THAT FRIDAYFEELING… !

Happy fredag mina kära vänner! 

Ännu en fredag är här och fredagskänslan är extra härlig idag eftersom Johanna har varit sjuk i veckan. Men idag är hon i skolan och jag var nyss dit med 4 nystrukna outfits inför en redovisning om Islam.  Vi har fått de här klänningarna genom åren av en affärskontakt till JIG som bor i Pakistan och idag passar de perfekt då Johanna ska visa olika huvudbonader som muslimska kvinnor kan bära.  Så kul att de kommer till användning för det här är ju inte några plagg som tar på oss en vanlig dag direkt, men vi är väldigt tacksamma för att vi har fått de.

Och strax ska jag iväg och luncha med min JIG och jag sitter fortfarande här med hårrullar så bäst att jag tar och fixar till mig. Och jag har ju inte bloggat klart om min förra helg ännu ! så – här kommer fortsättningen på lördagen. Den dag då Johanna uppträdde och tyvärr så kommer jag inte ihåg hur man lägger upp videosnuttar här på bloggen? men, det ska jag ta och googla fram hur man gör så jag försöker uppdatera med det senare OM jag får det till !  🙂

 

Fråga mig inte hur många bilder jag har då jag står så här med håret? ha, ha.  Jag ska alltid slänga fram allt på högersida när vi fotar. Det är min “grej”. Och här kom vi direkt från Johannas uppvisning så vi hade hunnit köpa Mello tees. Lite kul att ha som minne eftersom det inte är varje år som cirkusen landar i Luleå.

… som sagt – många bilder med håret så här har jag !  ha, ha.   Våra kära fina vänner kom och såg Johanna dansa och sen gick vi på café hela gänget och preppade inför kvällens 3:e delfinal på Coop Arena. (vi är sååå glada över att ni kom till LEA bästa Bodil & Co. !!!)

Okej, jag har bloggat bilden tidigare men här hamnar den rätt i flödet så kör på den igen…  Det var glitter som gällde på J´s dans så hon glittrade helt magiskt. 

Åh vi hade en så mysigt och trevligt eftermiddag tillsammans med våra vänner mellan Mellofesten och kvällens live Mello. En bättre lördag helt enkelt! (tusen tack för senast kära Bodil & Co.). 

Efter ett par timmar på stan så drog vi hem och strax efter kl. 17 kom Jonas hem till oss på middag.  Vi hämtade take-away för att göra det enkelt för oss och sen hämtade vår chaufför upp oss kl. 18.30 för att köra oss mot Mellooooo!

Bästa Jonas hade lyckats fixa biljetter till oss så vi hade ingen aning om var vi skulle sitta då vi kom fram men alltså vi fick sååå bra seating. Mitt på parkett! helt perfekt. (tusen 1000 miljoooner TACK!!!). Mina J intog platserna och jag och Jonas gick ut till baren och tog ett glas.  Sen hade vi en riktigt festlig kväll och jag och Johanna tyckte att Anis don demina och Mahombi var bäst. Men mest Anis. Vi älskar honom och ser alla youtube videos han lägger upp  så han var vår favorit redan innan vi såg honom på scen… 😉  Men – vi såg inte vinnaren av årets Mello i Luleå. Tror jag… ! 

Min älskade stjärna !!!  Vår chaufför stod och väntade på oss då Mello var slut också sladdade vi förbi Casa G och lämnade av mina J innan jag och Jonas åkte vidare mot efterfesten på Elite Hotel. Men mer om den och alla mina selfies i nästa inlägg så:

To be continued… ! 

Samma kväll som vi var på Mello så gick den stora finalen i Melodi Grand Prix i Norge och det blev DEN skandalen p.g.a. att röstningen inte fungerade så – de fick kora vinnaren utifrån en jury på  30 (!!!) personer istället. Som endast hört låtarna spelas upp på förhand, de hade alltså inte sett framträdandet på finalen. Sååå ofattbart jätte galet alltihop !  Så – ni som såg norska finalen: vann rätt låt ?  eller tror du en annan vunnit som rösträkningen fungerat?

Oj, klockan tickar… Bäst jag gör mig klar för date lunch på stan med min JIG nu.

Önskar dig en FAB fredag fylld av glitter och happiness!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *