TUSEN MILJONER T.A.C.K.!

Mina kära bloggvänner! 

Från djupet av mitt hjärta ♥ : TUSEN miljoooner T.A.C..K. för er helt fantastiska feedback och alla värmande ord till mitt ovanligt privata inlägg. Jag är helt tagen av era kommentarer och har läst de flera gånger…  Det är en hårfin balans i bloggandet av att vara personlig / privat och igår var det skönt att få dela mina känslor med er.  Livet är verkligen en resa och i de perioder då allt inte är så glittrigt så gäller det att inte tappa taget om de positiva tankarna.  Att hålla fast vid sånt som gör oss glada och att blicka framåt för det som hänt i backspegeln går inte att ändra, gjort är gjort, och att fastna i bittra ångest tankar leder ingen annanstans än till ett mörker…  och dit vill ingen!  Så – håll fokus på de positiva sakerna i ditt liv, skriv ner de, läs upp de högt för dig själv, och låt de vara grundpelarna när du kliver in i morgondagen…!

Och idag bjuds vi på en försmak av hösten här uppe i norr för är var grått och blåsigt och på morgon vaknade jag till att vårt fina parasoll blåst sönder… det hade knäckts på mitten (check min instastory) så nu får det inte bli mer sol den här sommaren. ha, ha. Vi girls kom precis hem från en liten shoppingtur och nu stack hjärtat iväg till Alcatraz tillsammans med en bästa vän. Själv ska jag passa på att fixa här hemma när hon är borta. Det är saker precis överallt och jag vill starta hösten utan stök så jag har minst sagt lite att sätta i tänderna i…  😉

 

Beklager suddig bild… På väg till en trevlig & god middag hemma hos mamma & H igår kväll i sommarens favorit byxdress från Indiska. De röda rosorna var vår gå-bort-present tillsammans med Svensk Damtidning (jag köper den varje vecka och mamma får alltid ta över när jag läst klart…). 

 

Bäst jag tar tag i allt nu för vips! är J hemma igen och då har lovat henne en riktig myskväll. Vi har knappt setts i veckan för hon har varit på vift non-stop så en mor/dotter kväll blir perfekt.

Önskar dig en riktigt, riktigt FIN dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “TUSEN MILJONER T.A.C.K.!”

 1. Anna says:

  Tack för att du delar med dig!
  Det är inte lätt att ha familjen utspridd i landet och bostad, karriär och annat på ett annat ställe. Det är splittrande och särskilt vid semestrar och jul blir det så tydligt hur meckigt det blir och hur man skulle vilja bo på två, eller tre, ställen samtidigt.

  Jag uppskattar verkligen att få en bild från er som har gjort en stor flytt, både positivt och negativt.

  • Tusen 1000 tack för din härliga feedback Anna! 🙂 Det värmer mitt hjärta att min inlägg uppskattas. Och jag håller med dig om att det inte är så lätt att få ihop livet alla gånger… !

   Önskar dig en riktigt fin avslutning på helgen och en solig start på den nya veckan! Kram! 🙂

 2. Emma says:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *