THAT SUNDAY FEELING…

1bafdfc6811005fc0984862753dcc120-2

Happy söndag kära vänner! 

Här i Casa Gizmolina pågår ett målningsprosjekt idag så jag är vitklädd från topp till tå som en äkta målare! Ha, ha.  Och det är verkligen något helt underbart härligt med att se ett rum förändras…  och det rum jag målar går från mönstrad tapet (som gjorde mig sjösjuk…) till krispigt vitt & fräscht! Eller ljust & fräscht som Lindström & Schyffert hade sagt.  Och mellan allt målande så är jag Johannas chaufför för hon har extra dansträningar med båda sina dansgrupper inför nästa helgs föreställning så det blir ett par tur & retur till Dansmagasinet och nu ska jag passa på att måla vidare här innan jag ska köra och hämta igen…

Och – eftersom min telefon är helt krashad så får jag tipsa er några ting som  jag shoppat senaste veckan med hjälp av bilder från nätet istället. Och alltså man måste ju bara älska nätshopping!  tänk att kunna sitta hemma, nyvaken, runt kl.09 en söndag, vid köksbordet med Nyhetsmorgon på i bakgrunden och samtidigt vara “på” Zara. Det är ju verkligen hur coolt som helst när man tänker efter… och very 2017! 🙂

2534756712_1_1_1

Älskar  den här jackan från Zara!  pärlknapparna…fransarna… love, love, love!  Jag kommer att match den både med vita byxor och med slitna jeans. Den blev först utsåld på studs men så fick jag plötsligt ett mejl om att de fått in den igen = lycka! 

77106737102_m

Sen shoppade jag den här underbara hatten hos Gina Tricot häromdagen.  Älskar hattar! och – det är en av sommarens största accessoar trender om man ska tro en intervju med en från Vogue som  jag läste i New York times…  (nu är hattar i och för sig alltid trendigt på sommaren, men – i år är det mer hot än någonsin).  Jag köpte föresten ytterligare en hatt hos G.T, som heter Briget, ursnygg den också! så ett till tips… ! 

S0000007569632_F_W22_20170104155718

Okej, katastrof dålig bild… Men – på tal om fransar (som det är på jackan högst upp…) så var de love at first sight då jag fick syn på den här bikinin hos Lindex. Sååå fin!  och med trekants byxa till.   Så – den ser jag fram emot att inviga så fort sommaren är här! 

Lovar att bjuda på snyggare shopping-tips-inlägg så fort tekniken fungerar igen!

Nu hoppas jag att du njuter din dag lika mycket som jag gör och att du tankar härlig energi inför den nya veckan som ligger framför oss?! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “THAT SUNDAY FEELING…”

 1. Maria says:

  Tack för inspo! Klickade precis hem en golfjacka till min son

  • gizmolina says:

   Åh varsågod! 🙂 Och visst är det underbart smidigt med nätshopping! Jag såg faktiskt inte riktigt potentialen med det förren jag flyttade hit upp till Luleå, trots att jag drivit nätbutik själv, för i Oslo så hade jag “allt” runt hörnet. Men nu, då utbudet är enormt begränsat så är nätshopping min räddning! 🙂

   Önskar dig en underbar dag Maria! Kram! 🙂

 2. C says:

  Härlig hatt! Både på huvudet och på väggen 🙂 Tack för tipset o för en fin blogg <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *