UNIVERSAL STUDIOS.

Goood söndag mina kära vänner! 

Det var så härligt att vakna till en glad – ikke corona relaterad – nyhet på morgon! Nämligen den att Pilot Pete, Peter Weber som var The Bachelor USA, har träffat kärleken! Oh yes, till slut hände det tydligen. Ha, ha. Och gissa vem det blev? Tjejen som han träffade f.ö.r.e. inspelningen startade, Kelley Flanagan !  Oh, la, la…   Men jag tror faktiskt att de passar riktigt bra ihop! och jag blir lycklig av lyckliga kärleks historier, speciellt i dessa tider.

Annars är det ett riktigt grått väder här i norr idag men det var väntat så det känns helt OK.  Jag ska fortsätta att tvätta av “staketet” runt terrassen också ska vi börja tömma det rum som varit J´s lounge/studyroom/pysselrum genom åren. Nu ska det bli ett helt annat typ av rum….   Och på tal om TV program, såg du finalen av Stjärnornas Stjärna igår? Vi har aldrig tittat på det programmet tidigare men fastnade i det förra lördagen (i brist på annat…) och eftersom jag alltid varit väldigt glad i David Lindgren så ville vi inte missa finalen igår och tack gode gud att han vann för han var ju så överlägsen bäst!!! Såg du? Sen såg vi film också: Dum & Dummare. Hur crazy film som helst men skönt att få skratta. Vi mår bra av det! 🙂

 

Nej men alltså minns du tiden då vi kunde resa iväg och njuta palmer? Åh jag kan nästan inte vänta till världen öppnar upp igen för jag har aldrig tidigare i mitt liv upplevt att inte ha en resa att se fram emot, det har blivit en livsstil för oss med hem i flera länder, också nu:  100% bara vara hemma.  Det är en stor kontrast. Helt klart. Men världen ligger kvar där ute och väntar på oss och det känns underbart att ha det att se fram emot!

Och jag har inte bloggat klart om vår L.A. resa som vi idag kom hem från för 8 veckor sedan. Så nu får vi drömma oss iväg till då vi besökte Universal Studios och hade en av de BÄSTA dagarna! Alltså det stället var sååå fantastiskt ! och vi hade i.n.g.a. förväntningar och valde medvetet att inte gå in och söka fram bilder / klipp etc. innan så vi kom dit med helt öppna ögon och vi älskade precis allt !!!  (jag hade varit på deras studio i Florida men det var för typ 28 år sedan… ). 

 

Jag uppdaterar inlägget under dagen med fler bilder!

 

Nu ska jag njuta nya inspirerande magasin framför Nyhetsmorgon innan resten av familjen kommer ner.

Önskar dig en underbar söndag fylld av härlig feelgood!!! 🙂

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

Kategori: Allmänt, Los Angeles 2020 | 2 Comments

2 responses to “UNIVERSAL STUDIOS.”

  1. Emma says:

    Jag blev också glad av den nyheten och även fast alla va gulliga tyckte jag just dem två passa bäst ihop!

  2. Mia says:

    Ja, visst vill vi att allt blir normalt men känslan av att sitta trångt i ett överfullt flygplan i flera timmar eller buss eller biosalong äcklar mig… Ursäkta ordvalet! Det kommer nog dröja innan livet blir som vanligt igen! Men är glad över alla resor vår familj gjort och alla minnen vi fått!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *