THE GIZMOLINA HEADQUARTER.

Happy fredag darlings! 

Och greetings from the Gizmolina Headquarter in the city! Alltså jag har så bra placering av mitt kontor. Mitt i stan med härlig utsikt över Luleå´s gå-/shopping-gata och jag älskar att jag har en egen entré dörr mot gatan som jag inte delar med någon annan (inte så vanligt till mindre kontor i city).  Kontoret har 3 rum 2 trappor upp och är placerat i samma lokaler som en kyrka vilket ger en extra harmonisk feeling och bjuder in till Hallelujah moments. ha, ha. (vilket passar mina coachsamtal perfekt). Jag älskar att vara här och så fort jag kliver innanför dörren så är det som att lyfta på ett kreativt lock: idéer fullkomligt rinner ut och allt känns möjligt!

Tyvärr fastnar jag lätt på mitt hemmakontor om dagarna så jag är inte här alla dagar i veckan men jag har lovat mig själv att bli bättre på att strukturera upp mina veckor så att jag är här 2-3 dagar för när jag sitter hemma så blir det aldrig samma fokus. Det är lite tvätt att hänga, disk att diska, en katt som vill leka osv osv… Men här, på kontoret, så är det fullt fokus och inget som stör vilket är en underbar känsla! Och på vägen hit på morgon så passerade jag först Gina Tricot för lite morgonshopping (de hade -25% på  allt mellan kl. 08-10)  och sen köpte jag bl.a. med mig smoothie, frukt och rosa tulpaner. OH yes. äntligen! är tulpansäsongen i gång.  Pure happiness!  Och att krydda skrivbordet med blomster är verkligen en enkel quick fix för att få en härligare jobbdag! sen hjälper det att ha lite choklad liggande i kylen också…! 🙂

Alltså jag ä.l.s.k.a.r. att tulpanerna gjort sin entré igen och att de står kvar i sitt papper är bara för att de ska få äran att följa med mig hem sen och förgylla Casa Gizmolina i helgen.

Men hur f.i.n.a. är inte dessa notes? Looove them!!!

Det är alltid disco på mitt kontor och jag älskar det! Sen skyller jag snap för mina ögon. Ha, ha. Och jag är glad att det inte syns att min blus är helt späckt i sömmen bak ena ärmen. Det var när vi skulle resa till Cph och fira min födelsedag som det ska riiitsh då jag tog på mig skorna och taxin väntade utanför och på den vägen är det… Mycket är jag bra på men inte på att sy!  och när sånt händer så peppar det mig ännu mer att köra på med mina power walks… 

 

Nu är klockan plötsligt mycket mer än jag trodde och det är dags för mig att lämna kontoret för idag.  Och till min stora glädje kan jag byta paraply mot solbriller för nu har morgonens regn (som fick mig att droppa power walk och sticka till kontoret istället, inget ont som inte har något gott med sig…) borta och vi möter helgen med klarblå himmel och strååålande sol. Så himla härligt!

Önskar dig en riktigt FAB fredag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “THE GIZMOLINA HEADQUARTER.”

 1. Tina says:

  Å, var har du hittat den skylten? Superpen

 2. Lena says:

  Mmmmmm choklad….

  • Ja men hur gott är det inte… ? Min last är 70% mörk choklad, speciellt då man haft den i kylskåpet en stund så att den är kall / hård… Sååå gott!!

   Ha en lovely fredag Lena! Kram! 🙂

 3. Berith says:

  Jag blir nyfiken på vad du härpå ditt kontor,du är så hemlig med ditt jobb,kan du inte berätta?

  • Lena says:

   Det har hon ju berättat om flera gånger…. senast för en eller två veckor sedan….

  • Svar till Berith –

   Precis som jag ser att Lena skrivit till dig så har jag besvarat den frågan mängder av gånger här på bloggen, senast för bara någon vecka sedan så tycker absolut inte att jag är speciellt hemlig. Jag jobbar som egen företagare, bl.a. som coach, bloggar, hjälper företag med kundservice, är desperate houswife… Gå tillbaka i bloggen så hittar du info. 🙂

   Önskar dig en riktigt fin helg ! Kram! 🙂

 4. Frida says:

  Alltså de där notepapperen, var har du hittat dem? I love them!

  • Ja men visst är de underbara! 🙂 Jag hittade de hos en bokhandel i Oslo (Tanum) också fick jag de även av min bästa vän K i present så har dubbelt upp vilket är helt perfekt eftersom de är sååå lovely !

   Önskar dig bästa helgen! Kram! 🙂

 5. Viktoria-pinkpastry says:

  Så fantastiskt mysigt och fint, där förstår jag att du blir inspirerad. Önskar dig en härlig fredag stor kram

  • Åh tusen miljoner tack för härlig feedback och fina ord Viktoria! 🙂 Nu blev jag så där glad igen !

   Önskar dig också en riktigt, riktigt härlig fredagkväll och en lovely weekend! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *