TUSEN MILJONER TACK!!!

Dagens tänkvärda att ta med sig in i veckan…  

Happy new week mina fina bloggvänner! 

Ny vecka och nya härliga möjligheter!!! Och jag har inte ord för hur tacksam, smickrad, rörd, glad & lycklig jag är över alla era underbara kommentarer fyllda med så mycket kärlek och glitter som strömmat in i mitt senaste inlägg. Åh ni är verkligen de allra finaste och bästa bloggvännerna och jag är så obeskrivligt tacksam över att jag får ha er i mitt liv! Vilken skatt!!!  Och det är tack vare er som jag öppnade upp min mac på morgon för utan er fantastiska feedback så hade jag nog faktiskt tappat lusten… Men nu lägger jag all negativ kritik åt sidan och bloggar vidare som vanligt eftersom jag känner i hjärtat att ni är så otroligt många fler som gillar det jag gör än tvärtom och den känslan gör mig super super HAPPY!!!

Och måndag idag och här uppe i norr så fullkomligt vräker snön ner och det är helt magiskt vackert ute.  Och i fredags så ankom JIG Luleå och vi har haft en riktigt mysig helg tillsammans jag och min lilla familj. Vi startade med en soft och skön fredagskväll då vi såg ikapp alla Solsidan avsnitt som vi missat sedan den nya säsongen drog igång och hur mycket jag än älskar den serien så känner jag inte riktigt att den känns lika bra nu… och jag sitter och funderar på varför de satt på Mickan en peruk?  Sen blev det lördag och det var en stor dag för Johanna! Ni som följt mig länge vet att hon gick på en audition förra året som hon inte gick vidare på vilket var långt ifrån någon kul upplevelse speciellt med tanke på att hon var den enda av sina vänner som inte blev uttagen…  Men hjärtat är stark så när det var dags för ny audition i somras så gick hon dit på nytt och – den här gången kom hon med! Så nu är hon en del av LF Stunning Stars som kommer att dansa i time-out´s på BC Luleå´s hemma matcher (Luleås herrbasketlag). Och – plötsligt så bestämmer sig J för att göra en egen dans! Så, hon hittar en låt som mixas till 40 sek (som varje time out är) också satte hon igång att träna på koreografin här hemma och i lördags var den stora dagen då hon skulle visa upp sin dans för tränarna och sedan lära ut den till alla andra i Stunning Stars. Så hon körde 2,5 time och fick DEN mest fantastiska responsen ! Åh mitt mammahjärta höll på att smälta sönder… Hon är så modig och så trygg i sig själv Johanna vilket är en helt fantastisk egenskap att bära med sig i livet!  Efter hennes dans gick vi på bio och såg den nya svenska julfilmen “Jag kommer hem igen till jul” och den var helt OK… lite mörk och dyster… så ingen man går ut skrattande från salong efter att ha sett…och väldigt förutsägbar… vi ger den G G G (av 6).  Och igår så firade vi Farsdag! Min älskade pappa bjöd oss på en härlig, god och super trevlig brunsj med bubblor inne på Hotel Savoy och sen hade vi mamma & Co. på middag här hemma på kvällen.

Så – jag lämnar en riktigt mysig & härlig helg med massor av värdefull familjetid bakom mig! 🙂

 

När jag dukade igår så ville jag skapa känslan av att julen närmar sig samtidigt som jag inte ville att det skulle se och känns så “juligt” så – jag gick för att skapa en “förjulskänsla” med inslag av granar och massor av tända ljus…   Fördrinken serverade jag på en bricka från Lagerhaus (tycker den här nya kollektionen är så fin).

Det är så svårt att få till riktigt bra bilder i mörkret men här ser du i alla fall en glimt då jag var igång med dukningen…  Jag tog upp granarna från brickan med detaljer som granljus och små granar i ljusstaken… 

Sen gick jag för små granar med ljus i istället för färska blomster också knöt jag matchande gröna silkesband runt servetterna och kryddade med en chokladbit som gick i samma färger…  (granljusen, chokladen och silkesbanden hittade jag också hos Lagerhaus).   Att duka med inslag av granar är ett tips nu i november innan advent är här! 

 

Nu fångar vi den här måndagen och jag ser fram emot att blogga vidare från resan senare idag!

Och tusen miljoner T.A.C.K. igen för er fantastiska feedback! Ni gör mig väldigt, väldigt glad!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “TUSEN MILJONER TACK!!!”

 1. L says:

  Väldigt fin dukning, har du tillverkat granarna med ljus eller finns dom att köpa färdiga?

  • Tusen mijoner tack för härlig feedback! 🙂 De fina granarna med ljus i har jag köpt så som de ser ut men det är flera år sen … så osäker på om de fortfarande går att få tag i? De kommer från House Doctor så googla och checka! Håller tummarna för att de finns kvar i deras sortiment!

   Önskar dig en riktigt fin start på veckan ! Kram! 🙂

 2. Ulrika says:

  Ser mysigt ut och så härligt att våga och lyckas för din dotter 🙂

  Kram från Ulrika

  • Åh tusen miljoner TACK för härlig feedback Ulrika och fina ord om Johanna! 🙂 Ja, hon fick verkligen lära sig att man inte ska ge upp utan att fortsätta att kämpa för sitt mål. En väldigt fin erfarenhet att bära med sig !

   Önskar dig en magisk dag och en vecka fylld av lyckliga stunder ! Kram! 🙂

 3. Des says:

  Så fint dukat! Jag undrar också hur du gjort m granarna ?

  • Åh tusen miljoner tack för fina ord Des och tusen 1000 miljoner TACK för den kommentarer jag ser att du skrev i mitt förra inlägg ! Jag sätter enormt stor pris på varje ord i det… !!! 🙂 Och granarna – de köpte jag för något år sedan, de kommer från House Doctor! Osäker på om de finns kvar i deras sortiment nu men googla och checka så håller jag tummarna för att du får tag i de !

   Önskar dig den bästa starten på veckan och TACK igen för att du ger mig den feedback som sprider glitter över mitt bloggande ! Kram! 🙂

 4. Pia says:

  När jag såg din bilder och du skrev om snö så fick jag en känsla av att man skall skapa en säsong som kallas pre-christmas.

  Vad härligt att din J hittat sin grej med dansen !

  Önskar dig en härlig vecka Och nu skall jag fixa lite pre christmas !

  • Men ÅH så glad jag blir över att du ska fixa lite pre-christmas där hemma Pia! För den här tiden på året, då det så mörkt ute, kylan och snön kommer och vi går och väntar på julen behöver lysas upp så mycket det går ! 🙂 Och ja, Johanna älskar verkligen sin dans och dansar just nu 5 dagar i veckan. Det är så kul att hon hittat “sin grej”!

   Önskar dig också en riktigt härlig vecka och njut nu ditt pre-christmas fix ! Kram! 🙂

 5. Karin says:

  Vilken härlig helg ni haft. Och SÅÅÅ fint du har dukat, ser verkligen mysigt ut. Sen vill jag tillägga att Johanna är modig och klok och tar för sig. Hon kommer att nå långt i livet och lyckas. Kram från ett soligt Skåne!

 6. Lena says:

  Alltid så fina dukningar. Vem vill inte sitta ner vid det bordet 🙂

 7. Elisabeth says:

  Nydelig som alltid ❤️ Har du noen tips til hvor man kan kjøpe pene, hvite duker? Helst som ikke må strykes, hehe

 8. Viktoria-pinkpastry says:

  Som sagt tidigare du är drottningen över fina dukniningar, vilken fantastisk värdinna, så härligt! Så roligt för Johanna så fantastiskt duktig! Det är ju vi som ska tacka för bloggen, du och den är en skatt om du bara visste hur mycket glädje du skänker! Stor kram

 9. Amie says:

  Säger det igen, samla dina tips och ge ut en bok! Du är makalöst skicklig, fantastiska dukningar!

 10. Marianne says:

  Inspirerande blogg !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *