THE PERFECT GIFT…!

Glad söndag mina kära bloggvänner! 

Alltså när JIG är uppe så f.ö.r.s.v.i.n.n.e.r. helgen…. så förlåt frånvaron!!! Jag har haft fullt upp med att ta hand om mina 2 J´s, … Nejdå, men det blir liiiite som att ha 2 barn i hus… typ… ha, ha.  Men nu har min älskling rest och det är bara oss girls hemma igen, lite tomt, men snart är vi alla samlade igen nere under palmerna i Phuket. Åhhh så underbart jätteskönt det ska bli. Jag kan nästan inte vänta…   Vi har take off på lördag morgon så inte länge kvar nu.  Och vad bjöd då vår helg på? Well, i fredags var JIG på basket (med min mamma…) men vi girls valde att chilla hemma och se Talang istället, igår blev vi spontant överbjudna till våra kära grannar på middag + Mello (låt oss prata mer om vad jag tyckte om bidragen senare…) och idag har vi besökt pappa och firat hans fru Inger som fyllde 79 år.

Och på tal om att fira… idag fick jag försenade morsdag´s / Valentine presenter och jag blev SÅ glad!!  Min älskling knows how to treat me… han har lärt sig att allt som behövs för att göra mig glad är en liiiiten påse… från Gucci… ha, ha. Och – det var precis vad jag fick! Lucky me!!! 🙂

 

Well, hello there my favorite little bag… 

… och en Gucci box med rosett…  I l.o.v.e. it!!! och inuti gömde sig…

…världens absolut finaste knallrooooosa plånbok med fjäril + lite bling. It´s p.e.r.f.e.c.t. !! 

 

Åh detta kan man ju lungt kalla en bättre söndag! för det är ju inte varje dag man blir så här bortskämd. Och jag fick faktiskt ett par till presenter… men de ska jag visa er i morgon för nu är det för mörkt för foto…

Hoppas att du också har haft en riktigt fin weekend och att du tankar energi inför den nya veckan?!

Nu kör vi söndagsmyyyyys!!!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Casa Gizmolina, valentine´s Day | 6 Comments

6 responses to “THE PERFECT GIFT…!”

 1. A says:

  Vilken fin present!
  Jag förstod som att ni skulle åkt till Thailand nu i helgen!? tyckte du skrev tidigare att du skulle packa i Fredags och du hoppades hinna bli frisk. Men det var ju himla skönt det inte var så!

  Jag tittade inte på mellon. glömde faktiskt bort att det var… hihi…
  Det enda jag följer slaviskt just nu är FARMEN 🙂

  • Åh nej, planen har hela tiden varit att resa nu på lördag, den 24:e. Men här hemma packas det ju i och för sig hela tiden eftersom JIG reser fram och tillbaka och jag håller på att packa bort julen fortfarande och packa ut påsken… ha, ha. 😉 Och som sagt: TUR att det inte var i helgen vi skulle rest för inte kul att resa då man inte är i form…

   Och Farmen.. det har jag aldrig sett. Men härligt att höra att flera än oss glömt bort Mello, det hände oss då vi var i Oslo.. så galet för en Mello-fantast som mig…

   Önskar dig en underbart härlig dag ! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Asså vilken underbar plånbok! Åh så mysigt hoppas ni har haft en riktigt fin helg. Stor kram

  • Åh tusen t.a.c.k. Viktoria! 🙂 Den är verkligen såååå fin! och kommer passa perfekt i vår & sommar.

   Hoppas att du också har haft en riktigt fin helg och att du får en magisk tisdag fylld av solsken! Kram! 🙂

 3. Linnea says:

  Hej, jag önskar mig en JIG, har tänkt det flera gånger! 🙂 tack för bästa bloggen!

  • Ha, ha. Alla borde ha en JIG ! 😉 Och tusen miljoner T.A.C.K. för underbar feedback Linnea! Nu smiler jag från öra till öra här… !

   Önskar dig en riktigt glittrig tisdag fylld av feelgood! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *