TILLBAKA TILL OSLO…!

Gooodmorning mina kära bloggvänner! 

När jag hade postat mitt inlägg igår så kände jag att. det blev väldigt tråkigt med bara 3 shopping-tips-bilder så jag satte igång att göra om inlägget men så fastnade jag i sjukhus telefoner så det slutade med att allt fick vara kvar…  Så min fråga är nu: vad tycker ni om såna tips inlägg? Är de OK?

Något som inte var helt OK var min natt… eller jag somnade direkt jag la mig men sen vaknade jag typ 1 gång i timmen från kl. 03..zzz…eftersom jag ligger och funderar på hur det går för pappa… och sen tyckte Gizella att jag skulle vakna kl. 06 då jag äntligen somnat om runt kl. 05… Så runt kl. 07 var det lika bra att stiga upp trots att jag kan sova till 08. Och då jag vaknade så var det bara +6 grader ute så den fläkt som jag haft på sovrummet hela sommaren kunde jag plötsligt slå av…

Och idag torsdag och premiär för Wahlgrens Värld i kväll. Ser du föresten på Idol? Jag och Johanna älskar att det går måndag – onsdag nu, det förgyller kvällen och lyser upp vardagen!  Också är det ju så kul att min bästa kusin Stefan spelar trummor i bandet i år igen! Så – han får, som vanligt, alla mina röster!   Och nu mina vänner, nu ska ni få hänga med till Oslo! Jag tar det från början och startar med ett bildregn från vår resa Luleå – Stockholm – Oslo.  Enjoy!

 

Att kunna lyfta mot Oslo för första gången sedan december 2019 var inget annat än helt amazing!!! 

Det passade bra att börja läsa den senaste boken: Se människan!,  av Jan Carlzon ombord på vår flight Luleå – Stockholm, Mr.SAS himself.  Jag minns hans alltid lika fräscht bruna ansikte, smil och ledarskap som något väldigt inspirerande under de år som han styrde SAS skutan.  Är det kanske någon av er som hunnit läsa boken?  I så fall: vad tyckte du? Jag återkommer med en recension då jag själv läst ut den. 

Det är vanlig servering ombord på flyget nu men munskyddet ska vara på under hela flygningen (får endast tas av då du äter / dricker). 

När vi kom till Arlanda så gick vi direkt upp till guld loungen för första gången på såååå länge!  Jag älskar att vara där. Det förgyller resan. Och här ser du vilka väskor jag reste med: som alltid med min LV, min Gucci som jag fick i födelsedagspresent förra året, min lilla Gucci som jag alltid har i min väska (till läppstift, penna och annat smått…) också min nya Chanel så klart. 

Det serverades en ovanligt god pastasallad i loungen. Perfekt middag! 

Vår flight Stockholm – Oslo bjöd på ett ovanligt litet flyg…  men som tur är så var jag så otroligt HAPPY över att få resa till Oslo att det inte gjorde något. Lite trångt ombord bara då det är 2 + 2 säten. (med tanke på corona…) men vi girls hade tur och satt båda utan någon vid sidan om oss. 

Känslan att flyga in över Norge…  100% pure happiness!!! 

Home sweet home! Jag knipsade bilden i farten då jag klev innanför dörren så jag hade inte ens koll på att jag missat att stänga igen ut till trappen… sorry…  Jag reste i tights från Gina Tricot, topp från Zadig & Voltaire och håret var nystylat för jag var hos frisören hela förmiddagen och slingade + hissade mina extensions. 

 

Vi landade i Oslo runt kl. 20.30 men sen tog det lite tid innan vi kunde lämna flygplatsen eftersom Johanna skulle testa sig. Det var hennes 2:a coronatest den dagen. Det första skulle göras inom 24 timmar före avresa så den gjorde hon i Luleå på morgonen. Johanna skulle dessutom fylla i ett omfattande dokument online före avresa. För mig som är fullvaccinerad var det inga speciella inreserestriktioner. Jag behövde bara lasta ner / visa upp EU:s digitala covidintyg .

Det är en hel del restriktioner för inresa till Norge så mitt råd till dig som planerar att resa dit är att du gör som jag gjorde: Ring norska UDI och ta reda på exakt vad som gäller för dig och de du eventuellt reser tillsammans med. Så att du slipper stöta på onödiga problem i pass kontrollen vid ankomst.

 

Nu önskar jag dig en magisk dag fylld av härlig feelgood!

Det blir spännande med den norska pressekonferensen kl. 12 med anledning av att smittan ökar, speciellt bland de yngre.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

21
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “TILLBAKA TILL OSLO…!”

  1. C says:

    Varför ber du om ursäkt för att du inte stängt dörren..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *