THAT FRIDAY FEELING…!


Happy friday darlings! 

Solen strålade så magiskt vackert hela veckan att det känns helt OK med regn idag. Och jag var så pepp på fredag att jag vaknade redan kl. 06 och kunde inte somna om.  Lite härligt ändå!  Och sen väckte jag J kl. 07 (fredagar är enda dagen som hon börjar skolan kl. 08.05, alla andra 09 / 09.30) och vi startade dagen med massor av tända ljus vid frukostbordet och som vanligt drog jag och J varsitt “Happy Card”. Det är så mysigt att krydda frukostbordet med dessa kort och att få med sig något tänkvärt in i dagaen. På det kort som jag drog på morgon står det: “Note to self: I´m going to make you so proud!” och på J´s kort står det: “Did you know that 10 minutes of meditation a day can significantly reduce your risk of giving a shit”.  Båda mitt i blink !

Och igår hamnade jag i ett riktigt höst flow då jag var ute och handlade åt mina föräldrar så plötsligt fick ett helt gäng med höstblomster bli med mig hem.  Vackra blomster makes me happy! och det passar perfekt att fixa lite “nytt” både framsidan och baksidan av huset nu då hösten gjort sin entré. Sen var jag inom Jysk igår och alltså vilken förändring den butiken har genomgått! Det var SÅ mycket trevligare butiksmiljö där nu och jag gjorde ett par riktigt BRA köp på deras “nyöppningsfest” (en till barstol till J´s sminkbord för bara 350 kr och ett sideboard för 400 kr) så missa inte att ta en tur inom där i helgen om du bor här uppe i norr! Annars så har vi girls en öppen helg framför oss utan planer så vi ska chilla, fortsätta fixa här hemma och bara njuta. Åh fredags känslan alltså…. Love it! 🙂

Det blev 3 power walks i veckan och det är jag mer än nöjd med efter min långa sommarpaus. Och när jag kommer hit då har jag ca 6 min kvar hem och den härliga efter känslan börjar att smyga sig på.  Så underbart! 

Och så här såg det ut i min bil igår eftermiddag. Ett hav av höstblomster fyllde upp bagaget också inspirerande magasin på det. Jag tycker att danska ELLE oftast är det bästa av alla olika ELLE. 

Jag brukar alltid köpa vit ljung men den då den ofta blir brun så fort så gick jag mest för de mixade i år.  Och jag hittade bl.a. en maffig mixad med “plättar i luften” runtom. Den blir perfekt vid ytterdörren. Åh men visst är det underbart med en riktigt fin och välkomnande entré! 

Och om du ska unna dig något nytt till dig själv i helgen så är den här godbiten från H&M ett tips! Jag köpte den i både blått & beige för några veckor sedan och invigde den blå igår. Super mysig, skön & snygg höst topp! och bäst av allt: den kostar under 200 kr.  (finns i blå, beige och svart och du hittar den HÄR).

Nu tar vi tillvara vår fredag, den första fredagen i september 2020, och fyller den med sånt som gör oss lycklig!  Och du, kör den HÄR låten på hög volym så får du bästa fredagskänslan och peppen av 2 riktiga power girls! och lyssna på texten, den får summera den här bloggveckan…!  😉

Var rädd om dig och de du har omkring dig och kom i håg att man aldrig ångrar de gånger man varit snäll.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “THAT FRIDAY FEELING…!”

 1. Lena says:

  Älskar hösten, alla blommor och kläder. Fin tröja, kan du kanske länka till deras webb?

 2. Elin says:

  Å, den toppen er så fin! Har hørt at den er utsolgt, men skal sjekke når jeg går forbi HM på vei hjem idag 🙂
  Ha en fin helg!

  • Ja men visst är den fin! Jag köpte den för länge sen, mitt i sommarvärmen, så finns kanske risk för att den är utsåld men samtidigt brukar H&M få påfyll ibland… Så gå förbi och checka ! Jag kryssar fingrarna att den finns kvar! Annars såg jag att den precis kommit in i off white online.. ett tips.

   Önskar dig också en riktigt fin weekend Elin! Klem! 🙂

 3. Karin Widén says:

  Fin färg på din tröja! Jag bor i Malmö och idag har vi 20 grader och solsken. En underbar sensommardag, som gjord för att inhandla höstblommor till verandan. Jag blev inspirerad när jag såg all din blomsterprakt. Ha en fortsatt fin dag önskar Karin.

  • Åh så härligt att få höra att jag inspirerar! Tusen miljoner TACK Karin! Hoppas att du hittat riktigt fina blomster! Och så underbart det låter med +20 och sol! Det är verkligen ett avlångt land vi bor i och det märks så tydligt den här årstiden.

   Önskar dig en magisk weekend fylld av feelgood! Kram! 🙂

 4. Carro says:

  Vad är det för lyckokort ni drar? Var kommer de ifrån? Blev så inspirerad till att börja med det för en bra start på dagen! Tack för underbar blogg, önskar jag hade hälften av din energi o o kreativitet.

  • Åh tusen miljoner TACK för underbart härlig feedback och fina ord Carro! Nu smiler jag från öra till öra här! 🙂 Och klart att du ska börja din dag med lyckokort ! Jag har flera olika men de vi drar varje morgon heter “Happy Cards” och är köpta hos Vita i Norge. De kommer från Camilla Pihl.

   Önskar dig en magisk weekend fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 5. Viktoria-pinkpastry says:

  Önskar er en magisk helg! Så härlig bild med tjejerna på resa på tidigare inlägget åhh behöver med en resa sååå mycket! Skulle tipsa om att kicks har stor utförsäljning på deras hemsida och fri frakt, massa varor för 10 kr och 30 kr, min flicka är bara fem, men gillar lite kul skuggor och sånt till kalas, så köpte en flytande eyeliner i silver för 10 kr som jag tänkte lägga i hennes paketkalender till jul. Stor kram

  • Åh tusen miljoner TACK fina du! 🙂 Och ja visst är den bilden helt underbar! Nu längtar vi verkligen tillbaka till tiden då vi kunde resa utan krångel och pandemi bara var något som hände på TV serier eller filmer… Uff, Thailand har tyvärr aldrig känts längre bort… Ska bli väldigt spännande att se när det går att resa dit igen?! Just nu känns det långt bort… Och tusen tack för ditt tips ! Jag älskar att du redan är igång och köper saker till din dotters paketkalender. Hon är lyckligt lottad som har dig !

   Önskar dig en magisk weekend fylld av feelgood ! Stor kram! 🙂

 6. Linn says:

  Den genseren var veldig fin og fargen er jo bare helt nydelig! Takk for tipset! Ha en fin helg! Hilsen Linn

  • Ja men visst är den underbar! Så fräsch till både jeans og skjørt i höst! och enig i att fargen är helt nydelig! Kryssar fingrarna för att du får tag i den !

   Njut din weekend och fyll den med happiness! Stor klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *