TRETTONDAGSAFTON.


Go´kväll mina kära bloggvänner! 

Jag startade dagen med en lång lyxig sovmorgon och sen eller nej, jag tror faktiskt att jag berättar om min dag utifrån de bilder jag knipsat istället, som en omväxling till mina “vanliga” inlägg:

 

Kl.10.30.  Vaknade först av att Gizella stod och spann på mig runt kl. 09 men var helt i sömn eftersom jag var uppe och städade undan i köket till efter kl. 02…zzz… så – somnade om och vaknade igen kl. 10.30. DET är jullov det!

Kl. 11.00 Efter att jag legat och checkat VG, DN, Insta osv på telefon så var det dags att stiga upp och alltså LYXEN att öppna dörren till vårt nya fräscha badrum. Nej men jag har inte ord för att beskriva känslan… Det är 100% happiness!!!

Kl. 11.30, efter duschen, så var det dags att väcka darlingen som låg vaken! och hennes nya sovrum, som tidigare varit både pysselrum + lounge under de år som vi bott här, har verkligen blivit sååå mysigt med härlig hotellfeeling.

Och att vi för en tid sedan klädde in den ena väggen med tyg var den bästa idéen! för det skapar en otroligt varm och mysig känsla i rummet.

Runt kl. 11.45: dags att välja dagens outfit i min walk in closet / mitt dressingroom. Nej men det här rummet blev verkligen min BÄSTA present till mig själv 2020. Jag är så otroligt glad & tacksam över att jag kom mig för att fixa till det. Och ja, det är ballongerna från Johannas födelsedag 21: augusti som fortfarande lever vidare.

Efter morgonfixet uppe så var det dags att gå ner och styra upp frukost. Det blev våfflor idag, vi har hamnat i ett våffel-flow och älskar det!

Och på granen, vid sidan om matbordet (jag har 7 granar inomhus…) så hänger årets nya julgranspynt: rosa bubbel flaskor! Älskar dom!

Kl. 12.50 hoppade vi girls in i bilen för att ta en road trip till Piteå. Oh yes, de 2 badrumslampor som jag beställt men som inte kommit fram i tid lyckades jag till slut hitta en butik i Piteå som skulle få in de igår. Sååå glad över det!!! Så – vi körde 45 min Luleå – Piteå och sen 15 min senare Piteå – Luleå och då stoppade vi i Måttsund på vägen hem för att ta en titt på slalombackarna och checka skidlektioner etc.

 

Vi körde Driva In på Mc.Donalds då vi ankom Luleå igen och sen, efter maten, så var jag iväg ut och handlade till mamma och då passade jag även på att “helg handla” till oss själva för ja, nu är det plötsligt helg igen i Sverige. I kväll är det en “Afton” och i morgon röd-dag.

Det var dagen! och nu har jag precis hällt upp ett glas kalla bubblor och vi ska fortsätta att se den 3:e Harry Potter som vi började att se igår men som vi fick slå av för att jag, som vanligt somnade. Jag är såå dålig på att hålla mig vaken då vi ser film så mina stackars J får spola tillbaka heeela tiden för att jag missar. Så – wish me luck att jag lyckas se klart hela filmen i kväll. För allas skull! 😉

Önskar dig en riktigt festlig Trettondagsafton!

Uppdatering:  Jag testade ett nytt typsnitt men det fungerade inte enligt plan  – vilket några av er hann få med er  – så jag gick tillbak till det “vanliga”.  Sen ang. att rubrikerna bryts på ett märkligt sätt på mobilen är något jag sett så det ska min tekniska support få fixa till efter helgerna.   Tusen t.a.c.k. för er feedback!!! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G. ♥

75
Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “TRETTONDAGSAFTON.”

 1. Cam says:

  Hej, din text i detta inlägg kom utanför skärmen, kan inte se vad det står ut till höger. Dina rubriker ser man aldrig hela med detta formatet heller, eller så byts det rad där det inte ska göra det. Ser inte du själv på din blogg hur det blir? Läser på mobilen.

 2. Jennie says:

  Läser från iPad eller iPhone och jag ser inte heller hela texten. Säger som tidigare talare att även dina peppande texter/rubriker brukar kunna ”huggas” av.

 3. Kristin says:

  Så fint!!
  Du er virkelig flink til å lage det lunt og koselig. Normalt syns jeg hvitt er nokså kaldt, men du får det til å virke innbydende. Helt enig med at tekstilveggen på rommet til Johanna virkelig passet godt inn. Nydelig alt sammen. 🙂

 4. Lena says:

  Ser alldeles utmärkt och jag läser på min mobil
  Vilket trevligt inlägg. Gärna mer sånt

 5. Silje says:

  Dere har det så herlig fint hjemme<3
  Takk for all inspirasjon!
  Silje

 6. Stina says:

  Brukar du och JIG duscha tillsammans? 😉 Eller varför två duschar alldeles intill varandra?

  • Kerstin says:

   Tänkte samma sak..Personligen skulle jag nog bara ha en dusch. Snyggt absolut men en dusch för mycket enligt mig. Men smaken är som bekant som baken…delad.
   Kan heller inte förstå det många hotell börjat med…glasvägg in till toan….

   • C says:

    Gud – bodde på ett hotell med glasvägg…när jag skulle på toa för nr2 fick min man gå ner i baren, haha!

  • Tina says:

   Save water and drink champagne, then shower together! Vi duschar ofta tillsammans hos oss.

 7. C says:

  Åh, ni valde 2 duschar…jag var så i valet och kvalet när vi gjorde om vårt badrum – men landade i att det räckte med en…men är fortfarande osäker 😀
  Mina tjejer (10 och 11år) skulle duscha tillsammans medan vi andra inte gör det och jag tänker att det är nog bara ngt år till innan de vill duscha själva…hur tänkte du? Helt klart snyggast med två duschar i alla fall ❤️

 8. Emma says:

  När vi gjorde om vårt ens badrum var jag så sugen på dubbel duschar men valde bort. Något jag ångrar så mycket. Har flera vänner som har dubbel dusch och min ena vän säger att det är det bästa investeringen. Hon och hemma man pratar om livet i duschen. Har en annan kompis som byggde om och till och med offrade och tog bort ett fönster till förmån för dubbeldusch. Dina kompisar hör verkar dock bara av en annan åsikt.
  Jag vill så gärna höra allt om era val till badrummen.

  Kram

 9. Kerstin says:

  Hos mig går allt lika bra att läsa på telefonen som på datorn….inga som helst problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *