THINK POSITIVE.

Dagens reminder.

Morning girls!

Oj, oj, oj, vad vi sov länge på morgon….zzz….Men tack vare en effektiv mama som prioriterade bort a.l.l.t. som hade med sig själv att göra så kom vi i bra tid till skolan 😉  fast så är det ju faktiskt varje morgon: snabbt på med kläder, hoppa i Ugg´s på med lite läppstift, och iväg!

Så – nu väntar en dusch och frukost på mig. Och sen ska jag fota en hel del till min webshop, sånt som ligger på lagret men som inte är synligt i shopen. Så häng med där idag för det blir både påfyll på rea / salg , diverse godsaker från tex danska Rice (bl.a. de tallrikar / muggar etc som jag dukade med på Johannas födelsedag) och! f.i.n.a.s.t.e. julstjärnorna som finns! kom nämligen på att jag har kvar ett gäng från förra julen. Så häng med… !  Jag postar varor varje dag så du hinner absolut få din stjärna i tid till advent.

Har du hört vad årets ord är 2013? S.e.l.f.i.e.! så jag knipsade en i soffan sent igår kväll.

Här ser du stjärnan hemma hos oss förra året. Åh nu fick jag lust att hänga upp mina och jag har faktiskt redan sett några fönster med stjärnor runt omkring här på Frogner. Underbart! Har du hängt upp stjärnor ännu?  (stjärnan dyker upp i shopen senare idag).

Nej, nu tar vi tag i dagen för om vi inte gör det själva så är det ingen annan som gör det åt oss…! 🙂

P.S jag uppdaterar strax förra inlägget ! och , du kan tävla om de snygga underkläderna från Triumph fram till kl.17 idag så presenterar jag vinnaren i kväll.

E.n.j.o.y. this day!!!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “THINK POSITIVE.”

 1. elin says:

  Hei! Vi sov lenge her også, men nå er far og barn ute av huset og mor får drikke kaffe i ro 😉 Jobber bare 90%, så har fri annen hver torsdag, veldig deilig!! Og idag har jeg bare planlagt hyggelige ting, kaffe med kamerat og lunsj med venninne med baby 🙂
  Vi henger opp stjernen til første søndag i advent, er så fint og gir nydelig lys. Ha en fin og effektiv dag!

  • gizmolina says:

   Vilken lyx att du slapp turen till skolan på morgon! och så skönt att ha fri varannan torsdag! och dina planer idag låter ju underbara. Kooooos dig!!! 🙂

   Man ska ju egentligen inte hänga upp stjärnorna förren den där första söndagen i advent men jag tror jag smygstartar i år för det blir ju bara SÅ fint med ljuset i novembermörkret.

   Önskar dig också en riktigt riktigt fin dag Elin! Klem !

 2. Elisabeth says:

  Den var nyyyydelig, sånn vil/må jeg ha <3 prisen? Ønsker deg en glad dag 🙂

  • gizmolina says:

   Vad kul att du gillar den! 🙂 tror den kostar 399 ? men check webshopen senare !

   Önskar dig också en g.l.a.d. dag fylld av lyckliga stunder! Klem!

 3. NIna says:

  Tack för snabb och fin levernas av blazer 🙂 du ger verkligen det lilla extra som inte andra webbshoppar gör, det gör att man gärna vill handla hos dig igen och att man blir glad när man öppnar sitt paket 😉
  ha en fin dag!
  kram

  • gizmolina says:

   Åhh vilken u.n.d.e.r.b.a.r. kommentar att få just idag! Tusen 1000 miljoner tack snälla du för fantastiska feedback! Det betyder massor för mig att du känner att paketet bjöd på “det lilla extra” . T.A.C.K. Nina!!!

   Önskar dig den bästa dagen ! Kram! 🙂

 4. Karolin says:

  Godkväll! Kikade in i webbshoppaeb för att kolla in Rice fat och koppar men hittade inget? Är det slut eller inte kommit upp än? Hoppas du haft enkäter bra dag och hunnit njuta och intr bara stressat! Kramar

  • Vet du Karolin att jag fick tyvärr inte till att jag planerat i dag…. 🙁 och sen somnade jag och min förkylning i soffan och vaknade nyss och nu är det för mörkt för att kunna fotografera… SÅ dumt !!! Men , jag står upp tidigt i morgon, fredag, så uppdaterar webshopen på förmiddagen!

   Njut din fredag! Kram!

 5. Sanna says:

  Goa Gizmolina! Vad heter Norah Jones skivan du spelar? Stor kram

 6. karolin says:

  tack för svar! Du är så gulligs om tar dig tid att svara nästan alla! Då ska jag kolla in ikväll igen 🙂 Önskar dig också en härlig fredag! UTAN FÖRKYLNING! kram!

  • gizmolina says:

   Åh tack snälla! jag försöker verkligen svara alla för jag blir så g.l.a.d. när ni skriver till mig! 🙂 Happy weekend!!!

   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *