FEELING….!

 

Oh Y.E.S. it is!!! 

.. och jag älskar känslan!  Sen är det så lyxigt att J har sovmorgon på fredagarna, hela 10 minuter!, ha, ha.  Det låter inte mycket men 10 minuter gör otroligt stor skillnad för oss eftersom det innebär att hon inte får kompisbesök kl. 07.30, istället kör jag henne till skolan kl. 08.10. Så 10 min förvandlas nästan till 40! M.a.g.i.c. !

Och igår hämtade vi girls upp JIG på flygplatsen. He´s back for the weekend! och efter att vi mumsat god thai take away så var vi Dam Basket premiären för den här säsongen och såg Luleå Basket vinna stort.  Och nu, då han är hemma, och det dessutom var ett otroligt grått väder på morgon och regn (du vet ett sånt där tunt, tunt regn som känns som att någon står och sprayar med en blomspruta…) så droppade jag min power walk och ska istället ut och luncha med honom. För – att träna tar tiiiid alltså. Det är inte bara att jag är ute och går i ca 50 min, det är även fixet före + efter…  Men – det är värt det alla gånger!!!  och jag gleder mig till att vara ute igen på måndag morgon men idag, idag ska jag ta tillvara tiden jag “får” på bästa sätt! 🙂

Det var sååå vackert ute igår när jag gick min runda… . Pure feelgood!!!

Och så här såg J ut häromdagen. Jag älskar sparkling outfits! Bling, glitter, guld… give it to me!! och till min lycka så gillar min darling det också vilket ju är en himla tur för annars hade de här plaggen som jag shoppat till henne aldrig blivit använda..  Jackan + tröjan hittade jag hos Zara då var i Oslo.

Plötsligt fick J syn på en av sina bästa vänner som kom till oss efter skolan. Lyckan i J´s ögon säger allt om hur glad hon blev över att se henne!  Och på tröjan står det : together. Vilket är en fin symbol för vänskap.

Och ryggsäcken, den köpte jag till J´s födelsedag men kände att hon fick så mycket då så jag sparade den… också fick hon den som en surprise förra fredagen.  Tidigare så fick hon alltid fredagspresenter / en fredagspåse men vi har kommit av oss med det den här terminen så den här blev perfekt!  Och det söta hänget, det hittade jag hos Glitter.

Måste bara visa er det helt fantastiskt kreativa & helt underbara pyssel girlsen gjorde!  De vek små kuvert / konvolut som de klistrade fast på ett större, hårdare kartongpapper. I dessa kuvert la de notiser och under skrev de när varje kuvert skulle öppnas. Det står tex: när du känner dig ensam / när någon varit dum / osv osv…  Sen ska dessa ark fästas på insidan av bänken (eller i skåpet) på skolan också är tanken att de notiser de skrivit till varandra ska ge pepp & glädje vid tillfällen då de behöver det som mest! Jag blev helt rörd då jag fick se vad de pysslat ihop. Så otroligt fint!!! Och – det gjorde pysslet till varandra, så att de inte kunde se / läsa notiserna. Dvs J pysslade ihop det ark du ser på bilden till sin vän, och hennes vän gjorde ett till Johanna.  Snurrig förklaring men hoppas ni förstår… 

 

Och ser du Gina Tricot påsen på sista bilden?, well – det är plagg som jag ska returnera (bl.a. en stor jacka – därför ser påsen så full ut…) och just nu har de -25% på ett köp så jag ska passa på att se om jag hittar något fint…  Shoppar faktiskt ofta i den butiken,  blir mitt substitut för Zara…. för annars hade den butiken varit given! (Zara finns inte i Luleå). Och det är inte bara Gina Tricot som har % rabatt i helgen:  hos Indiska är det -30% på allt och jag såg precis att Clas Ohlson har -30% på alla ljusslingor.  Helt perfekt! för finns inget som förgyller höstmörket så bra som ljusslingor! Och på tal om shopping…

 

… så har jag äntligen hittat det perfekta glaset till då man ska ta sig “ett glas”. Ha, ha.  Så galet stort och kul! Perfekt att ge bort tillsammans med en flaska vin eller bubbel som en kul present, eller julklapp… Du hittar det hos Dollar Store.

 

Nu fångar vi dagen och ser till att den blir riktigt FAB!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “THAT FRIDAY FEELING….!”

 1. Maria N says:

  Tack för ett inspirerande inlägg! Får man fråga var i Luleå du gör dina naglar? Behöver tips då jag är nyinflyttad!

  • Åh tusen miljoner tack för härlig feedback! 🙂 Och välkommen upp till Luleå! så kul att du flyttat hit! Jag gör mina naglar hos en super duktig tjej som heter Moa på salongen Rosenday Spa. Kan varmt rekommendera henne !! She´s a star!

   Önskar dig en riktigt fin start på veckan! Kram! 🙂

 2. Linda says:

  Hej igen!
  Tack för tips i förra inlägget om ljusträd från Clas Ohlsson. 🙂
  Har varit inne och beställt det stora för 1199 kr, med hängande grenar/metallblad och 2,5 meter högt! Jag tror det blir supersnyggt på min terass. 🙂
  Kan tipsa dig om att nu när de har rabatt på ljusslingorna så hittade jag Haloween ljusslingor i form av spöken, pumpor, fladdermös, spindlar, ögon för bara 55 kr! Så det blir mitt tips till dig idag.
  Kram och trevlig helg till dig! 🙂

  • Men så fantastiskt kul att mitt tips inspirerade dig till att shoppa ett nytt fint ljusträd till terrassen! 🙂 Det kommer att bli magiskt i vinter… ! Och tack snälla du för tipset jag fick tillbaka! så omtänksamt av dig.

   Hoppas att din helg var riktigt fin och att du får en strålande vecka! Kram! 🙂

 3. Härliga bilder.
  Likadant höstväder i Umeå.
  Tog en tru till IKEA.
  Deras jul är MAGISK iår…..handlade nästan too much, och vi som åker till Thailand ovanligt tidigt iår, före jul!
  Har dock en känsla av att en del kommer att sälja slut, fanns inte så många ex. av vissa saker.
  Ha en fin helg.Kul att ni alla är på plats.
  Kram Titti

  • Men ÅH nu fick jag lust att köra till IKEA a.s.a.p. !!! Sååå otroligt dumt att det är 26 mil tur & retur…. det är så många mil för mycket… Låter underbart att de har så mycket fint i år ! iKEA är duktiga alltså!! 🙂 Du får starta julen hemma tidigt så att du får njuta alla fina saker du köpt innan ni lyfter mot värmen. Själv är jag redo för att kicka igång julen här hemma direkt efter höstlovet… ! 😉

   Önskar dig en riktigt härlig kväll Titti! Kram!

  • Marit says:

   Jag kan inte annat än hålla med, i år har Ikea verkligen lyckats med julen. Jag köpte en krans till ytterdörren med tallris, eucalyptus så vacker den var. Måste åka dit igen för som du säger det kommer sälja slut.

 4. Tur till IKEA ska det vara förstås!

 5. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh jag älskar med guld glitter och silver kläder. Jag har en guld paljetter mössa som jag älskar, köpte för fem år sedan på Lindex barn avdelning. Alla frågar var jag har köpt den så snygg, ångrar så att jag inte köpte två. Dottern älskar det med fast hon säger mamma jag måste ha nått diamantigt på mig, hon lämnar inte huset utan nått glittrigt. Har köpt en så snygg silver jacka och silvriga glitter skor som blinkar när hon går till henne i Amsterdam, hon är så fin. Önskar dig en härlig helg

  • Ja men alltså huuur härligt är det inte med bling !! Jag är en riktig gold-digger och shoppar allt guld jag hittar i klädväg. ha, ha. och paljetter! jag dör så snyggt det är. Jag är som en magnet till alla såna plagg. Och så underbart att din dotter kallar det nåt diamantigt. Bästa jag hört! 🙂 Johanna har t.o.m. 2 silverjackor (den ena köpte jag redan förra året men det är först nu som hon gillar den…) och blink skor har hon också haft då hon var mindre (inte lika poppis längre när man är tweenie…). Och din paljettmössa – den låter FAB !

   Njut din kväll Viktoria och jag önskar dig och din dotter en riktigt diamantig vecka ! Kram! 🙂

 6. Marit says:

  Men hjälp 12 år det betyder att jag följt dig i kanske 10-11 år. Du och Josefine är faktiskt dem första bloggar jag började läsa för då 10 år serdan Din är jag inne och läser varje dag, lite feel good måste man ju ha om dagarna. Hade önskat lite mer inredningsbilder, hur går det tex med Johannas rum och pysselrummet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *