TILLBAKA I NORR…!

Go´kväll kära vänner! 

Nu är jag tillbaka uppe i norr igen och snacka om att det är stor kontrast på hur långt sommaren kommit nu mellan Oslo och Luleå. Vi reste från en sån där underbar härlig värme i luften, runt +18 grader, som doftade sommar, och landade i ett helgrått väder, regn och +9 grader. Brrr…  Men att komma hem till älskade Gizella, det fick oss att glömma kylan. Alltså hon är sååå söt! och lyckan hos henne då hon får gosa ner sig hos Johanna i soffan är obeskrivlig. Sååå mycket kärlek!

Och tusen miljoner TACK kära underbara alla ni för all omtanke i mitt förra inlägg. Era krya-på-hälsningar och fina ord värmer mitt hjärta ska du veta för det var INTE lätt att resa från JIG i eftermiddag och i kväll har jag haft huvudvärk av oro för att han tex ska falla då han haltar runt på sina kryckor eftersom han då får extra ont i revbensbrottet p.g.a. belastningen.  Så jag har ringt så många gånger och checkat att allt är OK att han till slut blev irriterad.  Uff, jag får skärpa till mig. Han är ju en vuxen mann och allt går så klart bra.  Så note to self innan jag dyker i säng: he will be okay!  Och till er som frågat varför han inte blev med oss upp till Luleå? så är svaret att han måste bli kvar p.g.a. jobb.  Och orsaken till att vi var tvugna att resa var att J måste till skolan…  Det ska inte vara lätt alla gånger alltså. 😉

 

Oslo – Stockholm – Luleå. Vi lämnade ett soligt & vackert Norge bakom oss då vi lyfte klockan 16.15, 20 min försenade. Sen hade vi bara 15 min till boarding av vår Luleå flight då vi landade på Arlanda så vi “flög” fram i Sky City mellan utrikes och inrikes hallen och Johanna står alltid och åker på bagagevagnen. Bästa tipset till er som reser med större barn som kan hålla i sig själva.  Och vi var så snabba att vi fick gott om tid i gate´n sen… 

Klockan 17.50 lyfte vi från Arlanda och på flighten upp, som idag tog 1 tim och 10 min, så tankade jag inspiration i nya norska Costumade, pluggade med J inför ett prov, åt upp ett handbagage (älskar namnen på dessa goda bars, de är mina favoriter) och drack lite vitt. 

Vi är verkligen ett travellig dreamteam!  Jag undrar hur många flights vi betat av tillsammans sedan J föddes?  Det måste vara hur mååånga som helst! 

 

Bäst jag lägger mig nu. Johanna har ett fysikprov om rymden i morgon så jag har lovat att väcka henne tidigt så att jag kan förhöra henne en sista gång. Mitt älskade hjärta. Tänk att hon går ut 6:an nästa fredag? Unbelievable!

Önskar dig en riktigt god natt och en god morgon på en och samma gång! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “TILLBAKA I NORR…!”

 1. Ja stor skillnad på norr och söder.
  Ser dock ut som vädret blir bättre framöver.
  Stockholm väntar imorgon för långhelg.
  Thailand när det blivit höst.
  Hoppas JIG klarar sig ok trots sina skador.
  Kram Titti

  • Ja men visst är det stora skillnader! Och så underbart det låter med en långhelg i Stockholm! Det var sååå länge sen jag var där… blir alltid att vi bara mellanlandar på Arlanda… Men har lovat Johanna att vi snart ska ta en tur dit vi också. Stockholm är ju så vackert! Och tack snälla du för omtanken kring JIG. Det går nog bra. En ny erfarenhet för honom bara att ha så mycket smärtor + gips och för mig att inte kunna finnas där och hjälpa till…

   Önskar dig en magisk dag fylld av positiv energi! Kram! 🙂

  • Men åhh så fantastiskt härligt att höra att det ska bli så underbart sommarväder till helgen. Längtar!!! 🙂 Tack för tipset!!!

   Njut din dag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *