TILLBAKA TILL HALLOWEEN…!

Heja, heja till alla er som tog tag i en sak igår! tänk så härligt att få njuta av känslan idag! 

 

Happy lille lördag darlings! 

Det känns att vintern är här trots snöbristen för på morgon var det -8, kallaste morgonen hittills tror jag… så vår stundande Thailandresa känns plötsligt ännu mer efterlängtad! Åhh det kommer att bli så otroligt härligt att få njuta soliga varma dagar och att dessutom få vara samlade alla 3.  Sen har det hänt lite nytt i vår lägenhet sen sist vi var där i mars,  eller jag menar så klart i somras! (tur jag har uppmärksamma bloggvänner) den jacuzzi som vi haft på terrassen och som vi a.l.d.r.i.g. badat i på de 11 år som vi bott där, har nu tagits bort! Så – vi kommer nu att ha ännu mer plats till utemöbler vilket blir looovely eftersom vi tillbringar så mycket tid ute på terrassen.  Blir med andra ord en tur till IKEA a.s.a.p. när vi kommer ner. Lite ironiskt ändå att jag besöker IKEA oftare i Thailand än i Sverige p.g.a. avståndet Luleå – Haparanda. Ha, ha.

Och på tal om att resa så är det nu hög tid för mig att blogga våra dagar i Oslo & Dubai på Höstlovet! Herregud, jag har ju inte ens bloggat halloween! eller Johannas möte med sin nettvenn. Alltså det var så otroligt kul att se Johanna träffa den tjej som hon skrivit med i ett par månader men aldrig träffat irl.  Och jag fick dessutom en ny fantastisk vän i hennes underbara solstråle till mamma. Henne hade jag träffat både i min butik Gizmo & Co och på modemässan i Köpenhamn för många år sen så det var otroligt lustigt att våra döttrar plötsligt mötts på nätet, utan att veta att vi mamas kände till varandra.  Livet alltså, det har så mycket att bjuda oss på! 🙂

Kunde jag inte ha placerat min hand lite mer diskret? ha, ha. Hur som helst – dessa fina bilder fick jag skickade till mig av Hege efter deras besök hos oss och vi hade verkligen en sååå trevlig middag. Kan inte minnas sist jag skrattat så mycket! och det blev världens bästa kväll på alla sätt. Åh den lyckan över att vi plötsligt fick lägga till 2 nya fantastiska vänner i vårt liv.

Puss mitt älskade hjärta!!! 

 

Finaste, finaste vännerna som möttes för första gången denna dag efter X antal snap meddelanden mellan varandra.  Hermine och hennes mamma bor egentligen i Bergen men eftersom Hermine spelar med i Snøfall som går på Oslo Nye så hade vi sån tur att vi befann oss i Oslo samtidigt. 

Tjejerna fick gå en liten läskig spökjakt ute på gården som till slut ledde de till en present från källarmonstret… bla. ett fluffigt pennfodral som såg ut som ett monster… 

H.a.p.p.y. F.r.i.e.n.d.s.! 

Mys framför öppna spisen… Åh den kvällen där alltså… ett minne för livet! 

Och Hege… alltså vilken sprudlande, härlig & fantastisk tjej!!! Jag är lyckligt lottad som har fått in henne i mitt liv och jag gleder mig till nästa gång vi ses igen alla 4. 

 

Nu blev det verkligen crossover här med halloween mitt i julfixandet, ha, ha, men jag vill inte miss att arkivera denna kväll på bloggen som ju är mitt livs dagbok.

Nej, nu sticker jag ut och shoppar julgranar! en till ljusgården och en utegran. HO, HO….!

Önskar dig en riktigt festlig & glittrig lille lördag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt, Halloween | 2 Comments

2 responses to “TILLBAKA TILL HALLOWEEN…!”

  1. Lena says:

    MEn vad trevligt att tjejerna hittat varandra. Hege följer jag på Instagram 🙂

  2. L says:

    Ni var inte där i Thailand i somras va? :$ Eftersom ni var där sist i Mars så har jag för mig att ni var där i somras också 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *