THE MOST A.M.A.Z.I.N.G. DAY!

Mina kära bloggvänner! 

Jag är verkligen i vacation mode så jag hoppas att du har överseende med att jag inte får till att blogga varje dag. Vill ta tillvara våra dagar här nere och tanka så mycket soool & härlig värme som jag bara kan. Därför blir det mer tid ute på vift än inne vid min mac…  men jag uppdaterar varje dag på instagram så hoppas att du följer mig där? Jag heter Gizmolinas.

Och idag torsdag och vi girls sitter ute på terrassen och har ätit en sen frukost. Men så fort jag lagt upp några bilder till er från vår helt a.m.a.z.i.n.g. tisdag så loggar jag av och trippar ner till poolen. 🙂

 

Uppdaterar med fler bilder senare…

 

Nu: ner till poolen och njuuuuuta! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Gizmolina Travels, Thailand 2018 | 5 Comments

5 responses to “THE MOST A.M.A.Z.I.N.G. DAY!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Klart du ska njuta. Går ju blogga hemma i kalla Sverige sen. Stor kram

 2. Lena says:

  Du behöver inte ha dåligt samvete för att du inte bloggar varje dag. Njut av ledigheten med din familj. Det ser ju helt underbart ut – nu börjar till och med jag längta efter våren. Just nu vräker snön ner utanför fönstret. Ha en fortsatt skön dag kära du och lapa lite sol åt mig också 🙂

 3. elin says:

  Nyt ferie sammen med familien! Vi har snakket om julefeiring i Thailand neste år og dine bilder gjør lysten på det enda større <3

  Klem fra Oslo

 4. Therese says:

  Hej
  Så ljuvligt
  Vi åker till Kata den 20/3 och hoppas vädret är underbart, Det ser varmt
  Ut hos er men vart i Thailand är ni?
  Tycker du att vädret är som det brukar vara därnere denna tid?
  Hur är det på stranden med försäljare och restauranger är det borta?
  Längtar efter pannkakor och majskolvar på stranden så jag hoppas dom finns kvar!
  Njut och ha det så härligt tycker så mycket om din blogg och att du gillar livet!
  / Therese

 5. Elisabet says:

  Å vad det ser ljuvligt ut! Koppla av och ta semester ordentligt. Kram från grått Stockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *