Trevlig lunch hos KappAhl.


Jag tillsammans med snygga Eileen som ansvarar för Kapp Ahl´s presserum. (jag hade en kontorsdag = inte fixat till mig så mycket… tunika Hunkydory, väst shoppad hos Daisy, jeans Diesel..)

I måndags var jag på en riktigt trevlig lunch hos KappAhl och som ni kanske redan känner till så lanserar de en ny vintage kollektion senare i vår ! Den här gången är kollektionen inspirerad av 50-talet och gissa om jag kände igen mig då jag fick se den här bilden:


Så här ser jag ju ut nästan varje morgon i mina hår-rullar 😉  Bilden är från nya vintage kollektionen som lanseras i april.

Hos Kapp Ahl finns just nu den här FINA klänningen / kjolen ute i butik och den är ett TIPS ! 🙂


Fina klänningen / kjolen kostar 349 kr och den fick bli med mig hem. Jag ska fota och visa hur den ser ut på mig en dag då jag är lite mer piffad än idag 😉


Närmare sommaren så dyker dessa godbitar upp i Kapp Ahl´s butiker. Snygga till shorts, slitna jeans och sommartuniker…


2 av sommarens största trender: randigt / striper & blekt jeanstyg/stoff. (Tusen TACK för en trevlig lunch duktiga Eileen! 🙂

Jag har kommit fram till att det nog helt enkelt är kräksjukan min lilla prinsessa har åkt på för nyss kräktes hon igen mitt stackars lilla hjärta…  uff, inte kul..  Tur jag hamstrade hem mat igår då vi var ute eftersom vi är home-alone 😉 

 

Kategori: Allmänt | 25 Comments

25 responses to “Trevlig lunch hos KappAhl.”

 1. Både Lindex och Kappahl har faktiskt ryckt upp sig och har en hel del fina saker!

  Hoppas att ni blir friska! Vi är också i sjukstugan, med kräksjukan – ush!

  Kramar!

 2. Tindra says:

  Hoppas Johanna blir bättre snart, men var uppmärksam på det ryggonda….

  A-S du ser precis lika stylad och piffad ut som vanligt! 🙂

 3. Milly says:

  Åhh ser fram emot den kollektionen:D

 4. CLARA says:

  Kan du inte stryka dina kläder,ser hafsigt ut med skrynkliga tunikor jämt.

 5. Jennie says:

  Gud vilka fina skor, de måste jag ha 🙂 Kram och tack för en härlig blogg. Hoppas lillan mår bättre snart!

 6. Wandi says:

  spelaru en roll i detta, alltså ska du promota denna kollektion eller fanns d ngn annan anledning till att du lunchar med kappahlfolk? 😀

 7. Der var det mye fint! Gleder meg til man kan få av seg vinterklærne og man kan hoppe i noe mer lettere klær i lyse, fine farger!
  Her har det vært omgangssyke i natt, men heldigvis er det bedre nå!
  God bedring til Johanna!
  Klem, Lene

 8. a says:

  fina bilder 😀

 9. Johanna says:

  Å så är du ute och springer med lilla flickstackarn på stan… när hon redan kräkts en gång. Hur tänker du? Du funderar inte EN gång på att andra kan bli smittade, folk som verkligen inte vill bli sjuka, eller kan bli Pga av att det tex sitter i rullstol eller annat)? Och lilla Johanna som dag efter annan måste, bara MÅSTE, med på stan. Fan, så egotrippat. Jag är ledsen, men INGET är nödvändigt när ens små är sjuka. Och det tror jag du oxå vet.

 10. lukes says:

  anmäl dig till veckans blogg. Anmäl dig flera gånger så har du större chans att vinna för jag slumpar ut tio finalister på onsdag 🙂

 11. Titti says:

  Jag handlar en hel del på både Kappahl o Lindex…..de har verkligen "ryckt upp sig" o priserna är helt ok.
  Ps. Det är idag lilla J. har kräkts inte i måndags!
  Ps.Vanligt vardagsliv framkallar skrynklor i alla fall i min värld…
  Kram Titti-Umeå

 12. Åsa says:

  Kan inte du vara snäll o lägga ut ett inlägg om hur du fixar ditt hår, med vilka produkter osv… eler hittar jag det någonstans här i bloggen? Stort tack för en härlig blogg!!! kramar

 13. Anonymous says:

  Johanna: Hon sa att hon var på Kappahl i måndags, inte idag.

 14. Johanna says:

  NI läser uppenbarligen inte ordentligt. Natten till lördagen kräktes Johanna. Jag bryr mig inte om vad AS gjorde i måndags, helt oväsentligt. LÄS vad det står istället bara för att kolla på bilderna.

 15. Anonymous says:

  Johanna: detta inlägg handlar om vad hon gjorde i måndags! Det står ingenstans att hon är iväg på något idag! Däremot igår. Det är du som läser dåligt!

 16. Tindra says:

  Tips, rostat bröd, vitt ris till en början när man har kräkts…:)

 17. Unni says:

  Hei:) Jeg tenker lungebetennelse når jeg hører at hun hoster, sier hun har vondt i ryggen, pluss kaster opp. Det er veldig vanlig at unger kaster opp når de har lungebetennelse. Bare et lite tips dersom hun ikke blir frisk ganske kjapt:)
  Ellers – takk for en super blogg!

 18. Johanna says:

  Anonym; NEj… DU läser illa. Detta är klippt ur detta inlägg som AS skrev IDAG, inte i måndags. Det står däremot vad hon GJORDE i måndags.

  "Jag har kommit fram till att det nog helt enkelt är kräksjukan min lilla prinsessa har åkt på för nyss kräktes hon igen mitt stackars lilla hjärta… uff, inte kul.. Tur jag hamstrade hem mat igår då vi var ute eftersom vi är home-alone ;)"

 19. Johanna says:

  Och dessutom står det att de var ute och fikade på ROOM i lördags. Och det är det jag syftar på, inte det som hände i måndags. Som sagt. LÄS.
  Oavsett så hoppas jag att Johannastackarn får bli hemma i LUGN OCH RO och vila. OCh hinna bli frisk innan nästa "vi måste ut på stan och fixa".

 20. Men nu får väl ändå Johanna ta och ge sig. Mejla mig skitsnacket om du måste ventilera det men låt mina FINA och underbara bloggisar slippa det. Det hör inte hemma här på en mysig söndagkväll. Min mejl är: gizmolinas@hotmail.com

  Till alla er andra: Love you !!! 🙂

 21. CIcci says:

  Stackars Johanna! Eftersom hon inte verkar kräkas så ofta så som man gör vid "vanlig" magsjuka kanske hon har drabbats av urinvägsinfektion eller öroninflammation. Arbetar inom vården och råkar ut för många barn som kräks vid olika dessa infektioner. Kanske värt att kolla upp!?

 22. Josefine says:

  Johanna skriver alltid återkommande hos mig också, samt hos Engla såg jag igår. Jag kan inte annat än tro att hon är en sorglig liten typ oavsett hur tuff hon försöker vara.

  Less är jag på hennes alltid lika otrevliga kommentarer, ironi eller ej. Hon ( DU Johanna) verkar inte ha fattat grejen med att titta in hos andra i bloggvärlden. Skaffa dig ett eget liv som gör dig GLAD så slipper du förhoppningsvis bete dig så här eller klanka ner på dig själv om du nu njuter av det. Vi andra vill SLIPPA!

  Hoppas er natt varit BRA och att lilla sötisen mår bra.

  KRAM till dig AnnaStina – du är en underbar Mamma.

 23. Lisen says:

  Guuuud vilka fina sandaler. de med nitarna! Vill haaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *