VÄLKOMMEN J.U.L.I.!

july-2016-white-wallpaper-desktop-spotebi

Tänk – redan juli… 31 dagar sommar ligger framför oss.  Och 26 av dessa dagar kommer vi att tillbringa här i Thailand. Sen blir det Oslo några dagar innan vi reser upp mot norr igen så – vi är på resande fot i princip hela den här månaden.

Mina kära bloggvänner! 

Jag och Johanna hade som plan att inte sova till kl.13 idag (som vi gjorde sist då vi kom hit) eftersom det gör att vi vänder dygnet första dagarna. Så allt såg väldigt bra ut då vi vaknade runt kl.10. Men sen vet jag inte riktigt vad som hände? För då vi vaknade nästa gång så var klockan 13.30?!? Så nej, vi sov inte till 13, vi sov längre! Ha, ha. Helt galet! Men – att sova är bästa medicinen och jag är tyvärr minst lika förkyld idag…börjar nästan undra om jag kanske fått lunginflamation trots allt? (som de misstänkte på sjukhuset) men håller alla tummar jag har för att detta är något snabbt övergående.  Sen vaknade vi både kl.02, 05, 07 i natt… och jag låg vaken mellan 05-06…  och J var uppe mellan kl.08-11… så som sagt, vi behövde sova!

Och nu sitter vi båda med varsin mac i knä ute på terrassen och såg nyss regnet komma över bergen men detta väder kunde inte passa mig bättre just idag faktiskt för då kan jag fokusera på att kurera mig.  Men – nog om att jag är sjuk nu.  Känslan över att vara här i vårt andra hem nere i Phuket är helt  u.n.d.e.r.b.a.r.!  och trots att det regnar så är det ändå bikini-värme. Love it! 🙂

19477589_149672392260935_6965605229740499669_o

Jag snodde den här bilden från J´s instagram (gizmolinis heter hon där). Hjärtat reste i ny unicorn topp + super cute ögonmask från H&M och det är verkligen en glädje att resa med J. Hon är så van. Har sina rutiner. Och den största skillnaden mellan att reda med ett mindre barn, kontra en snart 11 åring är att J inte längre sover lika mycket på flighten….   Så – hon såg filmer och, det gjorde jag också, och den film vi såg tillsammans (J tajmar så att startar filmen e.x.a.k.t. samtidigt) var Beauty and the Beast, för den missade vi på bio/kino.  Och alltså den var sååååå fin! Men – den var på engelska så J ger den G G G G p.g.a. att det var lite svårt att hänga med i handlingen+ att den var lite läskig. Och jag förstår henne. för det är ingen klassisk “barnfilm”. Själv ger jag den G G G G G .

19621032_149672592260915_7301480451141856347_o

En till Bild från J´s insta…  Plötsligt så hände det! vi blev uppgraderade till Business Class på flighten Bangkok – Phuket (älskar att ha guldkort på SAS). Sååååå otroligt super lyxigt härligt! Åh så här vill vi alltid resa fr.o.m. nu! Ha, ha.  Så – drömmer om uppgradering på 10 tim flighten hem….  det vore sååå skönt för då kan vi ligga och sova, slipper trängas med okända och kan sträcka ut benen hur långt som helst… ! 

Nu är klockan 15.00 här så – ska försöka komma mig i duschen och sen ska vi ta en tur ut för att äta.  Köpte hem frukost + frukt etc igår men lunch & middagar beställer vi hem, eller åker ut och äter nu då restaurangen på vår resort är stängd (den är alltid stängd på sommaren då det är låg säsong här). Blir något enkelt idag, typ KFC (de har de godaste chicken nuggets) och min lyx då vi är här är att jag slipper att laga mat.

Önskar dig en riktigt härlig lördag och en fin start på juli! Hur ser föresten dina juli planer ut? 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Filmtips., Gizmolina Travels, sommaren 2017, Thailand 2017 | 4 Comments

4 responses to “VÄLKOMMEN J.U.L.I.!”

 1. Christina says:

  Njut nu Thailand men innan dess borde du kolla upp om du har lunginflammation direkt. Konstig läkare du varit hos som bara släppte dig utan att kontrollera. De har ju jättebra sjukvård i Thailand. Var rädd om dig!
  Kram

  • gizmolina says:

   Tack för omtanken Christina! 🙂 Min läkare vägrade faktiskt att släppa mig innan de hade fått kontroll på alla prover. Jag bad om att få åka hem, också kunde de ringa med mina provsvar. Men nej, hon höll mig där fram till att hon visste att jag inte hade något allvarligt, som en propp i lungan. Och – röntgen visade inga tecken på lunginflammation. Men – det hon sa, då hon fått svar på alla prover och jag skulle få åka hem var att det jag hade k.a.n.s.k.e. var starten på en eventuell lunginflammation men att den inte brutit ut ännu… Så – därför min misstanke.

   Och ja, sjukvården här nere är fantastisk så skulle jag behöva åka in för en check så vet jag att jag hamnar i trygga händer och det känns väldigt bra. 🙂

   Önskar dig en härlig söndag och en riktigt fin start på veckan! Kram!

 2. Caroline says:

  Säger som ovan, kolla upp hälsan!
  Och njut sedan av ert paradis.
  Stor kram ☀️

  • gizmolina says:

   Tack för omtanken Caroline! 🙂 Jag känner att jag kollade upp hälsan ordentligt då jag var på sjukhuset i 9 timmar för exakt 1 vecka sedan men visst kommer jag att uppsöka sjukvård här om jag inte blir bättre snart. Ska ge det ett par dagar till tänker jag…

   Önskar dig en riktigt fin söndag kväll och en magisk ny vecka! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *