TWEENIE SHOPPING…!

Det var den dagen….! Vi girls har haft en riktigt soft start på veckan (jag känner tyvärr att jag nog håller på att bli förkyld, är frusen och inte helt i form…) och i kväll så har vi hängt uppe på pysselrummet och röjt. Såå skönt att vara igång! men nu ska vi avsluta kvällen med att se en film så fortsätter vi i morgon. Och då ska vi ställa in det nya vi köpte i Stockholm på J´s rum. De där detaljerna som kommer att bidra till ordning & reda i 2018 och jag passade på att knipsa en bild av dem då vi packade upp. Och nu slog jag precis på Cancergalan på TV4 och började gråta av Läckbergs tal om sin pappa.. uff, cancer är en så förfärligt obehaglig, läskig, otäck sjukdom och mina tankar går till alla er som på något sätt är drabbade. Senast jag var på en begravning så var det av en fantastiskt fin vän som gick bort i denna hemska sjukdom och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag ska slippa uppleva den sorgen igen…

 

Missa inte rean hos Bookbinders på NK om du bor / är i Stockholm! Vi hittade den här super fina Weekly Plannern för bara 148kr, och förvaringsboxarna (man kan aldrig ha för många…) de köpte vi till -70% på pappersavdelningen (på NK), jag tror de kostade typ 20-30 kr / st. Snacka om fynd!  Sen ville J ha pappers-samlare till skrivbordet att förvara vita A4 ark + läxorna i (de får nästan alla läxor på lösa ark…) så dessa från Ordning & Reda fick bli med oss + linjalen (SOM vi saknat en bra linjal, vår är spårlöst försvunnen…).  Och skorna till J, de hittade vi också på rean på NK, perfekta till vårt winter wonderland.

Nu njuter vi den här kvällen och ger de vi har omkring oss en xtra varm kram för varje dag är en gåva och livet ska levas här och nu…!

Kategori: Casa Gizmolina | 4 Comments

4 responses to “TWEENIE SHOPPING…!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Åh så fina boxar. Förvaring kan man aldrig ha för mycket. Du har så rätt det är i ögonblicket allt händer.

  2. Kerstin says:

    Butiken stänger, det är därför det är utförsäljning och många fynd kan göras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *