TUSEN T.A.C.K. FÖR ALL PEPP!

Happy torsdag fredag darlings! 

Alltså vilken dag… ! först en super härlig power walk i ett helt fantastiskt vackert höstväder, sen, då jag kom hem så ligger det ett paket till mig postlådan! Det händer verkligen inte ofta och jag blev SÅ glad (tusen miljoner TACK bästa Jonas), och som grädde på moset så hade jag dessutom fått brevsvar ang. min tutt check och det stod att jag inte hade några som helst tecken på bröstcancer (l.y.c.k.a.!!!).  Men inte nog med det, sen fick jag världens finaste meddelande på min insta.story (där man kan skicka privat) av en riktigt fin instavän.  Jag blev så rörd över alla fina ord att jag började gråta och den feedbacken jag fick gav mig den blogg / instagram energi jag behövde för ibland känns det som att “alla andra” postar så perfekta inlägg att jag inte riktigt känner att jag kan matcha… och då kan jag plötsligt tänka att jag kanske ska sluta blogga? Men – så får jag plötsligt så magisk feedback att jag känner att det är SÅ värt att lägga ner tid på min blogg trots allt. Och ALLA ni som följer mig har bjudit mig på så magisk feedback och pepp sista tiden att jag inte har ord… ni är verkligen de BÄSTA!!! Love you all!!!

Och så är det plötsligt fredag! Hjälp, förlåt! jag upptäcker NU att jag aldrig postade inlägget jag började på igår. Vet inte riktigt vad som hände?  Men det var nog bara livet som kom mellan…  Johanna hade kompisbesök efter skolan och sen var vi bjudna på en riktigt trevlig & god middag på restaurang CG´s med mamma & Hans.  Thailandvänner till oss, som även är grannar till mamma & H, var också med, och min bror, så det var en riktig family & friends kväll. 🙂

 

Jag gick på middag i byxor från Zara och blus från Monki, matchade med min favorit väska från Gucci, skor från Steve Madden och solbriller från Chloé. Johann har på sig fluffig jacka från H&M. 

 

Nu har jag precis tittat på kvällens Val debatt på SVT och jag måste säga att jag inte blev så mycket klokare inför valet på söndag… Den jag tycker formulerar sig bäst och talar bäst är, tyvärr, Jimmie Åkesson, han är rak och tydlig. Annie Lööf gillade jag först men efter att ha sett henne i de senaste utfrågningarna & debatterna så har hon tyvärr fått mig att tänka om. Jag gillar inte hennes teknik att först tala illa om någon annan partiledare och sedan lyfter sin egen åsikt + att jag tycker att hon verkar så otroligt arg och upprörd mest hela tiden, det är som att hon lägger all energi på att vara irriterad på Åkesson.  Med det sagt så står jag fortfarande och väger mellan Socialdemokraterna och Moderaterna och det enda jag 100% har bestämt mig för det är att min vän Bodil, i Socialdemokraterna, får min lokala röst, hur jag sedan röstar i riksdagsvalet är som sagt oklart…  Det är verkligen inte lätt detta!  Stefan eller Ulf, Ulf eller Stefan? i morgon ska jag ta mitt beslut.

Önskar dig en fin fortsättning på kvällen och en riktigt god natt! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “TUSEN T.A.C.K. FÖR ALL PEPP!”

 1. Caroline says:

  Men du!
  Inte någonsin sluta blogga! Älskar din feelgood-oas. Har varit dålig på att kommentera sista tiden, men läser dig varje dag.

  Nu till detta inläggs väsentlighet! Din outfit som du är så jävla snygg i!

  Puss ❤️

 2. Emma says:

  Nej sluta aldrig blogga. Din är den enda blogg jag läst varje dag du bloggat utan uppehåll sedan du började typ! Jag hittade till den långt innan jag själv hade barn och nu har jag tre. De bloggar du ” tävlat” mot som jag slutat läsa är ändå stora bloggare.
  Kram

 3. Pia says:

  Men vad är det för fel på din blogg ! Och vad är det för inlägg du inte får till. Har läst din blogg sen jag vet inte när men nog i mer än 10 år och du har en stil som i alla fall jag gillar. Skulle bli tomt om du försvann !
  Sen om jag inte riktigt alltid har samma prioriteringar som dig är en annan sak men hela världen kan ju inte bestå av lika för vad tråkig världen skulle bli.

  Önskar en mysig ljuvlig helg !

 4. T says:

  Jimmie må vara en god retoriker och kan charma sig till att sälja sand i Sahara men hans kunskaper och den fakta han besitter räcker inte långt.
  Jag på inte min röst för min skull utan för mina barns skull. För framtiden. Inte för nästa mandatperiod. Det var ett svårt val. Här du gjord valjompassen online?

 5. Cecilia says:

  Hitler var också en väldigt duktig talare, precis som Åkesson 🙂

 6. Viktoria-pinkpastry says:

  Älskar din blogg, den enda jag fortfarande besöker, är så härlig och skänker så mycket glädje och inspo. Ja fy tänkte lite samma som den som skrev ovan att överleva Hitler var ju en fantastisk talare, som pga av det blev vald genom ett demokratiskt val och sen vet vi ju hur det gick sen. Tycker det är skrämmande att han vill inskränka på abort rätten, det är en rättighet vi har i Sverige som vi ska va rädda om. Om man tittar historiskt inte så långt bak till 80 talet på partiet SD grundar sig på och deras tankar om arbort så är det fruktansvärt. Känns som det är dit de vill komma, att abort endast ska va tillåtet om fadern är utländsk och annars ska kvinnan tvingas föda fram barnet och adoptera bort det till ett svenskt par. Nu hänvisar han till att han är rädd om kvinnor, men det är en ganska stor risk att föda barn också i jämförelse med en abort om man tittar på statistik.

  • Viktoria-pinkpastry says:

   Trist det är när man skriver på mobil jag menade att skriva att även Hitler var en fantastisk talare. Hoppas du har en Fab dag älskar bloggen som sagt

 7. Maria says:

  Älskar din blogg!

 8. Emma says:

  Tycker så mycket om din blogg. En av få jag följer <3

  Tror man ska tänka att inte rösta på Stefan eller Ulf utan på politikens ideologi. Jag rösta rött fast jag kanske mer personligen kortsiktigt skulle gynnas av blött. Pga tror på jämnlilhet 🙂

  Ha en härlig kväll! /trogen bloggläsare

  • Johanna says:

   Enig. Att ha två så olika partier att välja mellan känns konstigt. Gör valkompassen, läs på! Det handlar inte om en person, vad man tycker om denne.

 9. Anna says:

  En bra låt håller i evighet-en hit blir fort en plåga… bra citat jag läste idag ang att så många ska bestämma sig nu efter slutdebatterna. Lätt att som du se till endast partiledaren och hur de når fram och inte till budskap och ideologi först o främst. Tror man ska backa, höja blicken och se helheten och välja med magen. Soc/mod är ju i olika helt ändar av skalan?!
  Åkesson -jo han kan säkert snacka men såg nu inte hans hånfulla leenden etc – usch vilka olustkänslor!

 10. Amie says:

  Det som är så skönt med din blogg är att den fortfarande är en blogg och inte en reklamsida 🙂 Fortsätt du i samma stil så har du kvar din trogna läsare sen många år i mig 🙂 Ha en härlig vecka även om den är lite politiskt rörig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *