LÖRDAGENS INSTAGRAM PICS.

A touch of turquoise.  och det är inte bara jag som gillar turkost, Johanna säger varje dag att det är hennes favoritfärg…  Check det söta i-phone coveret ! Hittade det på barnavd. på H&M för 49,90kr.

Åhhhhh vilken underbart h.ä.r.l.i.g. kväll jag har haft ! 🙂  Finaste vännen Emma och hennes söta Elsa har varit här på middag och Elsa har stannat kvar på sleepover hos Johanna så just nu sover sötisarna inne på J´s rum och jag chillar vid sidan om Gucci i soffan….

Tidigare i em, innan vi fick besök, så tog jag en prommis till butiken för att handla mat och då jag tittade in hos Mester Grønn så ser jag de blommor jag sökt till terrassen men det var egentligen i.n.t.e. läge att shoppa för jag hade inte bilen med mig och 10 stora blomster är inte det enklaste att bära med sig men så insåg jag att om jag inte köpte dem där och då så skulle mitt terrasse-prosjekt inte bli klart i helgen så jag gick därifrån med 5 påsar proppfulla med vackra dronning Ingrid pelargoner och det blev helt klart dagens trim att få hem allt… 😉

Och som att jag inte hade nog att bära… macarones shoppade jag också !  champagne / choklad är min favorit och det är ju bara flax att de är rosa

F.i.n.a.s.t.e. vännen.

Lyssnar på Mp3 och får lust att gå ut och dansa… men det får bli en annan kväll.  Nu blir det soffhäng med magasiner en stund i stället innan jag dyker i säng.

SwEeT dReAmS !

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “LÖRDAGENS INSTAGRAM PICS.”

 1. Siri says:

  Ha en riktig god natt, sov godt 🙂

  • gizmolina says:

   Sov riktigt gott fram till att 2 små prinsessor kom tassande för en stund sedan och väckte mig 😉 Hoppas att du också sovit gott och att du får en soft & skön söndag ! Kram !

 2. Wilhelmine says:

  Hei;) I dag skal jeg faktisk bake macarons, det er så luksus…og så godt;)) I byen min er det ingen fine koselige cafeer, så da får man lage en liten cafe feeling hjemme…hihi…. Jeg drømmer om å starte en kokebok cafè i Oslo lik den som er i Notting Hill…jeg har nemlig kokebokdilla…tør nesten ikke å si hvor mange jeg har…men det er maaaange…hihi. Ha en glad søndag, her regner det i Sarpsborg…jeg vil ha vår nåååå!!!

 3. Titti says:

  Det blev en hel del att bära för dig!!
  Jag cyklar överallt….ibland har jag så mycket lastat på cykeln så jag undrar hur jag
  ska ta mig hem!?
  Kram Titti

 4. elisabeth says:

  Hei,
  Det fargerike halsbåndet på bildet, med små perler, finnes det i din nettbutikk? jeg kunne ikke finne det.

 5. guttemamma says:

  Hei og tusen takk for knallfine plagg og rask levering fra deg! Koselig rosa kort og klype, du vet å gi det lille ekstra!!
  Varm klem♥

 6. Reidun says:

  Så nydelige blomster som skal pynte opp din terrasse. Dronning Ingrid er noe av de fineste sommerblomster jeg vet om!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *