THE INVITATIONS!

 

 

Gooodmorning darlings! 

Solen strååålar och idag är det kallaste dagen hittills med -6 grader så riktigt kyligt och frostigt…  Och guess what? jag är i mål med invitasjonerna!!! Wohooo! Alltså det var sååå skönt att Johanna kunde ta med sig de första till sin dans igår och idag har hon med sig inbjudningar till alla tjejer i klassen. Så – nu ska jag ta tag i the decorations och checka vad jag ska beställa och vad JIG eventuellt måste köpa med sig från Oslo för utbudet här uppe i norr är extremt begränsat…  Johanna har aldrig tidigare bjudit in så många men det är alltid svårt att veta hur många som kommer? så vi spikar dukning etc i morgon då vi vet.

Nu ska jag ta och fota inbjudningarna så att ni får se hur de blev! Jag kan säga så här: jag har aldrig haft så mycket hår i munnen… alltså att klippa i vitt fluffigt tyg är ingen lek. Ha, ha. Men J hade hittat ett inbjudningskort som hon älskar på nätet så idéen med pälskanten kommer därifrån och sen kom jag på resten själv…  Och alltså att få ett fint handskrivet inbjudningskort (istället för en sms / snap inbjudan) är verkligen något helt speciellt! Det höjer festen till en annan nivå och skapar en speciell stämning från det att mottagaren har inbjudningskortet i sin hand. Och bara det att Johanna fick vara SÅ glad över att få dela ut de första inbjudningarna igår kväll och att hon direkt fick se reaktionen hos de som blev inbjudna… De hade blivit så otroligt glada!  så ja, festen startar med inbjudan och om jag kan inspirera några av er bloggvänner till att göra egna inbjudningskort (de behöver inte vara lika tidskrävande som mina…) så blir jag lika lycklig som era gäster kommer att bli! 🙂

Invitations in the making…  Dessa inbjudningskort var inget “hast verk” om jag säger så… de tog tiiid men så är ju detta något av det allra bästa som jag vet att hålla på med så jag är ju inte helt som alla andra här… ha, ha.  Anyway – här ser du framsidan med siffran 13 och baksidan med texten Spook Tacular Disco Party. 

Till korten har jag delat hårdare vitt A4 papper på mitten, dessa har jag stämplat med texten: SPOOK TACULAR DISCO PARTY och fäst 2 glitterstickers från Lagerhaus på. Sedan har jag även delat silvriga glitterark på mitten (de där lite tjockare, bubbliga) också har jag limmat ihop de med de vita kartongpappret. Sen har jag klippt ut siffran 13 från samma vita hårdare A4 papper som jag stämplat på (inte jätte tjockt papper men tjockare än vanligt A4, de där som man köper 10 st för 49 kr på Panduro) och fäst silver stjärne stickers på de och limmat fast de på det glittriga pappret.  Sen har jag klippt 4 delar vit pälskant som jag har limmat fast runt kortet.

Utan limpistol hade detta inte gått! så, en limpistol när man ska fästa tyg etc är ett måste!


Jag handskrev all info om tid, plats, dresscode etc på baksidan av korten, strösslade med glitter också fäste jag små rörliga ögon i SPOOK. 

Inbjudningarna placerades i cellofonpåsar (från Søstrene Grene) så att de syns! för i ett konvolut så försvinner de… Också pimpade jag med en spindel. Det blir ett Disco Party med en liten touch av halloween… 

Alltså att få bjuda in till fest… Loooove it!!!

Nu ska jag ta tag i dagen här! Får se om jag kanske kommer mig ut på en power walk… ? Vore SÅ skönt! och då kanske allt hår från inbjudningarna flyger av mig? ha, ha.

Önskar dig BÄSTA dagen!!! 🙂

P.S om du är nyfiken på hur tidigare inbjudningarkort som jag gjort ser ut? så kan du skriva: gizmolina inbjudningar på google, klicka på bilder och bam! så kommer alla upp! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Inbjudningskort, Johannas 13´th birthday | 15 Comments

15 responses to “THE INVITATIONS!”

 1. Lena says:

  Herre jösses så fina. Vilket otroligt fint jobb du har lagt ner på dessa inbjudningskort och det är det ju så värt!! Tänk att få ett sådant fint kort i sin hand. Förstår att flickorna blir glada. Tack för fin inspiration. Ha en fin dag kära du 🙂

  • Åh tusen 1000 miljoner TACK för din magiska feedback och alla fina ord Lena! Nu smiler jag från öra till öra här! 🙂

   Önskar dig också en riktigt, riktigt fin dag! Kram!

 2. Iris says:

  Du er helt råFantastisk kreativt! Heldige de som får invitasjon og får komme på fest hos dere! Nyyt dagen!

 3. Linn says:

  Så stilige de var! Du er så flink!

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Asså wow så fina, så mycket arbete bakom, så underbart att få! Stor kram

  • Åh tusen miljoner TACK för härlig feedback och fina ord Viktoria! 🙂 Och ja, det låg minst sagt mycket arbete bakom, jag har fortfarande hår i munnen. Ha, ha.

   Önskar dig en riktigt härlig kväll! Kram! 🙂

 5. S says:

  Önskar att man inte jobbade så man hade ork och tid till sånt här!

  • Mia says:

   Till S: Tänk hur många människor som även med heltidsjobb hinner med att
   äga & ta hand om en häst. Det innebär många timmar varje dag. Många med heltidsjobb hinner träna två timmar varje dag. Många med heltidsjobb hinner pendla någon/några timmar varje dag. Många med heltidsjobb hinner måla tavlor, läsa böcker & skriva varje dag. Många med heltidsjobb hinner sitta vid datorn & skriva nedlåtande kommentarer på mysiga bloggar. Vad väljer du att lägga din fritid på? Låter som att S skulle behöva lite pyssel och göra något snällt för någon annan människa? Jag lovar att du hinner även om du har ett heltidsjobb! Bra att du gillar surfa in på Anna-Stinas blogg för har får du massor av inspiration!

 6. Johanna says:

  Så himla fina, vilken otrolig mamma du är – Johanna är en lycklig tjej!!! Jag blev väldigt inspirerad och får nog bli mamma-gjorda inbjudningskort när dottern fyller 6 år i januari! Älskar pyssla! Tack för inspo! <3

 7. Hulda says:

  Så fint, du är min pyssel – förebild ❤️
  Älskar alltid att titta här på din blogg.

  HAPPY HAPPY DAY söta fina

 8. Pinglan says:

  Wow, vilka fina inbjudningar!! Jag blir lätt avis och vill också gå på fest 😉

 9. kerstin says:

  Superfina, men o.s.a datumet blev visst fel…onsdag 16/10 menar du kanske…eller ska det vara lördag 19/10..

 10. Linda says:

  Så fina. Önskar jag vore hälften så pysslig och kreativ som du.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *