TJEJKVÄLL.

Ha, ha, ha jag tror att jag la upp bilder av samma bord i förra inlägget? Eller? Visst är det samma? Jag tyckte först att det såg ut som 2 olika men jag inser nu att det är nog bara ljussättningen och hur de fotograferats som gör att jag trodde de var olika. Så tokigt!  Jag är verkligen SÅ klar för nytt matbord så ska köra ut till Jysk nu och checka vad de har hemma för där pågår just nu utförsäljning av de varor som de har i utställningen och jag gissar att det är för att de behöver göra plats till vårens utemöbler. Tänk – om några månader sitter vi ute och myser igen…  Jag är sååå redo!

 

Helgen efter att vi kom hem från Thailand så bjöd vi över vänner på “tjejkväll” och Johanna och hennes vän A passade på att byta julklappar eftersom vi inte setts sedan före jul. Jag körde en “crossover” dukning med lite vår fräscha blommor mixat med julcrackers och lite annat juligt pynt.  Också kryddade jag girlsens platser med en “Dreams & Goals” bok som de fick skriva en “årets bästa lista” för 2019 och en drömmar och mål lista för 2020 i.  (ett tips om du ska ha middagsgäster till helgen, en perfekt sak för alla i alla åldrar att göra!).

Bff´s.  Men alltså se så lite snö det var ute på terrassen !  Nu är snön nästan helt upp till toppen på räcket… SÅ stor skillnad. Johannas snygga outfit kommer från Soup Store.  Åh som vi ser fram emot att besöka den butiken igen då ska till Oslo nästa gång.  Det är där vi hittar alla de finaste plaggen till darlingen.

Happy mamas.  Det är så kul när vi mammor klickar lika bra som barnen gör. Då blir det dubbelt så trevligt att ses alla 4! Och det passade perfekt med en tjejkväll eftersom vi girls var home alone.  Det var föresten den här kvällen som min svenska telefon dog. Då jag skulle sms:a och be våra gäster komma lite senare… 

 

Nu ska jag sticka ut och handla.  Blir någon väldigt enkel middag idag… typ spaghetti och mamma Scans köttbullar eller bara en stor härlig fruktsallad? för jag är fortfarande mätt efter dagens grekiska lunch ute på stan och jag hämtade Mc.D. till J och hennes vän som är här efter skolan så hon är nog inte heller speciellt hungrig. Och på tal om mat… i kväll är det Sveriges Mästerkock på TV och Renées brygga som gästas av bl.a. Carolina Gynning. Lite lustigt med tanke på att jag nämnde henne i mitt förra inlägg…  She´s one cool girl tycker jag !

Njuuut din kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *