VÄLKOMMEN J.U.L.I. !!

Happy new week sweeties! 

Och där kom solen! sååå härligt efter en grå morgon med regn i luften.  Jag kom precis hem från en riktigt skön power walk runt sjön. Varje gång jag kommer mig iväg ut är verkligen en seger! och jag är så stolt över mig själv. För jag veeeet hur långt inne det sitter att komma igång för många av oss.  Men jag kan lova dig att när du väl sökt fram träningskläderna och varit ute några gånger så älskar du det och vill bara ha mer!!! Och ett BRA pepp för att komma igång med promenader / power walks är att lyssna på Anders Hansens sommarprat på Sveriges Radio P1. Det var det jag nämnde häromdagen. Han har skrivit boken “Hjärnstark” och pratar bl.a. om vilken enormt stor påverkan det har på oss människor om vi rör på oss.  3 promenader i veckan rekommenderar han för att vi ska hålla hjärnan igång och han sa sååå mycket annat klokt och intressant också så om du inte lyssnat på hans sommarprat – gör det!!!  Du hittar det HÄR.

Och ny vecka och ny månad idag! Juli!!! Mer sommar än juli månad blir det ju inte så nu får vi hoppas att de kommande veckorna levererar massor med vackra solfyllda dagar! Och jag gissar att många av er kanske startar sin semester idag? så er önskar en looovely vacay!!! 🙂

 

Så här ser det ut vid sidan om mig här där jag sitter och bloggar, i ljusgården.  Jag älskar mina rosa pioner. Och de där ljuslyktorna de är ett tips!  finns i ett “original” hos Bolina för runt 200 kr / styck men sen hittade jag de även hos Nille för bara 40 kr / styck.  Jag fyller de med vatten upp i höjd med thé lyset / värmeljuset också klipper jag i lite grönt som får flyta runt… Så fint! 

Jag älskar att dela upp blommorna i flera olika vaser i olika höjder, det skapar en så fin harmoni på bordet. 

Vi önskar er alla en m.a.g.i.s.k. juli månad fylld av solsken, värme, lyckliga stunder och massor av feelgood. Kom i håg att fånga dagarna och att samla härliga sommarminnen på vägen… ! 

 

Nu ska jag gå upp och se om hjärtat är vaken och sen blir det frukost / lunch här. Och tusen TACK för responsen på mina interiör-tips igår. Ska blogga mer sånt! Och sen var det någon som undrade hur jag tänker kring bikini & kropp. Mitt svar är att jag har ett väldigt avslappnat förhållande till det. Jag älskar att sola och låter inte ett par valkar eller 3 stoppa mig från att njuta livet. Så bikinin eller baddräkten åker på också slängar jag över en kaftan / sarong då jag är uppe och går. Men det har jag alltid gjort, även då jag var size 38!

Njuut din dag och glöm nu inte att lyssna på Sommarpratet med Anders Hansen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “VÄLKOMMEN J.U.L.I. !!”

  1. Lena says:

    Söta flickor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *