TREVLIG LUNCH.

14199247_10153763961520796_7883764070308968103_n

Dagens lunch = Wallenbergare. M.u.m.s.

Kom precis hem från en super trevlig och väldigt god lunch tillsammans med pappa och hans fru I. Pappa hade bokat bord på Tallkotten och där har jag inte varit på säkert ja… 20 (!) år?  Då jag var yngre så var det hetaste stället i stan och jag hängde i deras bar på helgerna. Idag är det en riktigt fräsch lunch restaurang (de har byggt om stället flera gånger genom åren) och jag som är kräsen med service måste ge stället G G G G G !  för inte bara var det trevlig personal – de ställde dessutom fram ett fat med min absoluta favorit choklad efter maten. Det mina vänner får mig att vilja gå tillbaka hit väldigt snart igen!

Sen är det lite kul för den här restaurangen är på Luleå Stadshotell, eller nu för tiden så heter det Elite Hotel, och detta hotell passerar alla elever som går på min gamla Gymnasieskola (vidaregående) Hermelinsskolan då de ska ner på stan och mitt stora nöje idag var att se 1. vad alla tjejer har på sig? 2. vad de har för skolväska?  Och till er som är nyfikna så kan jag säga att det var svarta kläder + Michael Kors väskor som var klart dominerande så…

14141628_10153763983670796_3149287583964920610_n

….med andra ord så såg jag ut exakt som en gymnasiestudent idag! Bara ca 27 år äldre men det försöker jag dölja med solbriller. Ha, ha. Och låt mig förklara skovalet: jag har fortfarande så f-annat ont i min vänstra fot och den är så svullen att detta är de enda skor jag får på mig. Krise! 

Nu är JIG på väg att hämta J på skolan och sen, då de kommer hem, så ska vi cykla in och göra det där som vi inte fick gjort igår…  innan vi ska på middag hemma hos mamma & H.  Snacka om festlig lill-lördag! 🙂

Njut din dag vidare!

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *