VALENTINE´S DAY COMING UP…!

…om det du vill ha är kärlek… så är ett tips att skicka iväg ett kort i posten inför Valentine´s day… du har så mycket att vinna och så lite att förlora…! 

 

Happy new week sweeties! 

Åh känslan när solen strååålar från en vackert klarblå himmel och skapar glitter i snön… magic!!!  och helt klart bästa starten på veckan!  Ja, nu har vi ny vecka och nya möjligheter och den här veckan är det VALENTINE´S DAY!  Och för mig som fullkomligt älskar alla anledningar att göra vardag till en fest så är detta sååå kul!  Jag köpte med mig en hel påse med Valentine saker från TGR i Köpenhamn som jag gömt så inte Johanna ska se…  och jag gleder mig som ett barn till att få pimpa upp här hemma med allt och strössla extra mycket kärlek över torsdagen.

Och vi girls lämnar en riktigt mysig helg bakom oss.  På fredagen hade J besök av en vän efter skolan och, kl. 16.55, 5 min före verkstaden stängde, stoppade jag med en taxi utanför och fick hämta min älskade bil. Sååå SKÖNT!!!  De hade bytt batteri och vad det kostade har jag valt att förtränga… (bye, bye min planerade Oslo weekend… snyft…)  Sen bjöd jag spontant över mamman till J´s kompis på bubbel + Talang så trots allt strul med bilen så slutade dagen riktigt, riktigt BRA.!  Och alltså jag älskar spontanitet!!! och spontana människor.  Jag bjöd in Maria kl. 19.15 och strax före kl. 20 var hon här. Love it!  (det är dessa vänner som vi umgicks med i Dubai och nu kom jag på att jag inte bloggat så mycket från den resan ännu – lovar att göra det snart).  Sen blev det lördag och då hade vi mamma, Hans och min bror här på taco middag + Mello. En riktigt trevlig kväll och många bra bidrag tyckte vi.  Jag tror faktiskt t.o.m. att vi kan ha hört årets vinnarlåt framförd av Liamoo + Hanna… Eller vad säger du?  Och igår var det norsk Morsdag!  Tyvärr lyste allt firande av mig med sin frånvaro eftersom JIG inte var hemma så vi får fira vid ett senare tillfälle… men jag fick underbart fina ord av mitt älskade hjärta och ett fantastiskt sms av min bästa vän som lyste upp. Och – dagen blev oavsett riktigt kul för vi hade en liten fotoshoot med bästa Ola!  Vi hade pratat om att få till detta i typ 3,5 år så ja, det var verkligen dags. Ha, ha.  Resultatet kommer att synas här på bloggen och på min darlings sociala medier så småningom… ! 🙂

 

Så här såg det ut här hemma på Valentines Day förra året!  Att pimpa huset med ballonger är verkligen the shit. Det blir festlig stämning sekunden då du blåser upp en ballong om du frågar mig!  Så – ett tips inför torsdag är tveklöst att köpa hem ballonger!!!  

För 2 år sen vid frukostbordet…  Ballong här också! 

Åh nostalgi… !!!  Så här överraskade jag Johanna när hon kom hem från skolan då vi bodde i Oslo. Vad kan hon ha gått i här? 2:a? 3:e klass? kommer inte ihåg…   Men – jag hade i alla fall ställt in en presentpåse som jag pimpat med ballonger som en överraskning på hennes rum. 

Bjud in till pyssel!!!  Så här såg det ut hos oss förra året då vi bjudit in söta vänner till att göra Valentine´s Day kort till mamma / pappa / mormor / morfar / farmor osv…   Köp hem rosa & röda ark, stickers, glitter etc… och låt sedan fantasin flöda!! för det finns väl inget som man blir så glad över som att få ett handskrivet kort strösslat med kärlek?!? 

Man behöver inte göra någon stor grej ut av dagen men bara det att duka lite extra festligt gör stor skillnad.

 

Nu fångar vi dagen och fyllder den med solsken & positiva tankar! 🙂

P.S om du postar ett kort inför Valentine´s Day så skriv “Öppnas 14/2” utanpå kuvertet så inte mottagaren öppnar det för tidigt… för hela poängen är ju att det öppnas på dagen…! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

1
Kategori: valentine´s Day | 3 Comments

3 responses to “VALENTINE´S DAY COMING UP…!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Åh nu inspirerade du mig. Dottern har gjort fina kort som ska läggas på lådan och jag har kokat marknadsnougat till maken som jag ska skära upp och slå in fint. Det behöver verkligen inte kosta en massa det är så fint att göra själv och bara visa kärlek. Vi sparar ju lite för vi strax åker till Thailand igen och jag är ju hemma. Men som sagt det där lilla extra behöver verkligen inte kosta.tack för du fick mig att komma igång med alla hjärtan pyssel efter all sjukdom. Stor kram

  2. Stina Söderholm says:

    Vilket fint inlägg. Jag är dålig på att komma ihåg såna här dagar men fick inspiration av dig nu, dottern kommer uppskatta det. Kram /Stina

  3. Susanne says:

    Tack för härlig inspiration! Tycker det är så viktigt att ta vara på alla tillfällen att göra vardagen lite festligare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *