TIME TO DRINK BUBBLES…

Den underbara Barbien shoppade jag till J på flygplatsen i Bangkok

…ja, inte nu kanske (fast å andra sidan kanske det är perfekt medicin? tihi) men i helgen! Så –  här kommer ett tips på en riktigt god prosecco. Jag har tipsat er om den för länge sen men den tål att påminnas om.   Proseccon heter Pink och är så där härligt ljusrosa (jag gillar inte rosé, men detta är något helt annat) så jag bjöd våra gäster på den efter Johannas kalas i lördags.

Rosa kalas – rosa bubblor. Så klart ! 😉

Lördag runt kl.17. Vi körde “after kalas” ute i solen på vår vackra gård med fina vänner.

Dagens tips!

Jag borde väl egentligen ligga och v.i.l.a. mig frisk men jag har inte riktigt tid till det idag…  Så ska istället ta på mig skorna och trippa iväg ut och sen blir det tidig hämt av J för hon ska få bli med mig då jag fyller på mina vippe-extensions. Inte läge att avboka det tyvärr för då tar det måååånader till jag får ny time (väldigt poppis ställe det där Pille Joosep men så är det ju hos de bästa) så bara att köra !

Föresten, vilka är dina favorit bubbles ? tipsa gärna ! för det är alltid kul att testa nåt nytt ! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “TIME TO DRINK BUBBLES…”

 1. Titti says:

  Tror inte ditt bubbel finns i Sverige??
  Mina favorit-bubblor är Pol Roger champagne men
  ett bra och billigare champagne-alternativ är Charles Mignon ( 169:-)
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Nej, det stämmer nog att det inte gör det. Men det kanske kommer! 🙂 och tack snälla för tips! Önskar dig en härlig söndag! Kram!

 2. Sussi says:

  Åh kära kusin, det är helt klart mitt område… 🙂
  Bollinger har blivit en favorit, men Moet Chandon och Louis Roederer är inte heller dumt. Förresten så slinker nog all champagne ner… Ett prisvärt alternativ är Rotari rose (riktigt gott) och Ferrari (får man inte köra nån så kan man ju alltid dricka en…) Hoppas ni får en bra kväll. Kram!

  • gizmolina says:

   Men hallå där kära kusin! 🙂 Plötsligt kom jag att tänka på alla våra fantastiskt festliga kvällar ute i Stockholms natten…. gud så mycket kUL vi har haft !!! Håller med dig om att Moët är en favorit ! och riktigt kul att du tipsar om Rotari, det är en av min mammas favoriter så det har jag börjat köpa ibland själv också 😉 Önskar dig en underbar söndag fylld av härlig avkoppling också hoppas jag att vi ses snart ! Sköt om dig! Kram !

 3. Jennie says:

  Du måste prova Rotari rose´ett galet gott och billigt alternativ kostar bara 99:- för en flaska. Mitt absoluta favoritbubbel! (är inte heller mycket för rose´)

  • gizmolina says:

   Tusen T.A.C.K. för tipset !!! 🙂 Har bara testat den vanliga Rotari och den är riktigt god så ska absolut prova rosén också . Happy måndag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *