VALBORGSMÄSSOAFTON.

 

Happy New Week & Valborgsmässoafton kära bloggvänner! 

Att få starta veckan med fridagar är ju bara så otroligt lyxigt!  Och det blev en lång härlig sovmorgon på oss girls något som jag tror räddade hjärtat från att bli sjuk för hon var inte helt tipp topp igår så när hennes bästa vän åkte hem runt kl.21 (efter en riktigt kul sleepover weekend) så tog hon direkt på sig pyjamasen och la sig under en filt…   hon var super snuvig och slapp så ja, fingers crossed att hon mest bara var trött efter intensiva dagar, det lutar i alla fall åt det…

Och nu sitter jag här och inbillar mig att JIG kan dyka upp här i LLA idag… ? fick plötsligt en känsla av det… men har ingen aning? för vi har inte pratat i telefon sedan i fredags? tror jag… och jag tror att han reste hemåt från Hong Kong igår? men om han sen skulle flyga till Oslo eller LLA, det är väldigt oklart..? Så tokigt. Ha, ha. Är det bara vi som har så dålig koll på varandra när den ena är ute och reser? Ibland brukar jag tänka att det vore bra om vi visste flight no / destinationer med tanke på hur världen ser ut idag… så ja, vi borde helt klart skärpa till oss.  Hur som helst – jag sitter med hårrullar nu så om han dyker upp så ser jag i alla fall OK ut i håret. Ha, ha. 🙂

Först fotar vi frukost, sen äter vi frukost… Inget konstigt med det! Ha, ha.  Bilden är från helgens sleepover och det var så mysigt med besök! (kom snart tillbaka till oss Agnes!).

Och sötaste lilla älskade Gizella som fyllde år i lördags. ETT år! Vi är så otroligt glada över att hon blev en del av vår familj i somras för hon strösslar underbar feelgood här i Casa Gizmolina. Ska visa mer av hennes firande i ett eget inlägg men så här pimpade jag i alla fall hennes matplats – med rosa vimplar + serpentiner.  

Och igår kom världens snällaste bror hit och monterade de efterlängtade stolar som gömde sig i den leverans som jag berättade att jag fick häromdagen.  Alltså DEN lyckan!!!  Jag är helt kär i dessa Adiron stolar som stått på min önskelista helt sedan vi flyttade in i huset.  De är sååå F.I.N.A.!! och dessutom riktigt sköna. Jag invigde de mot solväggen igår eftermiddag och nu är jag SÅ redo för sommar!  

Och idag: Valborgsmässoafton! och den här bilden knipsad här uppe i LLA denna afton för 6 år sedan dök upp på Facebook idag. Alltså om någon sagt till mig då att jag 3, 5 år senare skulle bo här uppe då hade jag skrattat ihjäl mig och sagt aldrig i livet! Så, att jag bor här nu bekräftar verkligen att livet är en resa där allt är möjligt…!

 

Nu pågår SPA en trappa upp för J och en söt vän (de testar en ansiktsmask som ser gör att man ser ut som en panda) och jag ska ta och ringa jIG och checka läget så att jag vet hur många jag ska duka till i kväll då jag bjudit in till familjemiddag här hemma. Min magkänsla brukar stämma så ja… blir intressant att höra om han är på väg hit…?  Sen är det första dagen på länge som vi har regn så känner ingen stress med att gå ut och som status är nu så tror jag att vi droppar brasa i kväll och myser hemma i stället.  Hur ska du själv fira Valborg?

(i Norge firar man inte Valborgsmässoafton så det är en vanlig jobb/skol-dag där, istället har de en lik brasa på en högtid som heter Sankt hans och som infaller samtidigt som vårt svenska midsommarfirande) 

Önskar dig en underbar start på veckan och en riktigt festlig Valborg! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “VALBORGSMÄSSOAFTON.”

 1. Här firas med bubbel och grillat.
  Solen skiner för tillfället.
  Ingen brasa det var länge sedan en sådan besöktes.
  När barnen var små.
  Önskar dig/er en trevlig Valborg med eller utan JIG!
  Kram Titti

 2. Lena says:

  Du ser ALLTID ok ut i håret 🙂
  du är jättefin!
  Valborg firas hemma, regn och rusk ute så jag längtar inte ut till någon brasa. Det var mer när barnen var mindre och ville följa med som vi gjorde det.
  Stolarna är ju jättefina. Ser riktigt sköna ut.
  Alltid så trevligt att titta in här – glad och trevlig blogg.
  Kan inte JIG någon gång i ett inlägg berätta om sitt arbete ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *