VACATION MODE ON…!

Goood morning och happy new week darlings! 

Regnet smattrar mot fönsten här uppe i norr och just nu saknar jag vårt hem nere i Thailand något heeelt enormt mycket! Hela min kropp skriker efter lata softa dagar vid poolen med +30 grader och varma kvällar på terrassen med ett glas kallt vitt… Åh det hade varit sååå skönt att vara där nu! precis som vi brukar sedan 13 år tillbaka… Men nu gäller det att tänka positivt och fokusera på det som är viktigast: att vi och alla runt omkring oss får vara friska! Det är prio 1 och det finns ingenting som betyder mer. Så nu gäller det att hålla fast vid de positiva tankarna om att vara hemma i sommar. Jag försöker tänka på allt vi får gjort som kommer att underlätta när hösten och vardagen gör sin entré igen plus att jag ser tiden vi får med mina föräldrar som en otroligt värdefull sak.

Och på tal om mina föräldrar så bjöd min älskade pappa oss på en underbart god laxmiddag i fredags! Klockan 18 stod han ute på bron med varm middag i en påse som vi hämtade och sedan åt hemma i ljusgården.  Så super lyxigt och så gott! Min pappa är verkligen en mästerkock!!!  (jag har mycket att lära av honom…).  Och sen, igår så firade vi min älskade mamma som fyllde 77! Det var första gången på m.å.n.g.a. år som jag fick fira henne på dagen så därför extra kul. (vi har alltid varit i Thailand då hon fyllt år). Sen blev det också första gången som jag inte kunde shoppa kläder till henne från favoritbutiken i Phuket i present så jag fick tänka om och tänka till och det resulterade i att hon bl.a. fick den ljusstake från Klong som hon länge önskat sig + lite annat smått och gott och en fantastiskt f.i.n tavla som Johanna målat!  Och alltså vilken otrolig TUR vi hade med vädret igår så att vi kunde ses och fira för idag hade det inte gått eftersom vi bara kan ses utomhus! 🙂

 

För 2 år sedan gick Johanna på International Summer School i Thailand de här veckorna och det var bara sååå fantastiskt BRA på alla sätt!  Och idag skulle hon ha startat en online school men tyvärr blev det framflyttat så får berätta mer om det när det blir av, OM det blir av…  Världsläget är ju så pass speciellt nu att allt inte alltid blir som  planerat… 

 

Nu fångar vi den här veckan och påminner oss om att vi är capable of amazing things…!

Och FÖRLÅT för att jag inte får till att blogga varje dag nu på semestern och förlåt att jag skriver att jag ska uppdatera med bilder men att det dröjer. I´m on vacation mode + att jag tar tillvara tiden nu då JIG är hemma hos oss girls  i några veckor.  Hoppas ni förstår!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “VACATION MODE ON…!”

  1. Marie Å says:

    Såklart vi förstår!! Bara ännu roligare när det kommer nytt inlägg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *