THAT FRIDAY FEELING…!

Happy fredag mina darlings! 

Nej men hur härlig är inte fredagskänslan? Looove it!!! Och jag kom precis hem från frisören, har tagit ur mina extensions + klippt & slingat mitt egna hår så nu känner jag mig ganska så naken kring huvudet…   Men planen är att jag ska sätta i nytt hår före jul så en kort period fixar jag. Och vem vet? jag kanske tycker att det är så skönt att vara utan att jag fortsätter så här? Vi får väl se. Och igår var Johanna också till frisören, hon klippte + slingade sitt hår och det blev sååå fint! Hon är lite mörkare än vanligt nu och även om jag älskar hennes blonda look så är det här hur FAB som helst (och mer hennes riktiga hårfärg…) ! Ska be att få en bild då hon kommer hem från skolan så att jag kan visa er hur det blev.

Och då hon var hos frisören igår så passade jag på att inreda rummet bakom badrummet, alltså det rum som vi öppnade upp väggen mot.  Rummet blev färdigmålat häromdagen och vi har varit så osäkra på vad vi ska använda det till?  Men – så kom plötsligt J på den briljanta idéen att göra det till sitt sovrum också får det stora rummet bli make-up / walk-in-closet rum.

Men – detta rum är egentligen inte alls klart eftersom el-ledningarna är klippta (det är de som ligger på golvet / hänger på väggen) och golvet fortfarande har pappen kvar men jag kände bara  att nej, nu räcker det! nu måste jag få ordning någonstans i kaoset så – jag satte igång att ta bort pappen men vad händer? jo, den vita färgen på golvet släpper!  Oh my…. den stressen för jag var inte speciellt sugen på att börja måla golv…  Smsade snickarna och fick tips om att man måste värma tejpen med tex hårtork för att minimera risken att färgen släpper så försökte mig på det men det fungerade dåligt… Så nu får pappen vara kvar till el + lister är på plats så får handverkarna ta bort den själv då också får jag hellre bara ta bort möblerna då.

Så – jag lät pappen vara som den är också satte igång att rulla ut en ny IKEA matta och flytta in J´s säng efter att min bror varit här och monterat upp TV´n på väggen och alltså det blev sååå mysigt där inne att jag fick lust att flytta in där själv. 100% christmas feelgood! Och jag är inte helt klar, men så här ser det i alla fall ut just nu! 🙂

 

Så här såg rummet ut innan jag satte igång igår…  Ni som följt mig en stund kommer kanske ihåg att det här rummet har varit både pysselrum & lounge genom åren?!  Nu har rummet fått nymålade väggar och en lite annan form efter att vi rev väggen (den som skymtar till höger i bild) för att göra badrummet större så det passade plötsligt helt perfekt till ett sovrum med maxad hotell feeling.  

Så – efter att jag skurat av golvet / dammsugit pappen så rullade jag helt enkelt ut en ny IKEA matta över allt och skit samma att det är papp på halva golvet. Det är bara någon vecka bort till den tas bort och det står vi ut.  Sen drog jag in den stora 120 sängen från J´s andra rum, ställde in sängborden + att min kära bror varit här och hjälpt mig att hänga upp gardin och flytta TV´n och alltså det blev sååå otroligt super mysig feeling här inne och J blev SÅ glad då hon kom hem från frisören och fick se vad jag gjort.  Snacka om “kalendergave”!

Men – rummer är som sagt  i.n.t.e. klart ! Det ska bl.a. upp julstjärna i fönstret, en stor krans på väggen ,  J´s kalender ska upp på väggen osv.  Men det här var så långt som jag kom igår, jag ska fortsätta i helgen så visar flera bilder när jag är klar.

Sängen har en rosa sänggavel som J inte vill ha längre och planen är därför att jag ska klä om den (eller att vi köper ny) men – så körde jag ett life hack så länge och slängde bara över en av de fina pälsplädarna som vi har här hemma och det blev ju faktiskt riktigt bra! Som en “nödlösning”…    Och de fina örngotten / putetrekken + Cheer kudden köpte vi hos Pottery Barn i Dubai. Den rutiga pläden hittade vi hos Zara Home då vi var i Stockholm (den har fluffig super mjuk päls på andra sidan…) och överkastet + de vita stora örngotten kommer från Lexington.  Den fina granen i korg kommer från Rusta (jag har pimpat den med en extra ljusslinga) och kostar bara 135 kr.  Sängbord IKEA.

Nej men hur mysigt att ligga här och titta på Netflix i julen?!  Jag och J låg här på morgon och såg på Julkalendern och det var verkligen feelgood deluxe !  Och sen är det ju perfekt att köra öppen spis på Youtube som knastrar… det skapar magisk stämning!   Den stora granen med snö + ljus köpte vi förra året hos Ö&B och en fina bambin i fönstet kommer från Home & Cottage. Och här ser du hur granen ser ut utan extra ljusslinga…

 

Uppdaterar med bilder av resultatet då jag kommer hem igen.  Check på det ! √

 

Önskar dig en fantastisk fredag fylld av happiness!!! 🙂

Och du,  IDOL final i kväll! Vem hoppas du vinner? Vi håller alla tummar för Paulina. Jag tycker att hon har gjort en fantastisk resa + att hon är en super cool girlpower tjej.  Nadia är tyvärr lite för självgod… det är lite som att hon ser sig själv överlägsen de andra och sånt har jag svårt för… Men hon är en fantastiskt duktig sångerska! Så jag tror att det kommer att bli en super jämn och spännande final. Vi är peppade!

P.S jag blir super super glad om du klickar på det rosa hjärtat längst ner till vänster i inlägget. Många klick där inspirerar mig extra mycket till att blogga fler inlägg. 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

178
Kategori: Allmänt, Johannas rum. | 13 Comments

13 responses to “THAT FRIDAY FEELING…!”

 1. LLA says:

  Ååå vad fint elementskydd. Vart köper man det?

 2. Iris says:

  Det ble veldig veldig fint! Ikke rart Johanna ble fornøyd!

  Ha en magisk kveld videre!

 3. Celia says:

  Lustigt att du tycker att ”Nadia är tyvärr lite för självgod… det är lite som att hon ser sig själv överlägsen de andra och sånt har jag svårt för…” – samtidigt som du avgudar P Northug och försvarar honom med näbbar och klor när han kritiseras. Han om någon är väl precis det du skriver att du har svårt för?! Eller hur var det nu med Jantelagen??

 4. C says:

  Jag trodde inte man skulle besöka frisörer enligt de hårda rekommendationer som gäller? Men ni har ju tur om det inte gäller där ni bor 🙂

 5. A says:

  Eftersom Nadja är bäst och dessutom från Norrbotten så hejjar jag på henne! Go Nadja! ❤❤❤

  *Måste säga jag blir mer än förvånad att just du kallar någon “för självgod”

 6. Unni says:

  Det är väl så att det fel och brister man har själv tycker man inte om hos andra.
  Apropå självgod menar jag

 7. Kerstin says:

  Ett tips..be oss inte “trycka på rosa hjärtat”…det ska väl vara ett äkta tryck du önskar och inte be om ett…eller är det bara antalet som ger dig feedback? Gillar vi det vi läser och ser trycker vi, annars inte.

 8. Linn says:

  Ååå så fint hun får det! Og det juletreet med snø på var jo så fint. Håper vi får se hvordan det blir når det er ferdig pyntet 🙂 Mvh Linn

 9. Linn says:

  Jeg trykker selvsagt på hjertet, for du byr på sååå mye inspirasjon og tips med dine innlegg! Elsker spesielt all juleinspirasjon som du byr på 🙂 Hilsen trofast leser av din blogg 🙂

 10. Lena Karlsson says:

  Åh så inbjudande sängen ser ut 🙂
  Ja där vill man ju verkligen ligga och titta på nån mysig julfilm.

 11. Cam says:

  Brukar J blondera sig annars, då du skriver att färgen nu är mer lik hennes naturliga? Är hon inte lite för ung..börja redan med sånt och även förstöra håret redan…

 12. Maja says:

  Blekt blondin är verkligen inte snyggt, mörkare blond så mycket mer classy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *