TISDAGS PEPP.

 

Gooood tisdag kära bloggvänner! 

Guess what? Jag är fortfarande i pyjamas, och klockan närmar sig 13… How terrible isn´t that??! Men vet du, det gör ingenting. Jag orkar inte lägga energi på dåligt samvete, så – jag har stängt ute alla negativa tankar och istället har jag gjort något bra av situationen. Jag har nämligen passat på att piffa till vardagsrummet efter julen och bl.a. möblerat om så det var med andra ord BRA att jag inte kommit till dusch ännu för nu behöver jag verkligen en! Ha, ha .

Livet går upp och ner, det snurrar ordentligt ibland och ibland är det vindstilla, det glittrar mer vissa dagar än andra och det fyller oss ibland av ett lyckorus som är svårt att beskriva…. Lika svårt är det att beskriva den sorg det kan bjuda oss på…. Men oavsett var vi befinner oss just idag, så är det allra viktigaste att vi är den bästa versionen av oss själva.  Att vi hittar våra egna verktyg att skapa glädje, harmoni och feelgood då vi behöver det och att vi tillåter oss att gråta då vi behöver det.  För känslor är egentligen ganska fina att känna på… det är de som gör oss till de människor vi är. Så vet du vad jag tycker att vi gör? Vi skriver ner 3 positiva egenskaper med oss själva i en notisbok. Också läser vi upp de högt för oss själva som en egoboost! Sen ser vi till att 2018 blir helt m.a.g.i.s.k.t.!!! 🙂

 

I min bok skriver jag idag dessa 3 positiva egenskaper: omtänksam, bra mamma, glädjespridare. Också en liten notis om att jag saknar Thailand… 

Med det så önskar jag dig en fin dag och du, i mina ögon så är du alldelens underbar! Tusen miljoner T.A.C.K. för alla frågor + önsk som trillar in och för alla positiv energi ni strösslar över mig varje dag med era härliga kommentarer. Dialogen med er kryddar mina dagar och jag älskar verklige min blogg! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “TISDAGS PEPP.”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Så kloka ord och så snyggt du matchar klänningen med väskan supersnyggt. Vi var med vid big Buddha efter dina tips när vi var i Thailand nu i november,så fantastiskt fint förstår att du längtar tillbaka jag med!

 2. Lena says:

  Tack själv kära du för all positivt som du sprider. Du är fantastisk på alla sätt och vis.
  Njut din dag – med eller utan pyjamas på dig 🙂

 3. Amelie says:

  Du är verkligen en UNIK bloggare! Jag har genom åren läst drösvis med bloggar men ingen är som du. Du sprider glädje och inspiration utan att vara “köpt”. Det du visar kan man lita på att du gillar. Det märks att du bloggar för att du verkligen gillar det och inte som en del andra som har det som levebröd och faktiskt mest verkar blogga för att få en bra lön.
  Du är så uppskattad av mig som har svårt för en massa Adlinks och underliga samarbeten som bloggare har för att få “gratissaker” många kramar!

 4. Caroline says:

  Klok och vacker! Feelgood och unik. Ödmjuk och inspirerande! Det är du ❤️

 5. M says:

  Håller med Amelie, du känns verkligen äkta!!!

 6. Deseree says:

  Håller med Annelie. Kunde inte sagt det bättre själv.

 7. Josefine says:

  Instämmer med ovanstående, du känns äkta och genuin. Inte samma prylar och kläder som många andra bloggare som alla gör liknande samarbeten…
  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *