THAT LOVELY WEEKEND FEELING…

 

Happy weekend darlings! 

Här i norr strååålar solen idag och vi girls ska strax ge oss ut en sväng för vi måste köpa diverse saker inför veckans dansföreställningar. Johanna är inte helt i tip top form ännu men fint att börja röra på sig lite i alla fall så kommer nog energin tillbaka. Och den behöver hon i morgon då hon har genrep.

Annars så blir det här en soft lördag på oss och jag ska göra inappropiate saker som att äta mitt favorit godis (kinasnacks) och shoppa mig något fint…  för jag känner att jag förtjänar en treat idag! 🙂

 

Igår fick 2 olivträd bli med hem. De har kampanj på de hos Blomster Landet nu så kostar bara 129kr/ styck. Sååå billigt! Men tyvärr så var de stoora träd jag har lust på till terrassen inte riktigt lika billiga… men kanske det är de jag ska unna mig idag?

 

Och även om solen skiner så har vi kallt alltså, igår var det 1 grad, idag typ 2… brrr… Så – min nya päls från Gina Tricot var på igår så jag inte skulle frysa ihjäl då det dessutom stormade.  Den är från Gina´s mor & dotter kollektion och jag och Johanna har köpt likadana (hon i XS, jag i XL) så att vi kan vara twins.  Och min snygga “Will kiss for champagne” tröja kommer från Åpent Hus på Vinderen i Oslo och där är det Markedsdag idag. Ett tips! 

 

Önskar dig en super härlig lördag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “THAT LOVELY WEEKEND FEELING…”

 1. Frida Prydz says:

  Wow vilken snygg outfit! Kan tänka mig hur snygga du och J är när ni matchar varandra!

  Här åker också pälsen på för nu väntar date night med min man i det här ruskiga vädret. Ha en fin kväll raring.

  Kram

  • Åh tusen miljoner TACK för fina ord Frida! 🙂 Och så härligt det låter med date night. Hoppas att du och din prins hade en magisk kväll fylld av lyckliga stunder!

   Njut din söndag och hälsa din fina familj! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Asså det är ju så kul och matcha, så kul med alla mor dotter kollektioner man ser lite här och var. Har beställt jättefina klänningar från HMS me and mini me som jag väntar på och tidigare har jag köpt från Lindex. Jag tycker du gör helt rätt i att unna dig, du tom inspirerade mig att va lite schysst mot mig själv, så budar på en klänning just nu, så håller tummarna, en ny jättefin miss June, har en kimono där ifrån sen tidigare som jag älskar. Önskar dig en magisk lördag stor kram

  • Ja men visst är det underbart kul att matcha! I love it!! 🙂 och mor & dotter kollektioner har ju plötsligt, precis som du skriver, dykt upp överallt… Och hoppas, hoppas att klänningen du budat på blev din?! Jag har hållit tummarna för dig !

   Önskar dig en magisk söndag fylld av härlig feelgood! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *