TRÅKIG STÄMNING…!

 

 

Mina vänner! 

Vilken nedtur det var att titta in på min älskade blogg idag. Så mycket negativ energi på en och samma gång i kommentarerna… det var precis vad jag inte behövde nu.  Så jag loggar faktiskt av. En sak bara: att jag mixar svenska och norska är för att jag bott i Norge i 15 år av mitt vuxna liv. Jag har inte kvar samma svenska språk länge och om det är så fruktansvärt störigt ja, då kan man faktiskt inte läsa min blogg. För det är så här jag skriver och pratar!  Jag pratar 50% norska och 50% svenska på dagarna och  jag står med ena foten i Norge och ena i Sverige i det liv som jag lever och då blir det en mix.  Så enkelt är det. Och dessutom så är en väldigt stor del av mina bloggläsare från Norge.  Sen en sak till: självklart ska info. texten i maginalen uppdateras, eller den ska faktiskt t.o.m. tas bort för det ska bli lite ny layout. Och ja, det är riktigt dåligt av mig att det inte är gjort. Skit dåligt. Shame on me!!! Men, jag har helt enkelt inte prioriterat den kostnaden (ca 8.000kr) men ska absolut göra det.  För det stör mig också.

Hittade en gammal bild i arkivet…  Jag undrar hur många gånger vi har rest ihop jag och Johanna? 

Önskar dig en riktigt fin dag och hoppas att jag möter en trevligare stämning här inne nästa gång jag tittar in. Annars får jag börja moderera kommentarerna innan de läggs upp. Trist att det ska behöva vara så men jag är inte förvånad för klimatet på sociala medier är tyvärr lika illa ute som det övriga klimatet i världen… !

Nu ska jag packa! för vi har snart take off… !

Kramar & Kärlek!

P.S missa inte att följa mig på instagram också! lägger upp storys på vår resa idag.

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 26 Comments

26 responses to “TRÅKIG STÄMNING…!”

 1. Sissel says:

  Hei!
  Synes godt at du kan begynne å moderere kommentarene, de som sprer dårlig stemning kan finne seg andre steder å gjøre det på. Synes det er imponerende hvordan du fortsetter å være positiv og inspirerende, selv om noen idioter ikke har noe bedre å drive med enn å plage deg. Håper dere får gode dager sammen i Oslo!

 2. Johanna says:

  Så tråkigt att du får negativa kommentar, det förtjänar du inte!! Din blogg gör mig alltid glad och dina tips älskar jag! Ta inte åt dig av negativiteten!
  Hoppas ni får fantastiska dagar i Oslo! ♥️

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Så trist med tråkiga kommentarer! Jag tänker att du blandar in norska med för du har väl säkert en massa norska läsare med? Jag har sagt det förr jag älskar bloggen du sprider så mycket glädje! Den enda jag fortfarande besöker varje dag! Du är unik va rädd om dig! Och jag fattar faktiskt inte varför folk kommenterar och bryr sig så mycket om texten i sidan är uppdaterad. Barn växer väl så det knakar, så åldern på Johanna är väl strunt samma. Ta hand om dig. Sen pratet om flyg, har bara lust att säga att den största tjänsten man kan göra klimatet är faktiskt att ha ett barn och inte fler, det visar all forskning Stor kram

 4. Linda Silfvernagel says:

  Det är troll som kommenterar på många bloggar just nu, det verkar ha gått in med krafttag. Inget att bry sig om, this to shall pass!
  Kör på som vanligt, trollen ska inte vinna, vare sig bloggtroll eller tandtroll ✌

  Linda

 5. Anna says:

  Jadu Anna-Stina. Vad ska man säga. Förstår att du blir ledsen av dessa trista kommentarer.. fattar verkligen inte hur man kan ta sig tid att skriva så trista ting till en annan människa? Ibland far tankar genom mitt huvud jag inte är stolt över (inte om dig utan rent generellt). Då får man fråga sig själv vad det handlar om. Är jag stressad, på dåligt humör eller kanske lite missunnsam? Men Innan man kommenterar det dåliga?
  Jag tycker du lever drömmen. Gud så jag skulle vilja resa och har de möjligheter du har. Ska jag bli arg på dej för det? Nej nej, jag inspireras, drömmer och gläds.
  Och norsk/svenskan? Haha, jag har bott i Oslo med. Har kvar massor med norska uttryck. Och engelska! Keep on talking gurl!
  Låt dem inte ta dej, du är en positiv glädjespridare! Kram <3

 6. Lisa Sundqvist says:

  Hej!
  Jag har läst din blogg i en massa år och stannar kvar pga ditt positiva sätt, peppande inlägg och en härlig icke-jante anda. Du gör ett bra jobb!
  Stor kram
  Lisa

 7. Mia says:

  Hej! Tycker mycket om din inspirerande blogg! Jag tycker att de negativa inläggen känns som troll… Bry dig inte om dem!

 8. Hanna says:

  Men så tråkiga kommentarer du får.. håller inte med alls! Älskar din blogg och har läst sedan din Johanna var bebis. Tycker du skriver så ärligt och härligt, älskar hur du blandar svenska med norska och allt annat mellan himmel och jord Fortsätt precis som du gör nu!! ❤️

 9. Jessica says:

  Det är väl självklart att man blandar språken när man bott så länge i Norge. Tycker det är charmigt med språkmixen.
  Tror de flesta negativa kommentarerna grundar sig i avundsjuka då du verkar leva ett ganska behagligt liv med mycket shopping och resor och att du inte skriver något om ditt arbete.
  Har läst din blogg nästan från start tror jag, tycker du verkar vara en härlig positiv person och en fantastisk mamma till Johanna!
  Hoppas ni får en fin vistelse i Oslo!
  Kram från en ”kvarts-norsk” i Bromma

 10. L says:

  Hur tänker du kring alla resor och allt shoppande? Speciellt med unga i närheten som idag är väldigt medvetna om miljön?

 11. Jenny says:

  Njut av er resa!
  Din blogg får mig alltid på gott humör.
  Kram/Jenny

 12. Karin says:

  Hoppas att ni får fina dagar. Jag läser din blogg för jag blir glad över vad du skriver, oavsett om det är norska eller svenska. Jag har egentligen inte reagerat över hur du blandar språken. Du ÄR BÄST. Fortsätt på ditt vis. Vi är många som tycker om dig.

 13. Camilla says:

  Som lärare i svenska kan jag inte förstå hur man kan haka upp sig på det sättet. Själva innehållet i skrivna texter är det som är det viktigaste och går före allt annat. Dessutom är det accepterat att bloggar osv. inte skrivs med vårt officiella skriftspråk. Nej, A-S. Fortsätt som du gör: Inspirera och sprid feelgood!

 14. I. says:

  Vi lever väldigt olika liv och gör väldigt olika val, men just därför tycker jag om att följa din blogg. Dessutom är det så många inspirerande bilder och tips, och jag har blivit ganska bra på norska! 🙂

 15. Jessica says:

  Har aldrig kommenterat förut men läser din blogg så gott som dagligen och har gjort i flera år. Tycker du är en härlig och inspirerande människa ❤️ Jag älskar ditt sätt att sätta guldkant på vardagen och hur fint du pyntar till alla högtider och firanden. Tycker det är mysigt att följa dina resor med familjen och ta del av tiden ni tillbringar i ert andra hem i Thailand. Fortsätt att vara precis som du är ❤️

 16. Susanne says:

  Så ledsamt att läsa dessa kommentarer! Jag läser din blogg nästan dagligen och alltid med ett leende på läpparna. Sort TACK för att du förgyller mina dagar. Hoppas du har det härligt i Oslo!

 17. Ulrika says:

  Jag läser din blogg varje dag och du inspirerar så mycket, fortsätt med det 🙂 Man blir alltid på bra humör när man läst din blogg. Älskar att läsa om era resor, shopping och hur du förgyller vardagen. Hoppas ni får en härlig helg i Oslo och fortsätt precis som du gör!!!

 18. Anne says:

  Jeg leser bloggen din daglig og du gir meg så mye positiv energi!! Veldig trist med negative kommentarer – dette skal jo være en feel-good blogg. Nyt dagene i Oslo!

  Klem

 19. Jezza says:

  Fina fina du!!
  Så mycket tråkiga kommentarer, så mycket avundsjuka i dem så det bara sjunger om det 🙁

  Jag älskar din blogg, har alltid gjort, det är ju DU och jag skulle inte vilja ha denna blogg på ett annat sätt. Den enda blogg jag fortf följer för den ger så mycket glädje och ärliga inlägg utan en massa sponsor-skit

  Du lägger ner massor med tid på att glädja oss, och jag uppskattar det enormt.

  Njut av fantastiska dagar tillsammans med din fina lilla familj.

  Du är GRYM!!!

  Kram!
  /Jezza

 20. Camilla says:

  Stor kram till dig Jag har läst din blogg till och från under flera år. Jag älskar din feel god känsla och blir alltid lika pep och glad av allt du delar med dig av ur din vardag uppe i norr ☺️

 21. Marie Steen says:

  Försök att inte bry dig om de negativa kommentarerna… Jag älskar att läsa din varma, härliga blogg =). Alltid fylld av glädje och positivitet. Gillar verkligen att få tips om allt möjligt <3. Fortsätt skriv som du gör och skaka bort de trista kommentarerna. Om du ler mot världen så ler den tillbaka till dig! Jag blir alltid glad av din blogg! Kram finaste du

 22. Emma says:

  Kram från en nöjd bloggläsare <3
  Tycker ditt språk är charmigt!

 23. Anna says:

  Åh vad ledsamt att du får elaka kommentarer… bry dig inte, vi som älskar dig älskar dig… de andra är bara att släppa… trist för dem att de har så mycket missnöje inom sig och att de måste visa sin avundsjuka.. man väljer ju helt själv vad man följer och inte..
  KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *