TUSEN MILJONER T.A.C.K. !

Mina kära bloggvänner! 

Tusen 1000 miljoooner TACK för alla underbara grattishälsningar som jag fått både här och på min instagram!!! Jag är rörd, tacksam, smickrad och otroligt lycklig över att ni är så många som kom er för att skicka ett grattis till mig på min födelsedag.  Tänk ändå så lyckligt lottad jag är som har er!  You make med smile!!!

Och min dag blev verkligen super mysig för Johanna hade ordnat så fint för mig från morgon till kväll! också blev jag dessutom bjuden på en trevlig lunch inne på stan av mamma & Hans vilket passade helt perfekt för precis då jag cyklade därifrån så gick J hem från skolan så vi möttes hemma samtidigt.  Och då stod det 2 blombud utanför dörren! Men hur lyxigt är det inte att få blombud? Och då jag stod och fixade med de vackra blommorna i köket så ringde det på dörren och där stod min kära vän Bodil och överraskade mig med bubbel och mitt favoritgodis. Åh så glad jag blev!!!  Sen cyklade vi girls in till stan och hjärtat bjöd mig på middag på Pinchos. Såå super mysigt & gott!  Efter det cyklade J vidare till sin dans och jag cyklade hem och öppnade en liten flaska Möet som jag lagt på kylningen (en sån där mini du vet, perfekt då man är själv) och bara njöt av att det var MIN dag.  Och i morgon landar JIG i Luleå så då får vi fira mig tillsammans alla 3. Det blir helt perfekt! 🙂

 

Det var både sol och regn på min dag, men mest sol så jag kunde cykla överallt hela dagen vilket ju passade perfekt när….

… jag blev bjuden på ett kallt glas vitt till lunch! Är det födelsedag så är det!  Jag åt en riktigt smarrig räksmörgås också fick jag presenter! och finns det något bättre än att få tunna platta kuvert…. ? Jag älskar det!!! (tusen miljoner tack för en riktigt mysig & trevlig lunch och för presenterna mamma & H).

När jag sen kom hem så möttes jag av detta! 2 blombud stod utanför dörren och det är ju bara så otroligt super lyxigt att jag blev helt lycklig! 

Det ena var från våra bästa vänner i Oslo, Kjersti med familj, och tårarna rann då jag fick se att det var från dom. Åhh världens bästa vänner som jag saknar så otroligt mycket. (tusen 1000 miljoner TACK kära bästa K & Co.). Och hur vacker är inte buketten? Loooove it! 

Det andra blombudet var från min älskling Mr.JIG som tyvärr inte var hemma på min dag. Så fantastiskt vackra rosor i min absoluta favorit färg: roooosa!!  och jag tror inte JIG tänkte på vad 10 rosor betyder då han beställde dom men, nu då jag googlar det så ser jag att de betyder “att man tycker att någon är vacker” så TACK för komplimangen älskling!  Jag älskar dig! (ska berätta för honom vad rosorna betyder när vi ses till helgen, ha, ha).

Sen dök plötsligt min kära vän Bodil upp utanför dörren med bubbel och mitt favorit godis. Alltså hur glad blir man inte över att få bli så överraskad?!  Åh lycka!!  (tusen 1000 miljoner TACK kära fina vännen).

Klockan 17.15 hade J bokat bord till oss på Pinchos och det var så otroligt mysigt att cykla in till en middag bara hon och jag och till något som HON ordnat med helt själv.  Mitt mammahjärta svämmar över av sånt… !  

Man måste ju bara älska miljön inne på Pinchos. Så fin, crazy & kul inredning och J vet hur noga jag är med bordsplacering då vi går ut och äter så hon hade sett till att vi ett perfekt bord med soffa under cirkustaket och där satt vi sen och pratade om livet och åt riktigt gott.  Bästa födelsedagsmiddagen! 

Åh det var SÅ mysigt att få fira min dag tillsammans med min älskade Johanna. Speciellt eftersom det var några år sen sist för de senaste åren har jag och JIG rest bort på min dag så… tusen 1000 miljoner TACK världens bästa Johanna för att du ordnade världens bästa födelsedag för mig! Jag älskar dig!!! 

 

Alltså SOM jag älskar födelsedagar och att bli firad!!!  och nu ser jag fram emot att fortsätta firandet till helgen då hela min lilla familj är samlad under samma tak.  Jag ska faktiskt ta och köpa mig en stor ballongbukett idag och pimpa ljusgården med här hemma för det kan aldrig bli för mycket glitter, konfetti, ballonger, blommor, bubbel eller pom pom´s.  Bring it on!!! säger jag bara. Ha, ha.

Önskar dig en strååålande BRA torsdag! 🙂

P.S jag skrev tyvärr fel ang. Lindex rabatt häromdagen (förlåt) men NU har de -20% på alla damplagg t.o.m. 22/9. Ett tips! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, My Birthday | 5 Comments

5 responses to “TUSEN MILJONER T.A.C.K. !”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så fint du har blivit firad! Hon är för fin din Johanna. Så mysig dag och så snygg outfit du hade, så snygg! På tal om rabatt har apoteket.se jättebra rea på ACO solkräm 40 procent på vissa och sen koden NYKUND20 gav ytterligare 20 procent rabatt, så jag bunkrade inför Thailand. Härligt det va att få se bilder från din dag. Stor kram

 2. Anna says:

  Åh vilken härlig dag! Du förtjänar allt det BÄSTA!! Glad för din skull finaste.

  Ha en strålande fin eftermiddag!
  Kram kram

 3. GRATTIS i efterskott.
  Ser ut som du blev ordentligt firad.
  Kram Titti

 4. Karin says:

  Åh, så söt din Johanna är! Både på insidan och utsidan! Du kan vara stolt över henne.
  Kram från Karin

 5. Marianne says:

  Vilken trevlig födelsedag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *