TRE ÖNSKNINGAR I ETT.

Morning darlings! 

Idag kom jag mig iväg ut rekord tidigt på min walk, redan kl. 08, så nu sitter jag här med den där ljuvligt sköna efter – power walk – känslan och ska blåsa håret.  Och om du precis som jag tycker att det är fruktansvärt tråkigt att gå och träna på gym och i grupp så kan jag verkligen v.a.r.m.t. rekommendera promenader med bra musik i öronen.  Det är så otroligt skönt, man tänker så bra när man går runt själv och sen får man härlig frisk luft också och kanske t.o.m. färg på näsan… ! Det blir lite som ett Kinder ägg, 3 önskningar i ett! ha, ha.

Och idag onsdag, lille-lördag, och jag tror faktiskt att vi landade i hur vår sommar ska se ut igår (det blir många facetime samtal i vår lilla utspridda familj) så idag ska biljetter bokas både hit och dit. Johanna har bestämt sig för att hon vill gå på International Summer School i år igen. Älskade hjärtat. Jag är så imponerad över hennes mod och drivkraft!  Åh som jag älskar både känslan av att få vara hennes mamma och känslan av att vi snart har en lång härlig ledighet framför oss! 🙂

 

Feelgood deluxe!!! Det är här, när jag går min walk runt sjön, som jag tankar min energi.

…och att sen få komma hem till den här lilla fluffiga sötnosen… mitt hjärta smälter varje gång.

Alltså jag måste bara visa er vad jag åt till middag igår för det är just nu typ det godaste jag vet:  fiskpinnar, ris, ärtor och remouladsås. Inte så lyxigt direkt, ha, ha, men såååå GOTT!!! jag fullkomligt älskar det!  Johanna håller på att skratta ihjäl sig varje gång jag sitter där med mina fiskpinnar för hon kan inte förstå hur jag kan gilla det?! Så ja, det här blir dagens super enkla middagstips. Och när man bläddrar i Elle Mat & Vin samtidigt så får man ändå den där fancy matkänslan. Lite som att att klä sig sportigt fast man inte tränar. Ha, ha. 

 

Nu fångar vi den här vackra dagen men först vill jag ♥ TACKA ♥ er alla från djupet av mitt hjärta för all kärlek och härlig feedback som ni bjuder mig på varje dag när ni skriver till mig.  Jag blir sååååå obeskrivligt super GLAD!!!  och tack vare er så har min blogglust blomstrat så : tusen miljoooner T.A.C.K.!!! Love you all!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “TRE ÖNSKNINGAR I ETT.”

 1. Lena says:

  Ja visst är det skönt att komma ut och gå/springa/vandra etc…. älskar också känslan efteråt.
  Ser fram emot att få höra era planer för sommaren. För min del blir det bl a Mallorca. Och några småturer i landet.
  Ja men visst- fiskpinnar funkar alltid 🙂
  Det behöver inte alls vara lyxigt för att vara gott. Ha en fortsatt fin dag kära du. Tack för alla fina tips som du ger oss.

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Ha ha du är gör härlig. Så härlig syn på skär och ting. Va hon är modig som går Summer school så coolt. Vi ska bara va 2,5 vecka, maken har sitt jobb, så ja man får njuta av det som blir. Ja det hade ju varit festligt och stöta på varandra jag känner ju mig som ett galet fan som kommenterar varje inlägg typ. Men det är enbart för att visa min uppskattning, som sagt är din blogg fortfarande den enda som jag läser varje dag, finns inget liknande och vore så trist om du försvann. Önskar dig en fortsatt härlig dag stor kram

  • Frida Prydz says:

   Är det Bangtao ni ska till Viktoria eller var hittar man er i sommar? 🙂 Vi är där i tre veckor från den 11 juli. Snacka om att jag längtar!

   Kram

   • Viktoria-pinkpastry says:

    Hej Frida! Ja i sommar blir det bangtao, Kamala har stängt för renovering. Så vi blir “tvingade” att pröva lite nytt, men spännande. Ni kommer precis ner efter oss vi åker hem den 6:e juli. Önskar er en magisk resa! Stor kram

    • Frida Prydz says:

     Äsch då, vilken dålig tajming, det hade ju varit kul att ses där borta 🙂 Jag tror precis som Anna-Stina att ni kommer att älska Bangtao, det är verkligen helt fantastiskt! Och du, om du har några nya bra tips och råd efter er resa så får du gärna skicka över dem till mig. Ha det toppen sen när det är dags! <3
     Kramar

     • Viktoria-pinkpastry says:

      Ja det ska bli spännande och se bangtao. Hör absolut av mig med tips. Ja vi åker ganska tidigt då det passade bäst med makens jobb. Önskar er en magisk resa stor kram

 3. Line says:

  Så fint inspirerende innlegg, gåtur i solen er verdens beste medisin.

  Godt å kjenne på at det snart er sommerferie og alle barn skal være hjemme fra skolen. Det blir topp. Gøy med sommerskole.

  Ett bittelite ønske til bloggen som jeg er så glad i. Jeg skal ha selskap og masse gjester om en drøy uke. Huset er litt trist og slitt. Burde pusset opp, men for sent, er ikke så interessert i slikt.

  Har du noen gode fiks huset litt fint og fort triks. Noen gode tips for hvordan få det til å se litt mer fresht ut litt kjapt. Hva skal jeg kjøpe av ting og tang, puter, vaser tepper og lignende for å få mest mulig fresh følelse.

 4. Frida Prydz says:

  Vad roligt det är att vi läsare har blivit mer aktiva och att du får skrivglädje av det! <3 Jag själv blir mer sugen på att ta mig tiden att skriva när jag ser hur du glittrar genom dina inlägg för det gör du verkligen! Tänk vad fantastiskt det är, du gör oss glada genom att skriva inlägg och vi gör dig glad genom att kommentera. Snacka om win win 😀

  Och du har verkligen rätt i att det är tre i en när det kommer till powerwalks, det är ju helt fantastiskt när man kommer ut på dem och när man har gått nog många gånger så blir det ett dagligt måste. Åtminstone för mig. Och jag har märkt att jag blir betydligt brunare av att gå än av att sitta i solstolen på altanen så det är ju definitivt en fördel. Jakten på bra musik lockar mig också, jag måste ha musik i öronen, poddar har jag testat men det är inget för mig. Vad lyssnar du på när du är ute? Är så nyfiken 🙂

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *