VACATION MODE ON…!

Happy weekend darlings! 

Men alltså snacka om att jag njuuuuter!!! Här är så otroligt varmt, soligt och helt fantastiskt härligt! Solen har strålat från en vackert klarblå himmel heeela dagen lång och det har varit runt +33 grader.  Pure magic!!!

Vi har hängt här hemma på resorten hela dagen och bara chillat. Jag har ätit god thaimat, bläddrat i magasiner, somnat i solstolen, badat, tagit ett iskallt glas vitt och varit så tacksam över att vi lyckades få till att resa ner hit trots allt.  För även om sommaren är helt fantastisk hemma i Luleå också så blir det aldrig lika varmt och avslappnat som här! 🙂

Något av det härligaste jag vet om här nere är att jag a.l.d.r.i.g. behöver fundera på hur varmt det är ute? så jag kan alltid ta på mig bikinin direkt då jag kommer ut från duschen för jag VET att det är bikinivärme. VARJE dag.

 Och att sen sätta sig ute på terrassen under takfläktarna och äta frukost… Pure happiness!!! 

Och ja, vi låg på exakt samma ställe nere vid poolen idag….  Det är lyxen med att bo som vi gör, att vi aldrig behöver springa ut och paxa solstolar för här finns alltid plats. 

Jag låg och myste med inspirerande magasin och senaste Sköna Hem är ovanligt fräscht måste jag säga. 

Det är som sagt ingen direkt trängsel här…. Johanna hade hela poolbaren för sig själv då hon satt där och knipsade pics. Så ja, detta är verkligen som vår egen pool hemma på gården… ! 

Sen gick vi och lunchade på restaurangen här hemma på resorten.  Den har fått ny ägare, igen! (very thai style att de byter ofta…) och som TUR är så har de öppet hela sommaren. Det gör det så mycket smidigare för oss eftersom vi bor “på landet” och inte har gångavstånd till restauranger etc.  Hur som helst – jag åt en chicken paneng och det var såå gott!  Sen bar vi med oss mat upp till JIG som höll sig hemma idag för att vila foten. 

Strax efter kl.18 börjar solen att gå ner (sååå stor kontrast mot i Luleå där solen går ner efter kl.23 och upp runt kl.24) och hur vackert är inte detta? Hela poolen ser helt rosa ut! Ögongodis deluxe…  Senare på kvällen gick ner till restaurangen igen för att äta middag med fina vänner (grannar till oss här nere) och då blev JIG med oss ner också och vi hade så trevligt att jag helt missade att fota…  ett tecken på att jag kommit in i vacation mode. 

 

Nu är klockan 00.15 här och det är dags för mig att dyka i säng. Jag har varit så galet jet-lag igår + idag så jag sov till kl. 11 (efter att jag var vaken 03.15 – 05.30 i natt…) och har somnat i solstolen 158 gånger under dagen…zzz… Det är alla naps som gör att jag lyckats hålla mig vaken så här sent så fingers crossed att detta bidrar till att jag får sova hela natten! Det vore så skönt.

Önskar dig en riktigt fin kväll vidare! 🙂

Godnattkram!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina Phuket, Sommaren 2019, Thailand 2019 | 8 Comments

8 responses to “VACATION MODE ON…!”

 1. Älskade Thailand SÅ vackert.
  Chicken Paneng favorit hos mig.
  Kram Titti

  • Åh ja Thailand är bara helt underbart härligt! 🙂 och jag tröttnar aldrig på chicken paneng. Så kul att du också gillar den rätten! Och jag blev så glad då jag läste att du också “måste” resa i samma outfit och med samma saker för då är det inte bara jag… 😉

   Önskar dig en underbar avslutning på helgen Titti! Kram!

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh ser helt ljuvligt ut! Vi har sovit en natt hemma nu och ja alla längtar tillbaka. Som du skriver om man mot förmodan får en fin dag här hemma så är det inte alls samma värme. Helt underbart att du bloggar från er resa så roligt och se. Stor kram

  • Åh har ni kommit hem nu? Jag som hade hoppats på att vi skulle få en chans att ses här nere ! Förstår att du längtar tillbaka!! kanske det inte behöver dröja allt för länge till ni är här igen? Och jag blev sååå glad då jag läste din långa härliga kommentar där du berättade att du varit på Lola och Catch / gått i mina fotspår här nere. Helt underbart!!! 🙂 Jag är såå sugen på att ta en tur upp till både Lola & Catch själv en dag snart… men får kanske bli då J går på summer school…

   Och tack snälla du för härlig feedback. Det peppar mig i mitt bloggande! Njuut kvällen vidare och jag önskar dig en riktigt fin start på veckan! Kram! 🙂

 3. Marie Å says:

  Blir så glad av dina härliga semesterinlägg!!
  Och tack för att pepp och inspo kring skolavslutningen, blev en riktigt fin dag!

  • Tusen miljoner TACK för underbar feedback och peppande ord Marie! Åh nu blev jag sååå glad!! 🙂 både över att du uppskattar mina semesterinlägg och över att du gillade min inspo inför skolavslutningen. Så härligt att höra att dagen blev riktigt fin!

   Njut kvällen vidare och jag önskar dig bästa veckan! Kram! 🙂

 4. Anna says:

  Underbart att ni kom iväg! Så härligt att läsa din blogg, har följt dig i många år. För mig är Du är verkligen den feelgood oas som du vill att din blogg ska vara. Du förgyller min vardag som av olika anledningar just nu inte alltid känns så ljus. Tack!

  • Men åh nu blir jag helt rörd…. Tusen miljoner TACK för de finaste ord och den finaste feedback Anna!!! Du anar inte hur glad jag är nu. You made my day !!! 🙂 Och att höra att du har följt mig i många år och att jag är en feelgood oas är det som inspirerar mig till att fortsätta… så: TACK !

   Och ett tips til dig nu då allt inte känns så ljust är att du hittar ditt “happy place”, en plats dit du kan gå och tanka energi och bara andas och njuta… Ta med dig en notatbok dit och skriv ner vad som gör dig lycklig och försök sen att göra de sakerna så ofta du kan… !

   Jag önskar dig en riktigt, riktigt fin ny vecka och jag skickar massor med styrkekramar din väg! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *