THAT WEEKEND FEELING…!

Gooood lördag mina kära vänner! 

Jag sover inte lika länge på helgerna längre, eller ibland händer det så klart, men oftast vaknar jag runt kl. 08 eftersom det är vår “wake-up-call-tid” på vardagarna. Och Gizella tror att jag har försovit oss om jag sover längre än det så hon dyker alltid upp på min mage och står där och tittar på mig och drar tassen på kinden så att jag ska vakna. Sötisen! Men då jag inte stiger upp så förstår hon att det är helg och då lägger hon sig ner och somnar på mitt bröst…zzz… och då somnar jag också om, en stund i alla fall för ljuden av en katt som spinner är verkligen bästa sömnpillret… Super mysigt!

Och igår var vi faktiskt ute på vift. Det händer i.n.t.e. ofta i dessa coronatider men lite omväxling behövs så – det blev middag + basket på oss. En perfekt start på helgen! och sen direkt hem till Talang finalen och jag tycker att det var helt rätt att trollkonstnären vann! Trots att jag på morgon kom på hur alla hans trix gick till… alltså jag klarar inte att släppa sånt innan jag kommit på hur de gör och på morgon förstod jag! 😉  Såg du också finalen? Vad tyckte du?

Och på tal om TV så kickar ju Let´s Dance igång idag och jag är så pepp på att se Carola, Anis don Demina och de andra på dansgolvet. Åh jag hoppas vi får se mycket av Carola för jag har gillat henne helt sedan hon vann Mello med Främling. Tänk vilken skillnad alla TV program gör nu då vi mest bara är hemma! Och filmer och serier… Jag och J har precis sett klart amerikanska The Bachelorette som startade med Clare. Det avslöjades att hon skulle vara The Bachelorette då vi var i L.A. så därför extra kul att se. Men alltså vilken drama säsong detta var! Om du gillar The Bachelor / Bachelorette programmen så måste du se! Du hittar hela säsongen på TV4 Play!  Det blir helgens serie tips från mig till dig! 🙂

 

Alltså det här hotellet i L.A….  Det är ett av mina “Happy place” i världen. 

För mig som fullkomligt älskar The Bachelor / The Bachelorette programmen så var det såå kul att få se när Clare avslöjades i direktsänd amerikansk TV. Och nu har vi som sagt sett klart hennes säsong och ja, den blev verkligen den mest dramatiska ever. Oh my…  

Nej men kan vi prata lite om frukosten som jag nöjt vid poolen varje morgon…  Så otroligt super fräsch!!! Åh kan ingen fixa en sån här fruit plate + fräsch avokado till mig nu på morgon också en färskpressad juice till det tack!  Jag måste verkligen önska mig en “Magda” i påskägget… Ha, ha.

Cheers to the weekend!!!

Jag har tyvärr problem med att lasta ner bilder så fick gå för några från mitt arkiv…  uppdaterar med bilder från igår senare då tekniken fungerar igen.

Åh helg känslan alltså… jag älskar lördagar! och nu ska jag passa på att fixa lite här innan huset vaknar och sen får vi se vad dagen bjuder på? Kanske skidor? Kanske chill? Vi får se, just nu känns det bara sååå skönt att kunna ta dagen precis som den kommer!

Önskar dig en magisk lördag!!! 🙂

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

58
Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “THAT WEEKEND FEELING…!”

 1. Lena says:

  Trodde inte att basket fick ha publik. Lets dance är en trevlig underhållning, synd att dom bytt programledare. Har faktiskt aldrig sett några program där man letar partner i tv, verkar helt galet enligt mig.

  • gizmolina says:

   Det stämmer att det inte får vara någon stor publik så är väldigt ovant med alla tomma läktare där det i vanliga fall sitter ca 2.500 personer varje match… Men – arenan har en restaurang och där får det vara max 50 st så där var vi ! 🙂

   Önskar dig en riktigt härlig söndag! Kram!

 2. Ulrika Lagergren says:

  Åh, jag har också sett den säsongen av Bachelorette. Vilket drama! Men så bra säsong!
  Älskar Let’s Dance, till och med så mycket att jag varit på deras direktsändning två gånger men är inte helt förtjust i en av de nya programledarna men måste ju kolla ändå. Ser fram emot att se Anis.
  Tack för all inspiration du ger! Du är verkligen magisk och ger mig så mycket feelgood!

  • gizmolina says:

   Ja men alltså vilken drama!!! och sååå BRA säsong! Och så fantastiskt att du har varit på Let´s Dance live ! Jag har altid älskat David Lindgren så jag tycker att de nya programledarna var strålande bra igår! Såg du? Vad tyckte du? Och håller med om att det är kul att se Anis! Sen var ju Carola Queen igår. Riktigt bra start på den här säsongen tycker jag!

   Och tusen 1000 miljoner TACK för de finaste ord, underbara komplimanger och magisk feedback Ulrika! Åh nu gjorde du verkligen min dag ska du veta !!! och du strösslade min blogglust med extra mycket glitter!

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Stor tacksam kram! 🙂

   • Ulrika Lagergren says:

    Ja, Carola var strålande igår Så mysigt att programmet är tillbaka!!! Bra att fylla lördagskvällarna med nu när Mellon är slut och man är mest hemma. Gillar också David och tycker han är strålande. Har lite svårare för Petra, men det blir nog bra. Längtar så till man kan ut och resa igen och planera saker på ett annat sätt än idag. Men de tiderna kommer Hoppas bara på snart!!!

    Önskar dig och familjen ett fint avslut på helgen! Vi, jag mannen och sonen, ska krypa upp i soffan och kolla Barcelona spela fotboll ikväll.

    Kram från Sundsvall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *