Trevlig kväll & dagens shopping.


Jag och min nya tunika kramades med söta Woodie i kväll 🙂  (i Thailand har Ving 3 barnfigurer: Lollo, Bernie & Woodie). 

Phuket kl. 24.00, fredag kväll.

Godkväll mina darlings! Jag & Johanna kom hem från den BÄSTA dagen på Sunwing Resort & Spa i Bangtao för ca 1 time sedan. Jag veeet, jag har varit hemma en hel time (!) utan att blogga. Borde skämmas! 😉

Jag har skypat med JIG. Han var på väg till Nobels fredspris konsert och den skulle jag också ha varit med på om jag varit hemma.  Också frågade han vilken kamera jag önskar mig av tomten? så nu måste jag gå tillbaka till det inlägg där jag frågade er om bra kamera och checka vilka modeller ni tipsat mig om för jag missade att notera mig det.


Vi stoppade på Surin Plaza  på väg till Bangtao och där shoppades den här tunikan (+ linnet jag har under). Mina örhängen kommer från Daisy också ser ni min rosa älskling = min pc. Vad skulle jag gora utan den?

Nu ska jag köra på med ett inlägg från igår (så allt kommer i rätt ordning….) och sen måste jag gå och sova för jag mår lite illa… uff… Hoppas att jag bara är lite “åksjuk”  från taxiresan (tar ca 50 min hem från Bangtao) och inte p.g.a. något jag ätit..

TrEvLiG kVäLl !

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Trevlig kväll & dagens shopping.”

 1. Charlotte Siwers says:

  Tunikan ar fantastisk!

 2. Madeleine says:

  Vad fin du e! O vad häftigt att få gå på den konserten :-). jag tycker Obama var en värdig vinnare :-). Kram

 3. Hildefrid says:

  Hei Anna Stina! Liker øreringene dine kjempegodt, og lurer veldig på om det er et par Zuzanna G øreringer? Hvilken farge har du på stenene? Synes det hadde vært veldig gøy om du kunne blogget litt om tilbehør som smykker og vesker du har. Ønsker deg en fin kveld 🙂

  Klem fra Hildefrid

 4. Camilla H says:

  Hei:) En alldeles nydelig tunika. Så fiin du er. Ser ut som dere koser dere masse. Klem

 5. Heisan:) Så utrolig fin tunika. Ellers ser det helt fantastisk ut i Thailand, og dine bilder gjør at jeg savner det veldig mye:) Likte også den hvite bikinien din med stjerner, fin fin. Ha en fortsatt fantastsik ferie og nyt varmen! God helg! 🙂

 6. Mikaela says:

  Så VACKER den tunikan var. Du lyser verkligen i den. Kramar!

 7. Linda says:

  Du är verkligen FANTASTISK snygg i den rosa tunikan!

  Du strååålar ♥

  Härligt att få följa dig å din sessa när ni är i paradiset …..

  Kram Linda

 8. Mi says:

  Hahahaha du är sååå genomskinlig… bara för att många av de stora bloggerskorna nu fått en kamera så skrev du om en kamera i detta inlägget, så att du ska få en också 😉

 9. Petronella says:

  Du har SÅ god smak! vAd du än väljer så är det ursnyggt! Billigt eller dyrt, du kan verkligen plocka russinen ! Skickligt!

 10. kristina says:

  Härligt för dig och johanna att ni har det bra iThailand. Tunikan är jättefin. Hoppas du kan ge mig shoppingtips om vi åker till thailand.
  Sen tycker jag att alla som har elaka och spydiga kommentarer inte har något här att göra. Ni skulle behöva läsa Stefan Einhorns bok om godhet. Tycker du ska blocka direkt om någon är spydig.

  Allt Gott till dig A-S och söta Johanna

  Kram Kristina

 11. Anonymous says:

  Vad härligt att JIG har varit på den galan, vi har följt den i kväll,men jag hade nog hellre vart i Thailand! 😉
  Du är fantastiskt snygg i den tunikan, ha en fin kväll!!
  kos dere! 🙂

 12. Monica says:

  Gosh…for en kjemmpefin tunika;)

 13. charis says:

  Haha en sådan kostym ska man försöka hitta till nästa maskerad, klockren! 😀

 14. Anna-Karin says:

  You look GORGEOUS!!!

 15. marie hansson says:

  jättefin tunika du har på dig… 🙂

 16. Sus says:

  Du ser sa frasch ut!!! Och tunikan "is to die for".

  Ha det sa skont i sol och varme och glada vanners sallskap!

 17. Milla says:

  Vilken underbart fin tunika! Du har så många vackra tunikor, verkligen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *