UTANFÖR MIN COMFORTZONE…

Glad tisdag mina kära vänner! 

Idag händer det! vi girls ska iväg på en resa till en plats där vi aldrig tidigare varit och vi är såååå super PEPP !!!  Johanna vet fortfarande inte helt säkert vart vi ska. Eller ja… alltså jag råkade försäga mig igår, hon var på stua och jag stod i köket också frågar ropar hon “mamma, när reser vi hem från det hemliga stället på söndag?” och jag bara “du menar när vi reser från Dubai?” Gaaaahhh…. men jag fick till att jag bara var totalt förvirrad och försökte prata bort det men Johanna är ju smartare än så så ja, till 99,99 % är hon nu bombis på att det är dit vi ska men jag säger fortfarande att det är hemligt. ha, ha.

Och jag får erkänna att jag är pepp på målet men inte riktigt lika pepp på själva resan dit… för jag ska för första gången ever flyga med ett bolag som jag aldrig brukar flyga med… och det mina vänner är lååååångt utanför min comfort zone så jag är inte helt mig själv idag…  Har bokat taxi till flygplatsen ovanligt många timmar i förväg och har aldrig någonsin tidigare fått tänka igenom min packning så noga för nu är det max 20 kg och that´s it!  Och det mina vänner är stooor skillnad mot de typ minst 70 kg jag brukar ha med mig… oh my…  Så ja, mycket som är en prövning den här gången och jag gillar det absolut inte men it´s a first time for everything…  Och – jadå , jag har köpt till 20 kg extra till hemresan in case of shopping… 😉

Nu är hjärtat på vift med en bästa vän och ska jag iväg och styla mitt hår. Skönt att resa med piffat hår som håller några dagar!

 

Önska oss lycka till på denna ovanliga resa och glöm inte att följa vårt äventyr på min instagram & instastory! (jag heter gizmolinas på instagram). 

 

Önskar dig en magisk dag!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “UTANFÖR MIN COMFORTZONE…”

 1. AnnaE says:

  Men vad har du med dig 70 kg tänker du inte miljömässigt tänk om alla skulle ha med sig 70 kg hur mkt mer bränsle skulle då inte planen sluka. Gör det till en utmaning att packa lätt tänka ut kombinationer som håller. För en vecka brukar jag ha max 15 kg.

 2. L says:

  Hur mycket behöver man i värmen? Låter ju galet och väldigt överdrivet.

 3. Hoppas att ni får en härlig resa! Men jag ser inte heller problemet med packningen. Det löser sig alltid. 🙂

 4. Elin says:

  Vi reiser ofte med Norwegian, stort sett fordi de har direkteruter der man med andre flyselskap må mellomlande (med større fare for å miste bagasjen). Vi er godt fornøyde 🙂

 5. Petra says:

  Kan inte annat än att stämma in i kören här. 70 kilo är ju en vuxen person! Du kan omöjligt behöva alla dessa plagg och prylar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *