TILLBAKA TILL STOCKHOLM…!

Gooood tisdag darlings!

Först av allt: Tuuuusen miljonooner TACK för alla omtanke ni strösslar över mig med era kommentarer. Jag blir rörd! och den bloggvänskap som jag har med är är verkligen fantastisk! Och TACK till alla er som delar era personliga erfarenheter av liknande saker. Det är helt förfärligt att vi ska behöva vara flera som får uppleva att man får kriga för att få den hjälp & vård som är nödvändig. Så ska det inte vara!  Jag skickar massor av kärlek till er alla för jag vet precis hus mycket energi och kraft det tar att tvingas vara stark i en sårbar tid. Nu har jag sedan igår – tack gode gud! – en bra magkänsla om att pappa får den bästa vård där han är och jag ber för att han tillfrisknar och inte blir hemskickad för tidigt ännu en gång.

Och idag tisdag och det  är det inte vilken dag som helst för idag är det min kära fantastiska bästa vän K´s födelsedag!!! Åh jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde vara där, i Norge, och fira henne med ballonger, konfetti, bubblor och presenter!  Tänk – p.g.a. pandemin så har jag inte kunnat träffa henne och alla mina andra kära bästa vänner i Oslo sedan december 2019!!!  Det går inte en dag utan att jag saknar dom alla för livet är inte riktigt detsamma utan sina nära kära vänner.  Så – kära bästa K: nu önskar jag dig en magisk bursdag också kryssar vi fingrarna för att Norrbotten snart blir “grönt” så att vi kan ses och då ska vi F.I.R.A.!!!

Men alltså vad har hänt med vädret?!?  plötsligt är det höst i luften, och det gick verkligen från +26 till typ +15 över en natt och det har varit så mörkt de senaste kvällarna att jag fått tända ljus inne…  Så höst feelings it is och samtidigt som jag älskar sommaren och vill att den stannar kvar m.y.c.k.e.t. längre så är det ändå lite mysigt…

Och på tal om mysigt… vi hade verkligen världens absolut mysigaste och bästa dagar då vi var i Stockholm 3-6 juni (jag blev ny förälskad i Stockholm då vi var där…) och jag har så många bildregn att bjuda er på från de dagarna så varsågoda, här kommer det första! 🙂

Tänk – före pandemin var det här, att sitta 10.000 meter upp i luften,  “vardagsmat” för oss men nu blev det plötsligt vår 1:a resa 2021.  Därför kändes det extra magiskt att lyfta från Luleå mot Stockholm!!! för åh som jag älskar att resa!

Senast vi flög var Luleå – Stockholm i oktober 2020 och skillnaden nu, mot då, var att SAS öppnat upp för försäljning ombord så nu kunde mama få sig ett glas vitt… ! (när man äter / dricker får man ta av sig sitt munskydd, annars ska det vara på hela flighten). 

Och sen, efter flight + flygtåg + taxi kommer den härliga känslan då man checkar i på sitt absoluta favorithotell… Och ni som följt mig en stund vet ju vilket det är: Hotel Diplomat !  Det är ett av de hotell ute i världen som känns som “hemma” för mig och jag älskar när det är så. Därför väljer jag alltid att återvända till samma hotell istället för att ständigt prova nya för varför ändra ett vinnande koncept? 

Och alltså hissen på detta hotell… Den vackraste jag vet om!  Vi åkte upp till 5:e våningen och där väntade… 

… a room with the most loooovely view!!! Det är exakt det här som jag att jag älskar detta hotell så mycket. Utsikten!!! och – att det är en liten balkong som man kan gå ut på  + balkongdörrar som man kan öppna. Det är helt magiskt!!! 

Sen är rummet otroligt fräscht inrett, helt i min smak (det är det här hotellets badrum som jag hade som “förebild” då vi renoverade vårt). Och det var sååå skönt att chilla här en stund innan vi gick ut för att äta middag. 

Vi hade bokat bord hos en favorit: Riche!  och där är alltid mitt självklara val: köttbullar med potatismos och lingon. Gärna med lite pommes att doppa i bea på sidan… 

Hur vacker var inte den dessert som vi delade på efter maten? 

Något av det bästa J vet då vi är i Stockholm är att åka Voi! så – hon gasade hem till hotellet efter middagen och vi följde efter…

Kom på att jag helt missat att knipsa bild av min outfit så fick bli en i entrén på hotellet på vägen upp till rummet. Min sparkling kjol är köpt i Thailand och jag matchade den med en enkel tee (från Gap) och min favorit  jeansjacka med paljetter & bling från Zara (köpt i Cph för många år sedan).

Alltså att få avsluta första kvällen i Stockholm med den här vackra utsikten mot Gröna Lund… Magiskt!!! Och ser du den röda båten som ligger vid kaj uppe till höger i bild? (ute på Skeppsholmen) Det är Fladen! den båt som Måns & Felix Herngren hade sitt produktionsbolag på då jag skulle gifta mig. Och eftersom min kära vän Karolina jobbade för dom så hade hon lyckats fixa så att min möhippa var på den båten ! Så – jag flög in från Oslo, och efter fantastiska happenings runt omkring i Stockholm på dagen så möttes jag av en stylist på den här båten som fixade hår + smink på mig och sen var vi där hela kvällen och åt middag etc.  Verkligen ett helt fantastiskt minne för livet !!! 

Det var såå härligt att vi ankom Stockholm torsdag eftermiddag för då vi gick och la oss på kvällen så hade vi hela fredag + lördag + söndag framför oss !

Nu önskar jag dig en underbar dag fylld av lyckliga stunder! 🙂

 Och stort grattis också till alla er Margareta & Greta som har namnsdag idag. Allt som kan firas ska firas! och idag ska jag preppa inför Johannas namnsdag i morgon för hon förtjänar verkligen en extra “treat” nu då allt är lite rörigt…

P.S  förlåt att jag inte uppdaterade med bilder i förra inlägget igår, jag var helt slut så all energi gick åt till telefonsamtal ang. pappa. Ska fixa till det idag! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

46
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “TILLBAKA TILL STOCKHOLM…!”

 1. C says:

  Jag hittar inte några bilder från inlägget om Luleå i måndags, har sidan strulat eller är de på gång?

  • gizmolina says:

   Mitt liv är upp och ner just nu som du kanske fått med dig om du har läst mina inlägg så allt blir inte som planerat varje dag… Ber om ursäkt för att jag inte fått till att uppdatera med bilder. Nu droppar jag kanske att uppdatera med bilder här och gör det i ett annat inlägg en annan dag istället…

   Kram!

 2. C says:

  Så synd, tror vi var på samma ställe den dagen och hade hoppats få se bilder från den superfina sommardagen…

 3. Anna-Tora Skøld says:

  Hej, Du skriver altid sa fint om SAS! Så trevligt. Det værmer.
  Med vanlig hælsning Anna-Tora, Flitig blogglæsare och kabinanstælld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *