THE SKY IS THE LIMIT!

Gooodmorning mina darlings!

Your only limit is you. Ja men så är det verkligen, att vi oftast är vårt största hinder. Alla tankar som kan stoppa den mest fantastiska idéen och alla rädslor som kan hindra oss från att ta det där lilla, lilla steget som kan göra en enormt stor skillnad för vår framtid…  Det är lättre sagt än gjort att kliva över alla dessa tankar och rädslor som står i vägen men då vi väl gör det, ja, då finns inget som kan stoppa oss, då är det “the sky is the limit” som gäller och energin vet inga gränser. Så – försök att sluta stoppa dig själv för du har allt att vinna och inget att förlora på att göra det!

Själv har jag fortfarande inte kommit mig iväg till kontoret sedan vi kom hem från Thailand. Varje dag “ska jag bara…” också går dagen också blev det hemmakontor den dagen också. Och det spelar ju egentligen ingen roll. Men ! jag VET att jag skulle vinna på att packa ner min mac och åka in till min fina lokal och sitta där i stället. För varje gång som jag kliver innanför dörren där och sätter mig vid mitt skrivbord så sprudlar kreativiteten på ett helt annat sätt än den gör här hemma där jag hela tiden ser saker som borde bli gjorda…   Så mina vänner.  Nu tar vi tillvara februari och ser till att det här blir månaden då vi gjorde en förändring, liten som stor, men en förändring som vi kommer att tacka oss själva för när nyårsklockorna ringer in 2021.  Jag är super pepp. Är du? 🙂

Vi klappar och hejar på dig!  Men alltså hur liten och söt är inte J här?  Jag har verkligen fastnat i mitt fantastiska blogg arktiv och hittar sååå många underbara gamla bilder.  

 

Nu ska jag sticka iväg och fixa mina fransar!

Önskar dig en underbar dag och ett stort LYCKA TILL med allt!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “THE SKY IS THE LIMIT!”

 1. Emma says:

  Ja så är det verkligen! Att man ofta är sitt störta hinder eller oron för vad andra ska tänka. Har en äldre väninna som ofta brukar säga till mig ” äh skit i det” när jag ibland nojjar över något.
  Det senaste jag bokade något över är vår Thailandsresa. Vi har bokat över påsklovet men nu är kollegor/vänner oroliga att vi ska dit med Corona viruset eftersom vi reser med våra barn. Du som delvis bor i Thailand skulle du vara orolig?
  Hane fin dag och tack för att du uppdaterar så ofta!
  Kram

  • Åh så glad jag blir över att du uppskattar att jag uppdaterar ofta! Det peppar mig massor så tusen miljoner TACK för din härliga feedback Emma! 🙂 Och jag håller helt med din väninna om att man ska strunta i vad andra tycker. ! Livet blir så mycket enklare då! Sen låter det helt fantastiskt härligt att ni har bokat en Thailandresa! Det är helt underbart där på påsken! Kanske ni får med er deras nyårsfirande också? En kul upplevelse!

   Och jag vet precis hur det kan vara då andras oro smittar över på en själv… Men försök att inte ta in den! Jag oroar mig inte för Corona viruset och hade inte låtit den saken påverka min Thailandresa! Det finns så otroligt mycket man skulle kunna oroa sig för om man börjar lista upp allt så nej, jag skulle inte alls vara orolig utan resa som planerat! 🙂 Ni kommer att få en magisk semester !!!

   Önskar dig bästa dagen ! Stor kram! 🙂

 2. Emma says:

  Skrev för snabbt

  Det senaste jag nojjade över och ha en fin dag *

 3. Pia says:

  Egentligen saw är du bara att du går iväg till kontoret…men precis som jag skall bara, skall bara och så är dagen nästan slut och då är det för sent. Hur jobbigt är det inte att kommain i rutiner. För mig gäller det att komma igång med ett 30 min långt hemträningspass. Tänk bar 30 min och hur svårt kan det vara ! Idag skall jag ! hoppas du också fixar dina idag skall jag.

  Önskar dig en fin to etermiddag.
  Kram

  • Ja, det är verkligen ingen lätt sak att genomföra förändringar och att få på plats nya rutner. Det kräver att man skärper till sig riktigt ordentligt och det är precis vad jag måste göra nu för som du skriver så är det ju egentligen bara att gå iväg… Hur svårt kan det vara liksom? Ha, ha. Och jag skickar all världens pepp till dig som ska igång med 30 min träningspass. Heja, heja!!! You can do it !!!

   Önskar dig också en riktigt fin eftermiddag! Kram! 🙂

 4. Elin says:

  Det hadde vært veldig spennende om du tok oss blogglesere med på en dag på kontoret og fortalte litt kort om de prosjekt du jobber med.

 5. Josefin says:

  Er spent å få høre hva du gjør på kontoret?

 6. olaconny says:

  Lite tvetydigt att prata om att “the sky is the limit” och sen handlar det om att du skall få röven ur huset och ta dig till ditt kontor. KÄMPA! (Personligen blir jag inspirerad av folk som åstadkommer saker än de som säger “the sky is the limit”- type of things!)

 7. Katarina says:

  Hej,jag är nyfiken på dina favoritställen/ platser här i Luleå som är en tjusig stad tycker jag med allt vatten runtomkring.
  Ha en skön em/ kväll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *