BACHELOR & CHRISTMAS ON ICE.

Ursäkta mig men såg du kvällens avsnitt av The Bachelor? After the final rose? Alltså på riktigt: vilket otroligt snopet avslut vi blev bjudna på, jag blev helt satt ut som det heter på god norsk… Och Agnetha Sjödin (programledaren) var ju så märkbart irriterad på dem (detta var väl absolut inte det slut produktionen önskade sig…). Och Niclas…: VAD är det för fel på honom?????  Varför har han inte varit mann nog och RINGT Johanna och klarat ut denna sak FÖRE de sitter i TV??  Jag förstår verkligen i.n.g.e.n.t.i.n.g.!?! Det var det absolut sämsta tänkbara slut jag sett på en annars så underhållande säsong. Uff, jag känner att jag blir irriterad då jag tänker på det. De bara satt där!?! SÅ konstigt alltihop.  Men, jag hoppas så klart av hela mitt hjärta att både Niclas och Johanna kommer att finna kärleken till slut och det vore ju helt fantastiskt om de skulle hitta tillbaka till varandra men oddsen för det känns just nu väldigt låga måste jag säga…

Anyway – vi girls har varit iväg på Disney on ice höll jag på att skriva, men jag menar Christmas on ice, tillsammans med vänner i kväll.  En riktigt fin (lokal) föreställning som Johanna gav G G G G G av 6 möjliga (mitt betyg blir G G G…).  Och det är ju verkligen vackert med konståkning! sen var det kul att det var live band som spelade all musik, det skapade en extra fin inramning på kvällen + att en klasskompis till J var med i föreställningen.  Men alltså att sitta i en ishall…brrr…jag är helt genomfrusen… Nu har vi i alla fall maxat förjulstiden här i norr med Christmas Night + Christmas on ice, så nu kan bara julafton komma! 🙂

 

Det här med att man köper med popcorn och tänker att man kan ta lite…  det går ju inte! för tar man ett (!) popcorn, ja, då slutar man inte förren man tryckt i sig alla. Så ja, man kan väl säga att jag åt popcorn till middag. Ha, ha. 

 

Nu ska jag packa in julklappar! eller nej, jag tror jag måste sova…zzz…är så galet trött… Och hjälp, nu kom jag på att det varit final avsnittet i Bonde söker fru i kväll! skulle inte bli ett dugg förvånad om Liselotte är tillbaka på ena gården… oh my, drama, drama!!  Får se avsnittet i morgon så fingers crossed att jag inte råkar se hur det gått för alla på sociala medier före det…

Godnattkram!

 

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “BACHELOR & CHRISTMAS ON ICE.”

  1. Jezza says:

    Åh som jag håller med ang Bachelor Jag var nästan arg när jag sett sista avsnittet. Man söker till ett program för att finna kärleken i sitt liv och sen kastar man bara bort det pga kommunikatuonsbrist. Önskar att jag skippat att se eftersnacket och behållt den varma känslan efter sista avsnittet *hahaha*

    God Jul fina du!
    Njut av härliga dagar med din fina familj.

    Massa kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *